• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اگر مشکل دی ایندکس شدن در گوگل را دارید و یا دیر ایندکس می شوید این مقاله را مطالعه کنید

webbranding.ir

Registered User
لایک‌ها
139
احتمالا مشکل دی ایندکس شدن برای بسیاری از مدیران سایت پیش آمده است ، مشکلاتی که کاری می کند تا صفحات سایت از ایندکس گوگل خارج شوند و یا دیر به دیر ایدکس شوند ، این مقاله که گروه وب برندینگ آن را تدارک دیده اند ، که یک نسخه از وب برندینگ تلقی می شود می توانید سایت خود را از حالت دی ایندکس خارج نمائید.

برای مطالعه این مقاله کلیک کنید...

0ef95987526970d668cbb7995fe36b10_XL.jpg

aliy2324

Registered User
لایک‌ها
48
من در این زمینه یه سوال دارم؟
من زمانی که سایتم راه اندازی کردم بعد یه دو هفته url تغییر دادم و به سایت www اضافه کردم و این باعث شد که مطالب اولی که توی سایت قرار دادم تکراری حساب بشه. در نتیجه این امر تعداد not selected سایت نسبت به index بیشتره . چه کار کنم که اون مطالب اولی به سایت من اختصاص بده.

webbranding.ir

Registered User
لایک‌ها
139
من در این زمینه یه سوال دارم؟
من زمانی که سایتم راه اندازی کردم بعد یه دو هفته url تغییر دادم و به سایت www اضافه کردم و این باعث شد که مطالب اولی که توی سایت قرار دادم تکراری حساب بشه. در نتیجه این امر تعداد not selected سایت نسبت به index بیشتره . چه کار کنم که اون مطالب اولی به سایت من اختصاص بده.

مقاله رو اگر بخونید توضیح کامل هست

بالا