• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اگر می خواهید طراح سایتی پرانرژی باقی بمانید حتما بخوانید!

nooshin88

Registered User
تاریخ عضویت
30 دسامبر 2015
نوشته‌ها
87
لایک‌ها
18
سن
36
خستگی و فرسودگی در طراحی سایت حالتی است رایج که بعد از گذشت دوره‌ای کوتاه، برای یک طراح سایت ممکن است اتفاق بیافتد. شاید بی حد و مرز بودن این حرفه را بتوان، دلیل چنین پیامدی دانست. اما براستی راه حل آن چیست و یک طراح سایت چکار باید بکند تا به این حالت رخوت و فرسودگی نرسد؟! و در طول فعالیت خود همواره پرانرژی، خلاق باشد و با تمرکز هر چه بیشتر پروژه‌‌های خود را به انجام برساند.

ما تعدادی از این راه حل‌ها را لیست وار برای شما در ادامه این مقاله آورده‌ایم، این مقاله را تا انتها دنبال کنید تا راز یک طراح سایت پرانرژی و موفق برای شما آشکار شود.

۱- از میز کار خود فاصله بگیرید:

تعجب کردید!

ولی در کمال ناباوری باید بگویم این کار با وجود آنکه کوتاه مدت است ولی در برگشتن انرژی شما معجزه می‌کند. برای این کار کافی است در طول روز، زمان‌هایی را برای خود برنامه‌ریزی کنید تا اندکی از میز کار خود فاصله بگیرید.

ساعت نهار دقیقاً به همین منظور در نظر گرفته شده‌است که به بهانه آن شما در ساعتی مشخص به خود استراحتی دهید، ذهن خود را آزاد کنید و باانرژی‌تر به کار خود بازگردید.

البته اصلاً مجبور نیستید استراحت خود را منوط به ساعت نهاری خود کنید بلکه می‌توانید در ساعت کاری خود اوقاتی را مشخص کنید و در آن زمان ها به استراحت بپردازید و انرژی خود را مجدد بدست آورید.

شما برای این کار می‌توانید یک عادت برای خود انتخاب کنید. برای مثال:

راه رفتن

ملاقات دوستان

خواندن یاگوش دادن به کتاب

۲- کار کردن با مکث‌های کوتاه نه بصورت مداوم

همه ما به خوبی نسبت به خطرات و مضرات شبکه‌های اجتماعی آگاه هستیم و سپری کردن زمان را در آن به نوعی اتلاف وقت میدانیم.

اما اگر زمان کوتاهی را در آن‌ها سپری کنیم و سپس به کار خود برگردیم! در اینصورت نظر شما چیست؟

کار کردن به اینصورت ، یعنی کار کردن با وقفه های کوتاه مدت می‌تواند برای شما بسیار سازنده و البته لذت بخش‌تر باشد.

چنانچه شما نیازی به استراحت و تجدید قوا برای مغزتان داشته باشید، یک استراحت کوچک و نگاه کردن به تصاویر و فیلم‌ها در شبکه‌های اجتماعی می‌تواند مغز شما را تقویت کند.

اما نکته و یا به اصطلاح حقه این روش در شروع کردن و مهمتر از آن پایان دادن آن است. شما نباید اجازه دهید که طولانی شدن این زمان توقف، راندمان کاری شما را پایین بیاورد.

اگر بخواهم با شما روراست باشم این روش برای همه نمی‌تواند کارآمد باشد اما از سویی دیگر برخی طراحان با در نظر گرفتن کاری کوچک و برنامه‌ریزی شده که بتواند برای مدتی کوتاه حواسشان را از کار پرت کند توانسته اند موفق‌تر به کار خود ادامه دهند.

۳- شرکت در چالش‌های طراحی

خودتان را به چالش بکشید و از محدوده کار کردن روتین و یکنواخت، خود را بیرون بکشید.

حالت کسل کنندگی و خستگی اغلب زمانی به شما روی می‌آورد که قرار باشد شما هر روز، یا هرهفته، برای مدت زمانی مشخص به انجام یک طرح مشخص بپردازید.

آن چیزی که می‌تواند در چالش طراحی برای شما مهم باشد انجام طراحی‌های گوناگون در روزهای متفاوت است. مطمئن باشید با این روش نه تنها خطری شما را تهدید نخواهد کرد بلکه به رشد شما نیز در حرفه‌تان کمک بزرگی می‌کند.

یکی از پیشنهادهای زیر را امتحان کنید:

چالش طراحی روزانه لوگو: به مدت ۵۰ روز طراحی لوگو انجام دهید.

چالش طراحی‌های خاص: انجام اینکار به صورت روزانه به شما کمک خواهد کرد کمی فراتر از چارچوب ذهنی خود فکر کنید.

چالش رابط های کاربری(UI): تلاشی جدید به صورت روزانه و به مدت ۱۰۰ روز

۴- اوقاتی را برای کم کردن سرعتتان برنامه‌ریزی کنید

آیا شما برای تعطیلاتتان برنامه‌ریزی می‌کنید؟ آن‌ها را در تقویم خود پیدا و با یک دایره یا تیک آن‌ها را مشخص می‌کنید؟

در‌واقع با این کار یک زمان صرفنظر از یک دقیقه، یک روز یا یک هفته را به خود اختصاص داده‌اید. درنظر گرفتن زمان‌هایی برای استراحت اصلاً به این معنا نخواهد بود که روند کاری شما کند شده! هرگز.

گاهی اوقات همین تعطیلات و در نظر گرفتن اوقاتی برای فاصله گرفتن از کار می‌تواند آغاز برنامه‌ریزی‌های بهتر و کارهایی موثرتر باشد.

هرکسی به استراحت احتیاج دارد، البته که شما از این قاعده مستثنی نیستید. این کار می‌تواند به شکل‌های متفاوت انجام گیرد. برای هر کس این اوقات فراغت می‌تواند متفاوت باشد. بعضی تنها برای بازیابی انرژیشان به یک روز احتیاج دارند و اما برخی دیگر به یک دوره یک هفته‌ای برای استراحت مغزشان نیاز دارند.

از اینکه ریتم کارتان را کند کرده‌اید اصلاً نترسید.

۵- ادغام وظایف:

به یک روال کاری عادی و روتین در طراحی اکتفا نکنید. وظایف را با هم ادغام کنید و از دیگر اعضای تیمتان بخواهید تا در یک جلسه که به اصلاح به جلسه طوفان های فکری مرسوم است شرکت کنید و در آن راه‌هایی را که معمولا کارها را انجام می‌دادید با هم ادغام کنید.

درست مثل تمرینات عضلانی ماهیچه های بدنتان، به فکر تمریناتی برای ماهیچه های مغز خود باشید.

۶- یک شبکه یا یک گروه همکار پیدا کنید:

اگر شما گروهی از همتایان خود را ندارید الان زمان آن است که بدنبال آن گروه باشید.

اینکه شما به یک سازمان و گروه حرفه‌ای ملحق شوید، در کنفرانس‌ها شرکت کنید، در بحث‌های شبکه‌های اجتماعی مشارکت داشته باشید و یا با سرگروه خود به صرف ناهار بروید، یک عمل‌کرد کلیدی برای شما خواهد بود تا خستگی کاری را از تنتان بیرون کند.

گاهی اوقات شما احتیاج دارید تا با چشم اندازهای تازه‌ در پیش روی خود آشنا شوید.

گروه خود را شکل دهید، ساعاتی را به تبادل نظر با یکدیگر بپردازید. اجازه ندهید این جلسات به جلساتی کسل کننده تبدیل شوند. مرتب در آن سعی کنید با مطرح کردن چالش های تازه و بحث در رابطه با راه حل‌های آن‌ها این جلسات را پویا و پرانرژی نگه دارید.

گاهی اوقات برای شما بسیار مفید خواهد بود تا با شخص دیگری در ارتباط با کارتان صحبت کنید و از دید شخصی دیگر آن را بسنجید و ارزیابی کنید.

۷- اگر می‌توانید، کارهایتان را بصورت دورکاری انجام دهید:

ماندن در ترافیک، جریمه‌های راهنمایی و رانندگی و خیلی مسائل دیگر، از جمله اتفاقاتی هستند که در عبور و مرورهای منزل تا محل کار شما احتمالا با آن‌ها مواجه شده‌اید.

شما ممکن است از آن دسته افرادی باشید که برای کارکردن و تمرکز روی آن، نیاز به محیطی آرام دارید، یا بر عکس جزو آن دسته از افراد باشید که برای بهبود در عملکردشان نیاز به کمی سر و صدا در هنگام کار کردن دارند و یا اینکه ممکن است بازدهی و راندمان کاری شما در خارج از ساعات محدود اداری خیلی بیشتر باشد.

از کارفرمای خود بخواهید در صورت امکان کارهای خود را به صورت دور کاری و در منزل به انجام برسانید تا حتی اگر شده برای یک روز و یا روزهای محدودی در ماه بتوانید در محیطی باشید که با الگوی رفتاری و شخصیتی شما متناسب باشد.

این راه حل بطور حتم یکی از موثرترین روش‌هایی است که کسالت و خستگی در کار را برای شما رفع خواهد کرد.

۸- کاری را انجام دهید که جزو کار شما نیست:

کارهایی را که جزو وظایف تعریف شده شما در سرکار نیست برای خود ترتیب دهید و خودتان را از دنیای کار بیرون بکشید.

واقعیت مجازی دوست دارید؟ شخصی را پیدا کنید تا بتواند تجهیزات VRرا به شما نشان دهد.

دوست دارید که نقاشی کنید؟ به کلاس‌های هنری بروید.

هدف از این کار آن است تا روح خلاق خود را پرورش دهید بدون آنکه تحت فشار باشید، درواقع بدون هیچ گونه استرس و وابستگی مالی، و تنها برای دل خودتان.

با این روش نه تنها از فرسودگی در کار خود جلوگیری کرده‌اید بلکه بعدهایی از استعداد خود را پرورش داده‌اید که شاید روزی بتوانند در پیشرفت شغلی شما مؤثر باشند.

۹- نسبت به سلامت خود توجه کافی داشته باشید.

این موضوع علی‌رغم آنکه برای همه واضح است اما معمولاً به آن بی‌توجهی می‌شود.

طراحان معمولاً با نوشیدن قهوه شب‌ها بیش از حد معمول خود را بیدار نگه می‌دارند و به طراحی سایت می‌پردازنند. اما خوب است بدانید انجام این امور پی در پی بدون شک سلامت شما را تحت الشعاع قرار خواهد داد.

تا می‌توانید سبزیجات بخورید، ورزش کنید. در فضاهای تاریک به صفحه کامپیوتر خود خیره نشوید. لبخند بزنید، بخندید و اجتماعی باشید. این فعالیتها می‌توانند تاثیرات شگفت انگیزی بر روحیه شما داشته باشند.

۱۰- نه گفتن را یاد بگیرید

این کاملاً قابل قبول خواهد بود که شما کاری را انجام ندهید.

اگر زمان ندارید لازم نیست وب سایتی را به عنوان هدیه به مناسبت سالگرد ازدواج دوستتان طراحی کنید.

اگر زمان کافی ندارید، یاد بگیرید که به پروژه ها نه بگویید و در عوض، زمانی را برای انجام امور شخصی خودتان صرف کنید. حتی اگر شده به اندازه یک چرت زدن در میان روز باشد.

منبع: گواهی ssl
 
بالا