اگر پاپ آپ بخرم خوبه یا بده؟ گوگل و بینگ بانص و اسپم حساب میکنه یا نه؟ یا هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه؟ اصلا احل ریسک کردن برای اسپم یا بانص نیستم ممنون میشم اگر صادقانه جواب بدید.
اگر پاپ آپت باعث بشه که کاربرا موندگار شن در سایتت و پیج ویو سایتت بالا بره خب این باعث کاهش بونس ریت میشه و عالیه ولی در اکثر موارد چون پاپ آپ رو سریع میبندن کاربرا باعث افزایش بونس ریت میشه که خوب نیستش ، بنظر من اگر منجر به افزایش کاربرای دائمی سایتت میشه و پیج ویوی سایتت بالا میره خوبهاگر پاپ آپ بخرم خوبه یا بده؟ گوگل و بینگ بانص و اسپم حساب میکنه یا نه؟ یا هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه؟ اصلا احل ریسک کردن برای اسپم یا بانص نیستم ممنون میشم اگر صادقانه جواب بدید.
برای اسپم(تحریم گوگل) مشکل ایجاد نمیکنه؟اگر پاپ آپت باعث بشه که کاربرا موندگار شن در سایتت و پیج ویو سایتت بالا بره خب این باعث کاهش بونس ریت میشه و عالیه ولی در اکثر موارد چون پاپ آپ رو سریع میبندن کاربرا باعث افزایش بونس ریت میشه که خوب نیستش ، بنظر من اگر منجر به افزایش کاربرای دائمی سایتت میشه و پیج ویوی سایتت بالا میره خوبه
همونطور که گفتم اگر منجر به کاهش Bounce Rate سایتت بشه و همینطور Page view و Time On Site سایتت بالا بره خوبه ، گوگل سایتی که ببینه این سه موردش خوب باشه خب کاری باهاش نداره و بیشترم دوسش داره اما اگر این سه مورد برعکس اتفاق بیفته خب صرفا فقط الکسات در یه مدتی کاهش پیدا میکنه ولی ورودی گوگلت بدتر هم ممکنه بشه و به اسپم کشیده بشه که اکثرا پاپ آپ ها همینطورین مگر اینکه در اون لحظه ای که پاپ آپ برا کاربر باز میشه اون سایت یه چیز جذب کننده ای رو ببینه که یه چند دقیقه ای حداقل در سایتت بمونه و نه اینکه سریع ببنده و برهبرای اسپم(تحریم گوگل) مشکل ایجاد نمیکنه؟