• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اگر کسی میخواد سرمایه بزاره .

alirezakaj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام .
البته روش خیلی هم نوین نیست و چون بیشتر مردم با این روش اشنا نیستن شاید میشه گفت نوین هست .
زود برم سر اصل مطلب :
ایده کار چیه : قطعا اکثر شما میدونید که میشه به ازای هر بازدید کننده کسب در آمد کرد توی اینترنت اما همیشه مشکل این بوده که چجوری بازدید کننده رو پیدا کنیم اونم با تعداد بالا . توی این روش ما کلا از سرویسی استفاده میکنیم که من اسمشو میزارم پنل بازدید که توی اون میتونید به هر تعداد که دوست دارید بازدید بفرستید به هر لینکی و در هر ساعتی از روز . خیلی هاتون الان به سرتون میزنه که اره این روش تکراریه بابا اما باید بگم که نه این نه سرویس تبادل ترافیک هست و نه نوعی بات متقلب مثل jingling که ترافیک فیک میفرسته . همینجا عرض کنم که چنین بات ها و سایت های تبادل ترافیکی از ایپی ژروکسی و vps استفاده میکنن که همین امر سبب شده امروز اکثر سایت های کسب درامد این آیپی ها رو شناسایی و اکانت ها رو به سادگی بن کنند .
چونکه آیپی اکثر وی پی اس ها به عنوان annomys jeroxy شناخته میشه و خیلی اسون میشه اون رو شناسایی کرد و پی برد که فرد داره تقلب میکنه .
نکته مثبت این روش بنده این هست که ما ایپی واقعی ( خونگی ) استفاده میکنیم . اونم به صورت نامحدود ینی هر روز آیپی ها جدید میشن و این موضوع باعث میشه که هیچ جایی بن نشید .

2 راه پیشنهادی دارم برای دوستان که بیان و با بنده شریک شن و سرمایه بزارن که توی هر دو راه ما از پنل بازدید استفاده میکنیم :

1- روش کسب در آمد از سایت های کوتاه کننده ی لینک مثل adfly .
سرمایه مورد نیاز : 200 دلار
سرمایه کنونی بنده : 70 دلار
در این روش هیچ محدودیتی در ارسال بازدید وجود نداره و میشه از کلک هایی مثل مولتی اکانت و مولتی لینک استفاده کرد . شما خودتون کار میکنید نه بنده . هر کسی برای خودش داخل پنل میشینه روزانه بازدید هاشو میفرسته . هیچ محدودیتی هم نیست . ینی از من بیشتر کار کردی قطعا در امدت از من بیشتر میشه .
درآمد تخمینی حداقل روزانه 50 دلار .
روش کار قابل گفتن در فضای عمومی نیست بنابراین باید به اسکایپ یا یاهو بیاید تا براتون روش رو مفصل توضیح بدم . جهت دریاف ایدی اسکایپ به بنده پ.خ بدین .

2- روش کسب در امد ازyoutube
(youtube view providers )
نیازمند اکانت پذیرفته شده در شبکه های تبلیغاتی میباشد ( ترجیحا bbtv یا fullscreen )
سرمایه مورد نیاز : دارای پلن های مختلفی هست ( این ها رو میفروشن خارجیا )
پلن اول 275 دلار 1 ماهه با محدودیت روزانه 15 هزار بازدید .
پلن 3 ماهه 350 دلار محدودیت 15 هزار بازدید روزانه .
پلن یکساله 2000 دلار با محدودیت روزانه 450 هزار بازدید .
الباقی پلن ها هم برای علاقه مندان میشه گفت بعدا .

cpm این روش ینی روش یوتیوب در اکثر شبکه ها : از 1 تا 30 دلار هست . که اکثر اوقات 1 دلار حساب میشه . ینی اکثر اوقات به ازای هر هزار بازدید از هر ویدئو شما 1 دلار میگیرید .
که مثلا روزی 450 بازدید میشه روزی حدودا 450 دلار .
روش کار قابل بگفتن در فضای عمومی نیست بنابراین باید به اسکایپ یا یاهو بیاید تا براتون روش رو مفصل توضیح بدم . جهت دریاف ایدی اسکایپ به بنده پ.خ بدین .

سوالات پیش فرض :
1- اگر این روش ها واقعی هستن چرا خود شما تا حالا وارد نشدین و سرمایه جور نکردین ؟
ج : روش ها قابل مطرح کردن با افراد عادی نیستند حتی با پدر و مادر و آشنایان و نمیشه با هر کسی خارج از فضای نت مطرح کرد برای درک کامل این موضوع به اسکایپ یا یاهو بیاید و توضیحات بنده رو با دقت گوش کنید تا قانع بشید . میزان سرمایه بنده هم 70 دلار هست و نمیتونم به تنهایی وارد کار بشم .
2- چرا روش ها قابل بازگویی در فضای عمومی نیست ؟
لطفا برای درک موضوع به اسکایپ یا یاهو بیاید تا توضیحات رو باهاتون مطرح کنم .
3- تاحالا کسی این روش رو انجام داده و جواب داده و ایا شما هم تست کردین ؟
بله این روش در خارج انجام میشه حتی در ایران هم افرادی هستن که انجام میدن و کاملا عملی هست . خود بنده هم در حد مبتدی تست کردم و جواب داد و میتونم دسترسی بدم تا به عینه درک کنید که کار میده روش .

لطفا از پست های نا مربوط اکیدا خودداری کنید و اگر سوال دیگه ای دارید مطرح کنید تا جواب بدم .
توصیه میکنم قبل از زود قضاوت کردن توضیحات بنده در اسکایپ یا یاهو رو بشنوید بعدش شروع کنید به ایراد گرفتن .

Last edited:

MakingMoney

Registered User
لایک‌ها
85
این درآمد دلاری به حسابتون ریخته میشه؟(باشه مثل سند برداشت هم بزار :D)

• Like
Reactions: OVH

alirezakaj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
این درآمد دلاری به حسابتون ریخته میشه؟(باشه مثل سند برداشت هم بزار :D)
خودت کار میکنی به حاب خودتم میره .
برو به سایت adfly میبینی. همه تنظیمات دست تو هست .
من فقط پنل بازدید رو اماده میکنم شما با کلیک بازدید میفرستین .
adfly سند برداشت نمیخواد فک کنم :) دیگه چندیسن ساله همه میشناسنش .

mojtaba29

Registered User
لایک‌ها
49
برا من شرایط کامل رو پخ کنید

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
بنده چند وقتیه که روی این موضوع کار کردم و دیگه چم و خم رو بلدم . تنها چیزی که نیازه سرمایه هست .
کاری که ما میکنیم : از سایت های کوتاه کننده لینک مثل adfly و ... کسب در امد میکنیم با بازدید .
چجوری بازدید بیاریم ؟ اینو اگر کسی میخواد بدونه اول پیام بده تا بهش اسکایپ یا یاهویی چیزی بدم اونجا فقط توضیح میدم .
درآمد تخمینی حداقل برای هر 1 نفر که روی پروژه کار میکنه روزی 50 دلار به بالا هست .
سرمایه مورد نیاز : 130 دلار .
تعداد سرمایه گزار مورد نیاز : یک دونه هم کافیه اما اگر زیاد بودین من پروژه رو بزرگتر میکنم مثلا هر نفر روزی 100 دلار اینطورا در بیاره .
روش کار : بنده کارگر شما نیستم که براتون کار کنم بنده با علم خودم وسایل رو فراهم میکنم شما با کلیک کردن بر روی یک دکمه بازدید میگیری . هر نفر برای خودش adfly مثلا اکانت باز میکنه و شروع به کار میکنه . درامد هم به زمان کارتون بستگی داره مثلا یک نفر تو یک روز میتونه 100 تا لینک بازدید بفرسته و پول بیشتری نسبت به بقیه کسب کنه . دیگه کار ازین راحت تر توی اینترنت پیدا نمیکنید دوستان .

بقیه توضیحات تو پیام و اسکایپو این چیزا . اینجا نمیشه گفت .
امیدوارم استقبال کنید .

اگر واقعا همچین چیزی صحت داره چطور خودتون 130 دلار رو هزینه نکردید که الان روزی 50 دلار درآمد داشته باشید
50 ضرب در 30 = 1500 دلار در ماه 30 روز و 1550 دلار در ماه 31 روزه

mojtaba29

Registered User
لایک‌ها
49
افرین
اگر واقعا همچین چیزی صحت داره چطور خودتون 130 دلار رو هزینه نکردید که الان روزی 50 دلار درآمد داشته باشید

gamer5

Registered User
لایک‌ها
439
دیگه شما که همکار فروم هستین چرا
اینجا ملت جنس میخوان بفروشن مغازه دار ازشون 10 درصد بالاتر مبلغی که گفتن خریداری میکنه ولی اصرار دارن جنس رو به یوزر بفروشن با کلی مکافات تا پای دلال نیاد وسط :D
اگر جنس رو بخوان بخرن یه بابایی میشناسن جنس رو به قیمت تمام شده کارخونه اصلی میده ولی بازم اصرار دارن از یوزر بخرن و ازون بابا نخرن :D
اگر سایت بخوان بفروشن درآمد ماهیانش اینطور که حساب میکنن 1/4 قیمت پیشنهادی برای سایتشون هست ولی حاضر نیستن سایت رو 4 ماه دیگه نگه دارن تا بعدش کلا بشه سود براشون :D
ایده هم که خدا رو شکر فت و فراوونه

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
adfly خیلی حساب هستش ممکنه حساب بسته بشه ؟

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
درود
دوست عزیز اگر به همین راحتی بود که شما میگی مطمعن باش شما خودت اون سرمایه لازم که حدود 500 تومن هست رو هرجور میشد تامین میکردی و خودت کار رو انجام میدادی
حالا خب از اونجایی که هیچ کاری نشدنی نیست اگر فکر میکنید با این هزینه میتونید روزی 50 دلار کسب کنید مشکلی نیست تلگرام به من پیام بده من 2 برابر همین سرمایتو بزارم خودت اول کار کن اگر اوکی بود و خودت تونستی 50 دلار روزی در بیاری بعدش هرچقد خواستی من سرمایه بزارمو ....
تلگرام : kasra_bgh

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
دیگه شما که همکار فروم هستین چرا
اینجا ملت جنس میخوان بفروشن مغازه دار ازشون 10 درصد بالاتر مبلغی که گفتن خریداری میکنه ولی اصرار دارن جنس رو به یوزر بفروشن با کلی مکافات تا پای دلال نیاد وسط :D
اگر جنس رو بخوان بخرن یه بابایی میشناسن جنس رو به قیمت تمام شده کارخونه اصلی میده ولی بازم اصرار دارن از یوزر بخرن و ازون بابا نخرن :D
اگر سایت بخوان بفروشن درآمد ماهیانش اینطور که حساب میکنن 1/4 قیمت پیشنهادی برای سایتشون هست ولی حاضر نیستن سایت رو 4 ماه دیگه نگه دارن تا بعدش کلا بشه سود براشون :D
ایده هم که خدا رو شکر فت و فراوونه

نوشته هاتون ربطی به موضوع طرح شده ایشون و پاسخ بنده به کامنت نداشت عزیزم
بنده طرح سوال کردم و منتظر پاسخ استارتر عزیز

Last edited:

alirezakaj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
قربون اون شکل ماهت . من اگر پولشو داشتم اینجا نبودم :) شما اگر توضیحات بنده رو بفهمید پی میبرید که واقعی هست و خودتون میتونید در موردش تحقیق کنید .
بنده الان 15 دلار ناقابل بیت کوین دارم که باهاش هیچ کاری نمیشه کرد به جز بحث کردن با شما دوستان .
توضیحات قابل گفتن در فضای عمومی نیست . فقط اسکایپ یا یاهو میتونم بگم
واسه یکی از دوستان به اسم محسن تو اسکایپ توضیح دادم قانع شدن اما الان افلاین ان امیدوارم همونو باهاش اوک کنم .
چون حوصله بحث با بقیه رو ندارم . اما بازم برای توضیح در خدمت دوستان هستم

alirezakaj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
درود
دوست عزیز اگر به همین راحتی بود که شما میگی مطمعن باش شما خودت اون سرمایه لازم که حدود 500 تومن هست رو هرجور میشد تامین میکردی و خودت کار رو انجام میدادی
حالا خب از اونجایی که هیچ کاری نشدنی نیست اگر فکر میکنید با این هزینه میتونید روزی 50 دلار کسب کنید مشکلی نیست تلگرام به من پیام بده من 2 برابر همین سرمایتو بزارم خودت اول کار کن اگر اوکی بود و خودت تونستی 50 دلار روزی در بیاری بعدش هرچقد خواستی من سرمایه بزارمو ....
تلگرام : kasra_bgh
ببین عزیز من روش کار جوری نیست که بخوام به پدر و مادر و اشنایان در میون بزارم . خودت وقتی صحبت هامو بفهمی میگیری چرا . :) اسکایپ یا یاهو بدین . تلگرام امنیت نداره

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
ببین عزیز من روش کار جوری نیست که بخوام به پدر و مادر و اشنایان در میون بزارم . خودت وقتی صحبت هامو بفهمی میگیری چرا . :) اسکایپ یا یاهو بدین . تلگرام امنیت نداره
والا میتونم بگم راهیرو که شما میخوای بگیرو 99% مطمعنم قبلا خودم رفتم یا کسای دیگه رفتن
راه و ایده و ... مهم نیست مهم نحوه اجراشه و ...
تلگرام هم مشکلی نداره ولی در هر صورت پیام میکنم بهتون شمارمو هر مسنجوری خواستین هستم

alirezakaj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
والا میتونم بگم راهیرو که شما میخوای بگیرو 99% مطمعنم قبلا خودم رفتم یا کسای دیگه رفتن
راه و ایده و ... مهم نیست مهم نحوه اجراشه و ...
تلگرام هم مشکلی نداره ولی در هر صورت پیام میکنم بهتون شمارمو هر مسنجوری خواستین هستم
خیر کمتر کسی با این روش اشنایی داره .

تاپیک آپدیت شد . روشی جدید هم ادد شد .
دوستان زود قضاوت نکنید و اول صحبت هامو بشنوید بعدش ایراد بگیرید .

بالا