• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اگر گوشی جدیدی می خواید بگیرید حتما این نکات رو توجه کنید!

N620

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه
چنتا نکته از یکی از سایتهای معروف خوندم که به نظرم واقا مفید بود
1.اگر می خواهید گوشی بگیرید کمی صبر کنید !!!
2.گوشی که می خواهید بگیرید الان اگر 6 ماه دیگه صبر کنید خیلی بهتره!چرا؟
6ماه اینده گوشی ها بیشترشون از سی پی و های دو هسته استفاده می کنید.2)بلوتوس همه 3 و های اسپید می شن و بلوتوس 2 کلا از رده خارج می شه 3)ویفی نسخه ان برای همه گوشی ها لازم و ودیگه گوشی با وای فای نسخه ج از رده خارج می شه 3)اندروید نسخه 3 می یاد که بسیار بسیار قویتی از نسخه های فعلی است و دیگه این نسخه ای علی اپدیت نمی شن! در مورد باد ا هم همین وضع هست! سیمبیان رو حرفی ندارم 5)صفحه اکثر گوشی ها او ال ای دی هست و دیگه تی اف تی از رده خارج می شه

پس بهتره اگر 250 هزار به بالا قصد خرید گوشی دارید و فعلا با گوشی الان می تونید 6 ماه بسازید که حتما پشیمون نمی شید .

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
نکات خوبی بود ...ممنون!!!

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
ممنون بابت اطلاعات
مفيد واقع شد

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ممنون دوست من
البته مطمئنا روی همه دیوایس ها از سی پی یو دو هسته استفاده نخواهد شد گوشی هایی که قیمت بالاتری دارن از این پردازنده استفاده خواهند کرد که قاعدتا قیمت بیشتری هم خواهند داشت.
و در سایر موارد هم تقریبا بید پول تکنولوژی بهتر رو پرداخت.

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
من نتونستم طاقت بیارم رفتم یک desire خریدم!!!!

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
ای آقا اگه اینجوری باشه که دیگه نباید گوشی خرید !
هر وقت اگه 6 ماه صبر کنی همین آش و همین کاسه هست دیگه :D

اونایی که 6 ماه دیگه میخوان بیان 1 میلیون ، 6 ماه بعد از اون تاریخی که اومدن میشن 500 هزار تومن !
این قانون طبیعته :D

fozool

Registered User
لایک‌ها
36
سلام به همه
چنتا نکته از یکی از سایتهای معروف خوندم که به نظرم واقا مفید بود
1.اگر می خواهید گوشی بگیرید کمی صبر کنید !!!
2.گوشی که می خواهید بگیرید الان اگر 6 ماه دیگه صبر کنید خیلی بهتره!چرا؟
6ماه اینده گوشی ها بیشترشون از سی پی و های دو هسته استفاده می کنید.2)بلوتوس همه 3 و های اسپید می شن و بلوتوس 2 کلا از رده خارج می شه 3)ویفی نسخه ان برای همه گوشی ها لازم و ودیگه گوشی با وای فای نسخه ج از رده خارج می شه 3)اندروید نسخه 3 می یاد که بسیار بسیار قویتی از نسخه های فعلی است و دیگه این نسخه ای علی اپدیت نمی شن! در مورد باد ا هم همین وضع هست! سیمبیان رو حرفی ندارم 5)صفحه اکثر گوشی ها او ال ای دی هست و دیگه تی اف تی از رده خارج می شه

پس بهتره اگر 250 هزار به بالا قصد خرید گوشی دارید و فعلا با گوشی الان می تونید 6 ماه بسازید که حتما پشیمون نمی شید .

جالب بود كاش منبعش رو ذكر ميكرديد
من دنيال گوشي آندروئيد دار هستم
پس بايد صبر كنم

omid-a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همچین چیزیو قبول ندارم:happy:
فرض کنیم 6 ماه صبر کردم والان شد 6 ماه بعد
خوب بازم 6 ماه بعدش قیمتم میاد پایین و چیز جدیدتر میاد
همین طور 6 ماه دیگه و 6 ماه بعد از6 ماه دیگه و...

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
مطلب درستی نیست.و این جور گوشی ها هم بیاد تا تو بازار ایران قیمت منطقی پیدا کنند حداقل یکسال زمان میخواهد.
گوشی تون رو بخرید منتظر این چیزها نمونید. شاید شش ماه دیگه دلار دو بابر بشه همین گوشی الان رو هم نتونید بخرید.

N620

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ای آقا اگه اینجوری باشه که دیگه نباید گوشی خرید !
هر وقت اگه 6 ماه صبر کنی همین آش و همین کاسه هست دیگه :D

اونایی که 6 ماه دیگه میخوان بیان 1 میلیون ، 6 ماه بعد از اون تاریخی که اومدن میشن 500 هزار تومن !
این قانون طبیعته :D

دوست اعزیز این مطلبی بود از سایت موبایل رویو این از منبع
2.دوست عزیز مثلا بلوتوس ورزن 2 از سال 2007 تا الان روی گوشی اومد و تا الان هم همچنین!اما از حدود 6 ماه اعینده غیره ممکنه شما گوشی رو پیدا کنید که بلوتوس نسقه 2 باشه یا وای فای نسخه ج از سال 2007 تا الان رو بیشتر گوشی ها بوده اما الان دقیقه نقطه انقظای این نسل هست یعنی شما اگر اگر 1سال پیش گوشی گرفتیتد مشکلی نیست

اما از الان تا 6 ماه اینده موقع عوض شدن نسل هست!پس بدترین موقع الان تا 6 ماه دیگه هست
مثلا اندروید تازه شروع کرده اما در نسخه 3 دیگه کامل می شه
یا بادا در نسخه 2 کامل می شه
البته سیمبیان باز ها بهتره هر موقع دوست داشتن بگیرن چون نوکیا زیاد توی باغ نیست!

یا دوستان اسکریت تاچ و خازنی هم تازه اومده اما تا 6 ماه اینده خازنی ها بیشتر بازار رو پر می کند

دوستان شما اگر تا 6 ماه صبر کنید می توانید تا 3 سال مطمن باشید تقییر عمده توی تکنولوژی نخواهید دید!
دوستان اینجا فرومه پس شما هم نظر خودتون رو بگید!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
قضیه آندروید 3 (همون honeycomb) هنوز قطعی نیست. شاید 2.4 رو با همین روش به صورت بتا عرضه کنن و قابلیت آپدیت رو برای بعضی گوشیها بذارن و بعدا برای 3.0 فکر دیگه ای بکنن. همون قضیه ای که کم و بیش برای 2.3 (همون gingerbread) هم افتاد. فعلا شایعه شده که فوریه 2011 اولین نسخه های رسمیش میاد.

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
دوست اعزیز این مطلبی بود از سایت موبایل رویو این از منبع
2.دوست عزیز مثلا بلوتوس ورزن 2 از سال 2007 تا الان روی گوشی اومد و تا الان هم همچنین!اما از حدود 6 ماه اعینده غیره ممکنه شما گوشی رو پیدا کنید که بلوتوس نسقه 2 باشه یا وای فای نسخه ج از سال 2007 تا الان رو بیشتر گوشی ها بوده اما الان دقیقه نقطه انقظای این نسل هست یعنی شما اگر اگر 1سال پیش گوشی گرفتیتد مشکلی نیست

اما از الان تا 6 ماه اینده موقع عوض شدن نسل هست!پس بدترین موقع الان تا 6 ماه دیگه هست
مثلا اندروید تازه شروع کرده اما در نسخه 3 دیگه کامل می شه
یا بادا در نسخه 2 کامل می شه
البته سیمبیان باز ها بهتره هر موقع دوست داشتن بگیرن چون نوکیا زیاد توی باغ نیست!

یا دوستان اسکریت تاچ و خازنی هم تازه اومده اما تا 6 ماه اینده خازنی ها بیشتر بازار رو پر می کند

دوستان شما اگر تا 6 ماه صبر کنید می توانید تا 3 سال مطمن باشید تقییر عمده توی تکنولوژی نخواهید دید!
دوستان اینجا فرومه پس شما هم نظر خودتون رو بگید!
من نظرم اینه که سایز فونتاتون رو معمولی کنید اینجا ولاگ نیست که گل گلی با سایز 20 پست میدید

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
مطلب درستی نیست.و این جور گوشی ها هم بیاد تا تو بازار ایران قیمت منطقی پیدا کنند حداقل یکسال زمان میخواهد.
گوشی تون رو بخرید منتظر این چیزها نمونید. شاید شش ماه دیگه دلار دو بابر بشه همین گوشی الان رو هم نتونید بخرید.

تایید:cool:

پ ن:من با دیزایر احساس میکنم دیگه به تکنولوژی بیشتری نیاز ندارم....لول

D200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
زنده باد XPERIA X10 سونی اریکسون رنگ مشکی فول پک
همینطوری هم سونی از رقبای خودش جلوتره

Alone Men

Registered User
لایک‌ها
31
زنده باد XPERIA X10 سونی اریکسون رنگ مشکی فول پک
همینطوری هم سونی از رقبای خودش جلوتره

سونی از کدوم رقیب خودش جلوتره !!؟ htc , samsung یا apple ?!!!!!
سونی در رده 2 طبقه بندی گوشیها قرار میگیره !

N620

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شدیدا" تایید میشه !

دوست عزیزم شما اگر نظری در زمینه موضوع مطرح شده دارید بدهید بهتراست!
من توی هیچ جا از قوانین نخوندم که مثلا از کدام فونت و کدام رنگ نباید و باید استفاده کرد!اما اوک

خبر جدید
منبع وین بتا
اندروید ۳ ، فروردین سال ۱۳۹۰ از راه می‌رسد
http://www.winbeta.net

Last edited:
بالا