• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اگر یه دوست قدیمی از پشت بهت خنجر بزنه چیکارش می کنی؟

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
باور کنید اصلا تو کتم نمی رفت کسی که تقریبا با هم بزرگ شده بودیم خیلی راحت 100 میلیون پول مارو سوزوند، اگر می کشید بالا انقد نمی سوختم که الان می سوزم. خیلی راحت و آسوده برگشته می گه نشد دیگه؟!!! آدم دیگه به کی می تونه اعتماد کنه آخه...؟؟؟؟:(:eek::wacko:;):f34r:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
باور کنید اصلا تو کتم نمی رفت کسی که تقریبا با هم بزرگ شده بودیم خیلی راحت 100 میلیون پول مارو سوزوند، اگر می کشید بالا انقد نمی سوختم که الان می سوزم. خیلی راحت و آسوده برگشته می گه نشد دیگه؟!!! آدم دیگه به کی می تونه اعتماد کنه آخه...؟؟؟؟:(:eek::wacko:;):f34r:

از اين تجربيات شما زياد داشتم ... اما نه با اين مقدار ... اينا تمام درس زندگيه ... بارها خانواده گفتن اين كارو

نكن به فلاني اعتماد نكن منم هي گفتم نه بابا دوستمه ... 10 ساله باهاش رابطه دارم و غيره

خدا رو شكر ميكنم به سرم اومد اينا تا حالا كه خدارو شكر به جاي خوبي رسيدم بلد باشم چجوري

رفتار كنم و با مردم معامله كنم ... اينو هميشه يادت باشه زندگي هميشه اول امتحان ميگيره بعد درس ميده ;)

poolaky

Registered User
لایک‌ها
40
برا منم پيش اومد ولي نه با اين مقدار (عين حرف رونان شد :D)

هيچ كاري نمي شه كرد

من از اون وقت ديگه به كسي زياد اعتماد نمي كنم

درسته پول زياد بود ولي اين تجربه باعث مي شه فردا به باباتم اعتماد نكني

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
شما ها برخوردتون چی بود؟!! با یه همچین آدمی آخه من دارم دیوونه می شم!!!:mad::mad::mad::medieval:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
شما ها برخوردتون چی بود؟!! با یه همچین آدمی آخه من دارم دیوونه می شم!!!:mad::mad::mad::medieval:

اتفاقا به منم جالب بود گفتش كه خوب نشد ديگه به همين راحتي ... البته خودش هم ضرر سنگيني كرد

داستان اين بودش كه گفته بود من فلاني رو ميشناسم و فلان كار رو بيا باهاش بكنيم

بهد كه طرف پولش رو خورد و من هم روي اطمينان به اين به اون طرف پول رو داده بودم گفتش خوب ديگه حالا

اينجوري شد ديگه ... تجارت همينه ... فقط نگاش كردم و ارتباطم رو باهاش كاملا قطع كردم تا به موقع يه حال

اساسي بهش بدم ... يه حالي ميخوام بدم كه مزه خيلي چيزا رو بچشه

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
پول پدر مادر نداره دوستی و برادری و این چیزها هم سرش نمیشه...

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
البته ميگم اصلا ناراحت نيستم چون درس بزرگي گرفتم و حالا معامله كردن رو ياد گرفتم

شما ها هم دقت كنيد كه واقعا نبايد حتي روي بهترين دوستتون هم حساب كنيد چون وقتي پاي پول مياد وسط

اخلاق خيلي ها عوض ميشه و كلا خيلي چيزها ناديده گرفته ميشه

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
هیچ وقت پشتتو به کسی نکن , زشته!

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
خب آخه شما گنگ نوشتی ما اصلا نمیدونیم دقیقا جریان چیه
شما هم نقشی داشتی یا نه
یه طرفه که نمیشه جواب داد

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
آخرش ما نفهمیدیم این پوله چهار میلیارد و صد و دوازده میلیون بوده یا چهار میلیارد و دویست و دوازده میلیون که صد میلیونش سوخته :p

تاپیک مال 5 سال پیشه. الان استارتر سوختگیش خوب شده ، مشکلات دیگرش هم بر طرف شده خدا رو شکر. چند وقته دیگه حرف از 4 میلیارد نمیزنه ، مرخصش کردیم رفت:D

بالا