• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اگه بفهمید خواهر یا برادرتون bf یا gf داره چیکار می کنید؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
سلام دوستان از عنوان تاپیک معلومه! حالم خوب نیست چون من زیر 20 سالگیم اصلا پی این کارا نبودم ولی الان میبینم برادم و خواهرم.....
به نظر شما چیکار میشه کرد؟؟ یه کتک مفصل یا گزارش به پدر مادر یا.... کدوم رو توصیه میکنید؟؟

kavia

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزيز اين يه امر ذاتي بزار راحت باشن اما كنترل كن كه به بيراه و سو استفاده ختم نشه
چه براي برادر و چه خواهر و نصيحت كن كه يه موقع ضربه روحي نخورن

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
خب پس معلومه برار و خواهرتون سنشون زیر بیست ساله.
ببین با کتک و اینطور چیزا هیچ چیز درست نمیشه.فقط خواهرتون چون دختره و خب قضیش یه مقدار فرق میکنه باید مواظب باشین خدایی نکرده اتفاقه ناجوری نیفته چون پسرای بی همه چیز زیاد شدن تو این دوره زمونه.نمیدونم باید یه طوری کنترلش کنید.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
به من ربطی پیدا نمی کنه تا موقعی که ازم کمک بخواد یا متوجه بشم مورد سواستفاده دارن قرار میگیرن

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
خودکشی کن
suicide.gif

silva14

Registered User
لایک‌ها
454

من ........
من چرا
باید این ها رو کشت که طرف بچه دبیرستانی دم از عشق بزنه دیونم میکنه !! لامصب این نسل جدید ها خیلی پورو هستن تازه یه چیزی بهشون میگی میگه میرم یه بلایی سرم میارم !! می دونم این نوجونا تو بحران شخصیتی هستتن و از رو احساس تصمیم می گیرند !! راه کار بدین دوستان به نظرم زیرابشونو پیش پدر و مادر بزنم بعد یه خورده صداش در بیاد بی گدار به اب نمیزنن حداقل احتیاط می کنن !! درسته ؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا