• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اگه خودم برم ترکیه میتونم VISA Card بگیرم ؟

manisami1111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

اگه خودم برم ترکیه میتونم VISA Card به اسم خودم بگیرم ؟ اگه بعدش برگردم ایران مشکلی پیش نمیاد ؟
بیشتر برای متصل کردن به حساب iTunes و خرید های خارجی نرم افزاری میخوام
البته میخوام بشه که دیگران هم برام پول واریز کنن ( مثل فروش نرم افزار و موزیک در iTunes و ... که میگن باید حساب بین المللی داشته باشی )
چقدر هزینه داره ؟

اگه ترکیه نمیشه دبی چطور ؟

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
نمیدونم ولی سعی کن با واسطه کار کنی و بی دردسر پول رو دریافت کنی ، فقط باید کارمزد به واسطه بدی ولی در شرایط معمول دردسر و حتی هزینت کاهش پیدا میکنه. مگه اینکه شرایط شما خاص باشه با توجه به حجم تبادلات و ...

manisami1111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمیدونم ولی سعی کن با واسطه کار کنی و بی دردسر پول رو دریافت کنی ، فقط باید کارمزد به واسطه بدی ولی در شرایط معمول دردسر و حتی هزینت کاهش پیدا میکنه. مگه اینکه شرایط شما خاص باشه با توجه به حجم تبادلات و ...
نه حجم تبادلات خیلی زیاد نیست
یعنی اگه با واسطه از داخل ایران کار هاش رو انجام بدم بهتره تا این که خودم برم ترکیه ؟
البته نمیتونم ترکیه ساکن بشم و فقط اگه برای انجام دادن کار هاش باشه میتونم برم

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
اگر من جای شما بودم به خاطر حجم مبادلات کم اینکار رو نمیکردم ، نمیدونم میتونید واسطه مطمئن با قیمت و کارمزد معقول پیدا کنید یا نه ، اگر بتونید بسیار عالیه، برای پیدا کردن واسطه هم میتونید توی بخش بازارچه خرید و فروش ارز و بخش سیستم های مالی آنلاین تاپیک بزنید. :)

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
عزیز شما اگر حجم کارت کمه و مقدار کم ویزا کارت مجازی غیرقابل شارژ بخر خیلی راحت هر دفعه از 3 دلار تا 1000 دلار میتونی بخری استفاده کنی! آنی! لحظه ایی و بدون هیچ دردسری! اسم هم نداره که تو دردسر بیوفتی!

بالا