• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اگه فکر می کنی گول می خوری اینو نخون

وضعیت
موضوع بسته شده است.

fastinpay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت به همه بروبچ فرم
با 19.5 دلار هم کسب درآمد هم هاست مجانی و کلی نرم افزار و فیلتر شکن خیلی قوی.
این جمله البته نه به این کاملی در وبلاگی هست که در باره ی این سیستم جدید و عالی نوشتم.
جالبه که بدونید شما پس از سه زير مجموعه مبلغ 19.5$ رو می گیرید و به ازای هر معرفی ديگر توسط زير شاخهابتان مجددا كميسيون خواهيد گرفت.
بعد از این که حداقل 9 نفر زیر مجموعه داشتید یک هاست بااین خصوصات دریافت می کنید.
در ضمن مجموعا 10000$ محصول داره که بدون عضوینتم می تونید با پرداخت هزینه هر کدام اونو خریداری کنید.اما با یک عضویت 19.5$ همشو می تونید دانلود کنید.
سیستم درآمد زایشم عالیه .
سایتم هم به انگلیشه هم فارسی
در ضمن e-gold,alertpay,ebulion,pecunix رو قبول می کنه و جالب این که اگر مثلا با ایگلد عضو شید و زیرمجموعه شما مثلا با pecunix بازم شما به همون ایگلد دریافت داربد.
الان خیلی اعضای کمی داره و سیستم طوری که اگر کسی بدون معرف ثبت نام کنه به طور رندوم زیر مجموعه یکی میشه.کار با سایتشم خیالی راحته و دیگه دغدغه ی اینکه فقط ایرانیا می تونن عضو شن رو ندارید.
توضیحات بیشتر در خود سایت و وبلاگ من
آدرس سایت
آدرس وبلاگ من

Mr. Smith

Registered User
لایک‌ها
23
اینم بدک نیست ولی همچین چیز تاپی هم نیست که قرار باشه گول بخوریم یا نخوریم. نمونه خارجی این کار هست که تقریبا تو همین رنج قیمته ولی امکاناتش خیلی توپ تر از اینه و بالای 30 هزار عضو داره اگر خواستید بگید بهتون اعلام کنم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا