• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اگه قالب را عوض کردیم زمینه ها عوض میشه / اون وقت تکلیف چیه؟

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
سلام دوستان

بنده قالب رایگان سایت راحت دانلود را گذاشته بودم که در مورد زمینش مشکل داشتم و دوستان کمک کردن و ممنون / اما اون قالب یک مشکل بزرگ داشت و اون اینکه مثلا تو 30 تا مطلب که داری فقط 10 تاشا صفحه اصلی نشون می ده و اصلا شماره صفحات ( 1/2/3/4 , . . . ) پایین صفحه نمیاد که کاربر بتونه بره و به صفحات دیگه هم رجوع کنه /

اگه بشه اینا درستش کرد که خوبه

اما چون بلد نبودم این عیب را درست کنم قالب دانلود ها را بارگذاشتم ولی هرچی کد زمینه بود در باره پست های قبلیم پرید / مثلا لینک دانلود / البته مسلم هست چون زمینه یم قالب با قالب دیگه فرق داره / برای این مشکل باید چه کرد که پست های قبلی با این قالب چینج بشن؟

Essin

Registered User
لایک‌ها
270
سلام
خوب باید زمینه های دلخواهی که میحواین رو داخل کد قالب جدید قرار بدین
در مورد قالب قبلی هم که فرمودید صفحه بندی نداشت یا افزونه صفحه بندی رو نصب نکردید و یا نصب کردید و داخل قالب کد صفحه بندی وجود نداشته که این هم قابل حله
موفق باشید

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
بله دوست عزیز بابت افزونه ممنون / پیدا کردم و نصبش کردم

اما در مورد کد زمینه قالب جدید خوب وقتی هم بذارم برای پست مطلبهای بعدی فایده داره و لینک دانلود پست مطلبهای قبلی که بر ساساس کد زمینه قبلی بوده نشون داده نمیشن!!!

Essin

Registered User
لایک‌ها
270

اما در مورد کد زمینه قالب جدید خوب وقتی هم بذارم برای پست مطلبهای بعدی فایده داره و لینک دانلود پست مطلبهای قبلی که بر ساساس کد زمینه قبلی بوده نشون داده نمیشن!!!
خواهش میکنم
منظور من این بود که شما میتونید مزینه های دلخواه پستهای قبلی رو داخل قالب جدید قرار بدین , اینجوری مشکل رفع میشه

tofane69

Registered User
لایک‌ها
8
افزونه wp-pagenavi رو نصب کنید.اگه مشکل صفحه حل نشد طبق آموزش خودش کد رو به قالب اضافه کنید حل میشه

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060

کی گفته :دی

خب کدها رو طبق قالب قبلی قرار بده خودش میخونه

بالا