• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

.:اگه ممکنه کمک کنید:.

ali baba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با عرض سلام و خسته نباشی:

راستش من فروم رو خیلی گشتم اما در نهایت این سوالهام برام بی پاسخ موند.( خلاصه اگه جواب سوالهام رو قبلا داده بودند، لطفا لینکش رو پست کنید.)
من می خواستم سایتی را توسط یکی از cms ها راه اندازی کنم. cms مورد نظرم VBullettin هست. که اگر نرم افزار بهتری مناسب کارم هست، لطفا پیشنهاد کنید:

من می خواستم سایتی باشه با دو امکان :
1.فروم
2.محلی برای آپلود/دانلود

که این قابلیت ها رو هم در آن اضافه کنم:

1. نشان دادن آمار دانلودکننده های هر فایل(مثل نام کاربر دانلود کرده) به هر کاربری که قصد دانلود اون فایل به خصوص رو داره.
2. چگونگی ایجاد آپلود/دانلود سنتر در سایت.
3. کم شدن اعتبار هر کاربر، به ازای هر دانلودی که انجام می ده. (به همین ترتیب، دانلود ها ، دارای سطح دسترسی است، و هر فایل اعتبار و کردیت خاص خودش را دارد.)
4. نحوه ی نمایش دادن پست های تاره در صفحه ی نخست سایت، بطوریکه هم به حرکت در بیاید(از پایین به بالا) و هم بشه پستها رو ازهم مجزا کرد(یعنی پستها گروه بندی شده به نمایش در بیاد.)
5. آوردن پستهای تازه به yahoo massanger
6. دادن اعتبار به شخص معرفی کننده .
7. چگونگی اجباری کردن بعضی از فیلدهای فرمها.

و هم اینکه چطوری می تونم یک cms رو که رو لوکال نصب کنم رو uninstall کنم.
و در آخر یه پیشنهاد داشتم:

و اون اینکه اگر امکان دارد یه مقاله ای فراهم شه(که اگه هست به ما هم بگید) که توش بیاد و تفاوت بین نرم افزارهای مختلف (اعم از فروم، مدیریت محتوا، e-commerce، بلاگر و ....) رو هم از نظر کارایی و هم ساپورت ، و هم امنیت شرح بده.

باتشکر فراوان.

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
بعد از نصب ویبولتین این گزینه را خواهید داشت.

2.محلی برای آپلود/دانلود
مد اپلود سنتر را روی فرومتون نصب میکنید

1. نشان دادن آمار دانلودکننده های هر فایل(مثل نام کاربر دانلود کرده) به هر کاربری که قصد دانلود اون فایل به خصوص رو داره.
تمام این موارد به صورت پیش فرض موجوده

4. نحوه ی نمایش دادن پست های تاره در صفحه ی نخست سایت، بطوریکه هم به حرکت در بیاید(از پایین به بالا) و هم بشه پستها رو ازهم مجزا کرد(یعنی پستها گروه بندی شده به نمایش در بیاد.)
برای این کار هم یک مد مخصوص به نام اسکرول وجود داره

5. آوردن پستهای تازه به yahoo massanger
یک registery key ایجاد میکنید و در تنظیمات داخل اون لینک های مورد نظر رو وارد میکنید.

7. چگونگی اجباری کردن بعضی از فیلدهای فرمها.
در تنظیمات هر بخش این امکان وجود داره

و هم اینکه چطوری می تونم یک cms رو که رو لوکال نصب کنم رو uninstall کنم.
به یک برنامه شبیه ساز سرور به نام easyphp احتیاج دارید در مرحله اول
مرحله بعد فایل های ویبولتین

طریقه نصب هم در همین انجمن باید باشه

ali baba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
علی جان خیلی ممنون.

اگه مشکلی پیش اومد باز مزاحم میشم.

بالا