• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اگه ميخوايد از نوكيا 3230 بدونيد...

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
مبارك باشه :rolleyes: كار قشنگي كردي ولي ايكاش چند تا عكس كه با گوشيت گرفته بودي رو هم ميزاشتي تا كيفيت عكسها رو هم ببينيم ;) در كل ممنون

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
مبارکه
از کار باهاش راضی هستی؟

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
مبارك باشه. :) راست ميگه كاش عكسهايي كه با خود گوشيت گرفته بودي رو مي ذاشتي. حالا خوب هست؟ در ضمن عكس 6 از همه بهتره چون هم اندازه گوشي رو نشون ميده هم كه نشون ميده كه مخابرات ايران اينقدر پيشرفت كرده كه حتي از خودكار بيك هم در اين موبايل ميشه به عنوان قلم نوري استفاده كرد!!! :p :D :D :D

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از 1000 :
آره :lol: با خودکار بیک هم میشه روش نوشت!! این هم فعلاً یه عکس با دوربینش. عکس مربوط به کنار زاینده رود هست و ساعت حدوداً 6 عصر :

در مورد اینکه از کار باهاش راضی هسنم یا نه هم باید بگم که هنوز زوده که نظر بدم...فقط اینو بگم که خیلی بهش فشار اوردم تا حالا و جورای مختلف تستش کردم و تو این یک هفته هنوز هنگ نکرده و مشکل خاصی نداشته. سرعتش به مراتب از مدل های دیگه بهتر شده. در ضمن تاریخ تولید گوشی من 19 فوریه 2005 هست.

مي بينم كه همشهري خودمون هم هستي

راستي مبارك باشه

SMN4622

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پخش mp3 چطوره ؟شنیدم نوکیا ضدحال زده ....

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
آقا يكمي طراحيش تو مايه هاي سري Txxx از SE نيست؟ :eek: :p :hmm:

Opus54

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تقریبا هم قیمته با 6630. بنظرت کیفیت دوربینش با اون برابری میکنه؟ (من عکسی رو که فرستاده بودی دیدم بنظرم خیلی شفاف نبود). 3230 هم جزو موبایلهای 3G محسوب میشه؟

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
512 مگابايت حافظه هم خودم بعداً بش اضافه كردم. دوربينش 1.2 مگاپيكسل هست

آقا تو اين عكسا پشتش نوشته 1.2 مگا پيكسل , اما تو سايتش و جاهاي ديگه خوندم 1.3 هست ؟ چجوريه؟ :blink:

Mah-Bah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به نظر من بهترین گوشیه
و مطمئنم چند وقت دیگه مثل 6600 میشه

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
مبارك باشه
اما من عكسايي كه گذاشتی رو دیدم
زیر ناخونات واقعا کثیفه :blink:
در کل بازم مبارک باشه

zoroo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از 1000 :
سلام. من هفته پيش اين نوكياي زيبا رو خريدم. عكسهاي مختلفي از اين مدل روي اينترنت هست. اما پيش خودم گفتم بد نيست كه من هم يه سري عكس كه خودم ازش گرفتم رو براتون بزارم.

قبلش بگم كه من اين گوشي رو به قيمت 385 هزار تومن از تهران خريدم. گوشي ساخت آلمان هست و باتري اون مجارستانيه.

512 مگابايت حافظه هم خودم بعداً بش اضافه كردم. دوربينش 1.2 مگاپيكسل هست و سيستم عامل Symbian 8.0 روش نصبه...

من آماده هستم كه اگر كسي هر سوالي در مورد اين مدل داشت در خدمتش باشم... اين هم عكس ها :

DSC00210.JPG

DSC00211.JPG

DSC00212.JPG

DSC00213.JPG

DSC00214.JPG

DSC00215.JPG

DSC00216.JPG

DSC00217.JPG

DSC00218.JPG

DSC00219.JPG

DSC00220.JPG

DSC00221.JPG
مشكل در پرشدن حافظه داخلي گوشي 3230

--------------------------------------------------------------------------------

سلام به هم دوستان
راستش چند روز پیش یک گوشی 3230 نوکیا خریدم. اما حالا یک مشکل کوچیک دارم. یکی از دوستان چند تا فایل رو برام با بلوتوث ارسال کرده که در قسمت inbox مسیج قرار گرفته و حالا هی ارور میده که کارت حافظه داخلی خود تلفن پر شده و اطلاعات رو پاک کن. می خواستم بدونم آیا راهی داره که من محل ذخیره مسیج ها و فایلهایی که با بلوتوث گرفتم رو به مموری کارت تغییر بدم. من تمام منو های موبایلم رو زیر و رو کردم اما هیچ چیز پیدا نکردم. لطفاً کمک کنید.توی قسمت Help گوشی دیدم نوشته برای اینکار باید بری به Messege / Setting بعد scroll کنی پایین روی Other و اونجا این امکان وجود داره! ولي وقتی امتحان کردم دیدم این option نیست! حالا شما مي گيد چه كار كنم.

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
ای بابا خب کپی کن رو مموری کارتت...حتما گزینه کپی رو تو آپشن میتونی پیدا کنی....

newbie_cracker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از 1000 :
سلام. من هفته پيش اين نوكياي زيبا رو خريدم. عكسهاي مختلفي از اين مدل روي اينترنت هست. اما پيش خودم گفتم بد نيست كه من هم يه سري عكس كه خودم ازش گرفتم رو براتون بزارم.

قبلش بگم كه من اين گوشي رو به قيمت 385 هزار تومن از تهران خريدم. گوشي ساخت آلمان هست و باتري اون مجارستانيه.

512 مگابايت حافظه هم خودم بعداً بش اضافه كردم. دوربينش 1.2 مگاپيكسل هست و سيستم عامل Symbian 8.0 روش نصبه...

من آماده هستم كه اگر كسي هر سوالي در مورد اين مدل داشت در خدمتش باشم... اين هم عكس ها :

بچه ها، يه سوال داشتم. اين 3230 رو چرا آلمان زده؟ مگه خانواده نوكيا محصول فنلاند نيست؟ نكنه اونجا هم نمايندگي داره !!

PaTientMan

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از zoroo :
مشكل در پرشدن حافظه داخلي گوشي 3230

--------------------------------------------------------------------------------

سلام به هم دوستان
راستش چند روز پیش یک گوشی 3230 نوکیا خریدم. اما حالا یک مشکل کوچیک دارم. یکی از دوستان چند تا فایل رو برام با بلوتوث ارسال کرده که در قسمت inbox مسیج قرار گرفته و حالا هی ارور میده که کارت حافظه داخلی خود تلفن پر شده و اطلاعات رو پاک کن. می خواستم بدونم آیا راهی داره که من محل ذخیره مسیج ها و فایلهایی که با بلوتوث گرفتم رو به مموری کارت تغییر بدم. من تمام منو های موبایلم رو زیر و رو کردم اما هیچ چیز پیدا نکردم. لطفاً کمک کنید.توی قسمت Help گوشی دیدم نوشته برای اینکار باید بری به Messege / Setting بعد scroll کنی پایین روی Other و اونجا این امکان وجود داره! ولي وقتی امتحان کردم دیدم این option نیست! حالا شما مي گيد چه كار كنم.

این یکی از معایب Nokia 3230 هستش که نمیشه Inbox مسیج رو روی Extra Memory انداخت,بدین ترتیب با توجه به حافظه 8MB Phone Memory (که اگه نرم افزاری هم رو گوشی نصب باشه تقریبا 20% فضاش اشغال میشه) زود زود ارور کمبود فضا میده...
با برنامه های FileManager,FExplorer,...میتونی به Inbox دسترسی داشته باشی و فایل هارو به Memory Card منتقل کنی

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
no3230_00.jpg

اين پست برداشتهاي خودمه از اين گوشي و ممكنه برداشت من اشتباه بوده باشه.

1-زياد و اغلب بدون دليل هنگ مي كند .
-داري اس ام اس ميزني هنگ ميكنه !!
-داري اهنگ گوش ميدي هنگ ميكنه !!
-داري تو فولدر ها چرخي ميزني هنگ ميكنه !!
-اول فكر كردم از حافظه گوشي هست كه اگه مثلا پر بشه هنگ ميكنه ! براي همين هر چي برنامه رو گوشي بود اجرا كردم آوردم تو حافظه اما هنگ نكرد ! اما مثلا وقتي داري يه اس ام اس ميزني و كلي ذوق به خرج ميدي تا با كمترين تعداد حروف پر معني ترين كلمات رو بنويسي !! يه دفعه هنگ ميكنه !!!
-حالا خوبه خودش كه هنگ ميكنه و ميره پايين خودشم مياد بالا !!
-6600 من توي 2 سالي كه داشتمش در كل 10 بار هنگ نكرده بود !!‌اما اين تو 3 روز بيشتر از 10 بار حالم رو گرفت !!
2-عايق بندي افتضاح : گرد و خاك به راحتي از صفحه كيبرد به روي LCD نفوذ مي كند .
- اونايي كه وسواس دارن از ديدن اينكه هر روز روي LCD گرد و خاك بيشتري ميشينه ديونه ميشن !!
3-صداي Beep قبل از صداي زنگ موبايل و اس ام اس
- البته شايد اين جزء مزايا باشه كه قبل از اينكه صداي زنگ بياد با يه Beep خبر ميده اما اگه بدستي اين رو گذاشتن بهتر بود يه Option براي اختياري بودنش هم ميذاشتن.
4-تكرار نكردن آهنگ انتخابي براي زنگ
- يعني بار اول اون زنگي كه انتخاب كردي رو پخش ميكنه دفعه بعد هر چي پيش فرضه !!
5-نقص در نوشتن اس ام اس ( عدد باقي مانده از كاركتر را اشتباه اعلام مي كند )
- براي كسي كه همش نگاهش به كاركترهاي باقي مونده هست خيلي ضد حاله !!! يهو مي بيني بالا نوشته 65 تا كاركتر از هفتمين اس ام اس باقي مونده !!! بعد كه يه كليد ديگه مزني راستش رو ميگه !! اين مشكل وقتي كه اينتر ميزني تا بره خط بعد پيش مياد !!
6-عدم ذخيره پيش فرض اس ام اس و بلوتوث بر روي مموري كارت و بدنبال اون نشناختن اس ام اس هايي كه قبلا روي مموري ذخيره شدن
- اين براي من كه رو مموري بيش از 2000 تا اس ام اس ذخيره داشتم و حالا با انتقال مموري ميديدم Inbox زده صفر شوك وحشتناكي بود !! و اگه حوصله بخرج نداده بودم و دنبال راهش نرفته بودم همه رو از دست مي دادم !
- البته براي اين مشكل يه Patch ساخته شده !! كه با نصبش و اجراش ديگه پيش فرض ميشه مموري كارت اما ديگه تغييرش نميشه داد مگه اينكه فرمت كني مموري رو !! اشكال ديگه اينه كه با وجود اين Patch هم امكان ذخيره بيشتر از 999 تا اس ام اس ارسالي نيست ! وقتي هم كه 999 تا پر شد ديگه هنگ كردنا شروع ميشه !!!!
7-عدم نمايش آهنگهاي پيش فرض نوكيا براي زنگ و پيام كوتاه در ليست انتخاب
- يعني اون اول كه توي پروفايل آهنگ اس ام اس و رينگ تون ديفالت هست اگه يه بار عوضش كني دفعه بعد هر چي بگردي ديگه ديفالته تو ليست نيست !!! اين براي من كه عاشقه صداي اس ام اس ديفالت نوكيا هستم يه فاجعه بود !! كه بخاطر برگردوندنش مجبور شدم همه تنظيمات گوشي رو به حالت ديفالت برگردونم !
8-كيفيت پايين دوربين
9-محل نامناسب جاي بند ( مچي) به نحوي كه نميشه همزمان هم بند به دور مچت باشه و هم گوشي رو دست بگيري ، مگه اينكه بند مچي غير استاندارد و بلند تر باشه!! اگه جاي بند پايين بود اين مشكل وجود نداشت.
10-Mono‌ بودن پخش آهنگ و زنگ
11-در كل براي من كه قبل از اين 6600 داشتم و حالا 3230 رو دارم تجربه مي كنم به وضوح مشخصه كه سيستم عامل 3230 شتابزده نوشته شده و پر از نقصه !!

ali20005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

DSC00210.JPG

DSC00211.JPG

DSC00212.JPG

DSC00213.JPG

DSC00214.JPG

DSC00215.JPG

DSC00216.JPG

DSC00217.JPG

DSC00218.JPG

DSC00219.JPG

DSC00220.JPG

DSC00221.JPG

385 هزار تومن:eek: دادی بابت 3230 من خریدمش 230 تومن با رم و ...
در ضمن از کیفیت ساخت بسیار پایینی برخورداره و بعد از یه مدت جوی استیکش لق میشه واقعا افتضاحه.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
385 هزار تومن:eek: دادی بابت 3230 من خریدمش 230 تومن با رم و ...
در ضمن از کیفیت ساخت بسیار پایینی برخورداره و بعد از یه مدت جوی استیکش لق میشه واقعا افتضاحه.

به زمان پستش دقت کن؟!!!!!!!!!1
:hmm:

بالا