به نقل از 1000 :آره :lol: با خودکار بیک هم میشه روش نوشت!! این هم فعلاً یه عکس با دوربینش. عکس مربوط به کنار زاینده رود هست و ساعت حدوداً 6 عصر :
در مورد اینکه از کار باهاش راضی هسنم یا نه هم باید بگم که هنوز زوده که نظر بدم...فقط اینو بگم که خیلی بهش فشار اوردم تا حالا و جورای مختلف تستش کردم و تو این یک هفته هنوز هنگ نکرده و مشکل خاصی نداشته. سرعتش به مراتب از مدل های دیگه بهتر شده. در ضمن تاریخ تولید گوشی من 19 فوریه 2005 هست.
مشكل در پرشدن حافظه داخلي گوشي 3230به نقل از 1000 :سلام. من هفته پيش اين نوكياي زيبا رو خريدم. عكسهاي مختلفي از اين مدل روي اينترنت هست. اما پيش خودم گفتم بد نيست كه من هم يه سري عكس كه خودم ازش گرفتم رو براتون بزارم.
قبلش بگم كه من اين گوشي رو به قيمت 385 هزار تومن از تهران خريدم. گوشي ساخت آلمان هست و باتري اون مجارستانيه.
512 مگابايت حافظه هم خودم بعداً بش اضافه كردم. دوربينش 1.2 مگاپيكسل هست و سيستم عامل Symbian 8.0 روش نصبه...
من آماده هستم كه اگر كسي هر سوالي در مورد اين مدل داشت در خدمتش باشم... اين هم عكس ها :
به نقل از 1000 :سلام. من هفته پيش اين نوكياي زيبا رو خريدم. عكسهاي مختلفي از اين مدل روي اينترنت هست. اما پيش خودم گفتم بد نيست كه من هم يه سري عكس كه خودم ازش گرفتم رو براتون بزارم.
قبلش بگم كه من اين گوشي رو به قيمت 385 هزار تومن از تهران خريدم. گوشي ساخت آلمان هست و باتري اون مجارستانيه.
512 مگابايت حافظه هم خودم بعداً بش اضافه كردم. دوربينش 1.2 مگاپيكسل هست و سيستم عامل Symbian 8.0 روش نصبه...
من آماده هستم كه اگر كسي هر سوالي در مورد اين مدل داشت در خدمتش باشم... اين هم عكس ها :
به نقل از zoroo :مشكل در پرشدن حافظه داخلي گوشي 3230
--------------------------------------------------------------------------------
سلام به هم دوستان
راستش چند روز پیش یک گوشی 3230 نوکیا خریدم. اما حالا یک مشکل کوچیک دارم. یکی از دوستان چند تا فایل رو برام با بلوتوث ارسال کرده که در قسمت inbox مسیج قرار گرفته و حالا هی ارور میده که کارت حافظه داخلی خود تلفن پر شده و اطلاعات رو پاک کن. می خواستم بدونم آیا راهی داره که من محل ذخیره مسیج ها و فایلهایی که با بلوتوث گرفتم رو به مموری کارت تغییر بدم. من تمام منو های موبایلم رو زیر و رو کردم اما هیچ چیز پیدا نکردم. لطفاً کمک کنید.توی قسمت Help گوشی دیدم نوشته برای اینکار باید بری به Messege / Setting بعد scroll کنی پایین روی Other و اونجا این امکان وجود داره! ولي وقتی امتحان کردم دیدم این option نیست! حالا شما مي گيد چه كار كنم.
سلام. من هفته پيش اين نوكياي زيبا رو خريدم. عكسهاي مختلفي از اين مدل روي اينترنت هست. اما پيش خودم گفتم بد نيست كه من هم يه سري عكس كه خودم ازش گرفتم رو براتون بزارم.
385 هزار تومن دادی بابت 3230 من خریدمش 230 تومن با رم و ...
در ضمن از کیفیت ساخت بسیار پایینی برخورداره و بعد از یه مدت جوی استیکش لق میشه واقعا افتضاحه.