• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایا از ایران میشه با سایتهای مثل adbrite و cj کار کرد؟!

Gripen

Registered User
لایک‌ها
27
سلبام میخواستم بدونم که برای ثبت نام در این سایتها از چیز پی ان استفاده کنیم و یه ادرس الکی بهشون بدیم ایا میشه با هاشون کار کرد؟ یا نه متوجه میشن و اکانت رو میبندن؟!:guilty:
ممنون:)

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
اونای که چک میفرستن اگه ادرس نداشته باشی فایده نداره مگه اینکه کسی رو داشته باشی نقد کنه

اما اونای که با پی پل یا الرت پی کار می کنند فکر نکنم مشکلی باشه

Gripen

Registered User
لایک‌ها
27
اونای که چک میفرستن اگه ادرس نداشته باشی فایده نداره مگه اینکه کسی رو داشته باشی نقد کنه

اما اونای که با پی پل یا الرت پی کار می کنند فکر نکنم مشکلی باشه

ممنون. شما خودتون کار کردین با سایتهای که با پی پل کار میکنن؟ منظورم اینه که برای اهراز هویت فرد مثلا زنگ نمیزنن به شماره تلفنی که توی فرم عضویت پر کردیم و استعلام کنن یا همچین چیزایی؟!

Gripen

Registered User
لایک‌ها
27
کسی نمیدونه؟ :/

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
من خودم با ادبرایت کار کردم و هفته ی دیگه (1 سپتامبر) یه چک 30 دلاری قراره بفرسته ایران (اگه بفرسته)
ولی خوب این چک فقط برای زیباییه و نقد نمیشه!! مگر اینکه اشنای خارج داشته باشید و اون براتون نقد کنه بفرسته ایران
راه دیگشم اینه که با سایت هایی که به پیپال میریزن کار کنید مثل Bidvertiser

Gripen

Registered User
لایک‌ها
27
سلام
من خودم با ادبرایت کار کردم و هفته ی دیگه (1 سپتامبر) یه چک 30 دلاری قراره بفرسته ایران (اگه بفرسته)
ولی خوب این چک فقط برای زیباییه و نقد نمیشه!! مگر اینکه اشنای خارج داشته باشید و اون براتون نقد کنه بفرسته ایران
راه دیگشم اینه که با سایت هایی که به پیپال میریزن کار کنید مثل Bidvertiser

ادبرایت هم پرداخت با پی پل داره:)

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلبام میخواستم بدونم که برای ثبت نام در این سایتها از چیز پی ان استفاده کنیم و یه ادرس الکی بهشون بدیم ایا میشه با هاشون کار کرد؟ یا نه متوجه میشن و اکانت رو میبندن؟!:guilty:
ممنون:)

سلام
با ادبرایت میتونید از ایران هم کار کنید.
شاید حتی با سیستم های خیلی سخت گیر هم با داشتن یه آی پی خارج از ایران بتونید کار کنید.
ولی مشکل ، دریافت پوله :)
پیروز باشید

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
ممنون. شما خودتون کار کردین با سایتهای که با پی پل کار میکنن؟ منظورم اینه که برای اهراز هویت فرد مثلا زنگ نمیزنن به شماره تلفنی که توی فرم عضویت پر کردیم و استعلام کنن یا همچین چیزایی؟!

نه تا بحال با اینا کار نکردم ولی همه از یه سیستم برای تایید استفاده می کنن اونای که چک می فرستن معمولا در صورت بروز مشکل تماس می گیرن یکی ازمشکلات هم همین ارسال چکه اگه یه دفتر کار مجازی داشته باشین یا یه کسی که بتونه چک رو چنج کنه یا ار سال خیلی بهتره

بالا