• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایا به نظرتون این رم مناسبه ؟

elahe_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام وقت بخیر

میخواستم یک رم تهیه کنم که اونجور که دیدم اکثرا بدون گارانتی هستن در دیجی کالا
اما این رم گارانتی مادام العمر سازگار داره

با توجه به اینکه مارکش ناشناسه ( یا حداقل من تا الان ندیدم و نشنیدم اسمش رو ) با خریدش دچار مشکل نمیشم خرابی و اینا نداره ؟ یا خودتون چ مارک رمی رو برای لپ تاپ پیشنهاد میکنید ؟

ممنون

flasis159

Registered User
لایک‌ها
307
سلام مارک توین موس ناشناخته نیست ولی کیفیت ش از برند های اصلی مثل سامسونگ الپیدا هاینکس نانیا میکرون پایین تره
ولی ب توجه به اینکه نو هست و مارک های ذکر شده اغلب استوک هستن فرقی نمیکنه کدومو بخرید
برای رم ddr4 مهم تایمینگ پایین تره یعنی همون cl
و اینکه اگر میخواید به صورت دوال چنل روی لپ تاپ بزارید اون یکی رم هم باس و هم تایمینگ این باشه بهتره

elahe_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام مارک توین موس ناشناخته نیست ولی کیفیت ش از برند های اصلی مثل سامسونگ الپیدا هاینکس نانیا میکرون پایین تره
ولی ب توجه به اینکه نو هست و مارک های ذکر شده اغلب استوک هستن فرقی نمیکنه کدومو بخرید
برای رم ddr4 مهم تایمینگ پایین تره یعنی همون cl
و اینکه اگر میخواید به صورت دوال چنل روی لپ تاپ بزارید اون یکی رم هم باس و هم تایمینگ این باشه بهتره

خیلی ممنون بابت پاسخ مفیدتون

ممکنه نظرتون رو راجب کروشیال هم بگید و ایا اینکه از این رم بهت هست یا خیر
چون یک رم 8 از کروشیال هم دیدم اما بدون گارانتی هست اینکه بگید کدوم ارزش خرید بیشتری داره؟

و رم لپ تاپ من 4 ddr4 2666 هست که با این یکیه اما خب این رم 8 هست و رم داخل لپ تاپ خودم 4 که فکر میکنم اون 4 انبرد باشه

flasis159

Registered User
لایک‌ها
307
موجودی سایت دیجی کالا را چک کردم برند های اصلی را موجود نداره یا قیمتشو بالا زده
بهترین انتخاب با توجه به موجودی سایت همون توین موس هست چون گارانتی داره

mohsen.ahmadi1121

Registered User
لایک‌ها
24
خیلی ممنون بابت پاسخ مفیدتون

ممکنه نظرتون رو راجب کروشیال هم بگید و ایا اینکه از این رم بهت هست یا خیر
چون یک رم 8 از کروشیال هم دیدم اما بدون گارانتی هست اینکه بگید کدوم ارزش خرید بیشتری داره؟

و رم لپ تاپ من 4 ddr4 2666 هست که با این یکیه اما خب این رم 8 هست و رم داخل لپ تاپ خودم 4 که فکر میکنم اون 4 انبرد باشه

کروشیال من رم DDR5 خریده بودم افتضاح بود افتضاح به معنای واقعیه کلمه
شما میخواید رم بگیرید. رم هم قطعه ی خراب بشویی نیست. یه مارک معتبر بگیرید سالیان سال استفاده کنید.
پیشنهاد من خرید رم gskill ، ژل ، کرسیر هست.

aligolshani66

Registered User
لایک‌ها
295
کروشایل من رم DDR5 خریده بودم افتضاح بود افتضاح به معنای واقعیه کلمه
شما میخواید رم بگیرید. رم هم قطعه ی خراب بشویی نیست. یه مارک معتبر بگیرید سالیان سال استفاده کنید.
پیشنهاد من خرید رم gskill ، ژل ، کرسیر هست.
کروشایل افتضاح بود؟! شاید از شما مشکل داشته یا با مین مچ نبوده.
چیپ رمهای کروشایل میکرون هست و الان بالای ۵۰٪ رمها با چیپ میکرون تولید میشند. کرسیر، ژل ، جی اسکیل و ... هم اکثرا از چیپهای میکرون و سامسونگ بیشتر استفاده می‌کنند.کلا این شرکت‌ها کارشون طراحی برد مدار و اسمبل و طراحی هیت سینک و ‌‌‌... هست.
دوست عزیز رمی بخرید که دوبر چیپ باشه (هر ۲ طرف برد چیپ ست های مشکی داشته باشه) و ترجیحا زمان تاخیر (CL) کمتری داشته باشه و حتما گارانتی معتبر (مثا آونگ،آواژنگ،سازگار،تابا ، ترابایت و ... گارانتی شرکتی نخرید) و در کنار اینها قیمت مناسب داشته باشه.موفق باشید.

Last edited:

mohsen.ahmadi1121

Registered User
لایک‌ها
24
کروشایل افتضاح بود؟! شاید از شما مشکل داشته یا با مین مچ نبوده.
چیپ رمهای کروشایل میکرون هست و الان بالای ۵۰٪ رمها با چیپ میکرون تولید میشند. کرسیر، ژل ، جی اسکیل و ... هم اکثرا از چیپهای میکرون و سامسونگ بیشتر استفاده می‌کنند.کلا این شرکت‌ها کارشون طراحی برد مدار و اسمبل و طراحی هیت سینک و ‌‌‌... هست.
دوست عزیز رمی بخرید که هیت سینک داشته باشه،ترجیحا زمان تاخیر (CL) کمتری داشته باشه و حتما گارانتی معتبر (مثا آونگ،آواژنگ،سازگار،تابا ، ترابایت و ... گارانتی شرکتی نخرید) و در کنار اینها قیمت مناسب داشته باشه.
مثلا :
موفق باشید.
بزرگوار رم کروشیال 8 گیگ قبلاً گرفتم از دیجی کالا
اینم آدرسش
توش نوشته رم با فرکانس 4800 مگاهرتز
اما توی سیستم میداد 4200 مگاهتز!

الان شاید با خودتون فکر کنید شاید از من مشکل داشته یا با مین مچ نبوده
اما همین مادربورد با رم gskill با فرکانس 6600 داره استفاده میکنه!
تصویر رو میتونید بررسی کنید :
2023-03-15_23-44-29.jpg

مادربوردم جزء بهترین هاست z690-e
الان بنظرتون مشکل اگه مشکل اون رم با من شخصی نبوده ، چطور شده که روی تمامی مشخصاتش باس 4800 رو نوشته اما رو سیستم با این مادربورد بالا رده 4200 میداده؟
بماند که حالا با اون CL بالاش 40 پدر آدم رو درمیورد

aligolshani66

Registered User
لایک‌ها
295
دوست عزیز بنده بیش از ۲۰ ساله تجربه این کار رو دارم و هزاران رم تست کردم و بستم و ... و رشته تحصیلی و کارم همین هست.
مشخصات رم رو با نرم افزار CPU-Z چک کنید و تستش هم با Windows Memory Diagnostic یا Memtest86.موفق باشید.

بالا