ممنون از توضیحات کاملتون
اما در رابطه با سیویلیکا درسته که موب بهتر دیده شدن مقاله ها میشه اما داره پول زیادی هم به جیب میزنه که البته زحمت رو یکی دیگه کشیده
حالا سوال اینجاست اگر کسی مقاله بفروشه یا رایگان برای دانلود منتشر کنه جرم هست یا خیر ؟
خواهش می کنم.
در مورد سیویلیکا فکر کنم شما از روند انتشار مقاله های پژوهشی اطلاع ندارید. ببینید مقالاتی که توی سیویلیکا منتشر شده، از توی کنفرانس های مختلف برداشته شده. این کنفرانس ها از نویسنده ها برای شرکت دادن مقاله شون توی کنفرانس پول می گیرن. پول زیادی هم میگیرن برای هر مقاله حداقل 100 هزارتومنی میگیرن. البته هزینه ها متفاوته و کم و زیاد داره.
هیچ نویسنده ای حاضر نیست بابت انتشار مقاله اش (که برای نوشتن هزینه های دیگه ای هم داشته) پول بده. اینایی که برای کنفرانس مقاله می نویسن، یه چیزی بابت مقاله از یه جای دیگه گیرشون میاد. حالا طرف یا دانشجو هست و برای فارغ التحصیل شدن باید مقاله داشته باشه یا طرف استاد هست برای ارتقا باید مقاله داشته باشه و ...
بخاطر علاقه زیاد ایرانی ها به تقلب و کلاهبرداری، کنفرانس ها و مقالات جعلی هم زیاد شده. برای مثال توی گوگل لیست مجلات نامعتبر علمی رو بزنین و لیست وزارت علوم رو دانلود کنین تا ببینین چقدر مجله جعلی و الکی داریم. وقتی یه مجله نامعتبر اعلام میشه کل مقالات اون مجله بدون اعتبار میشه و اینجوری زحمت نویسنده ها از بین رفته
سایت سیویلیکا اعتبار کنفرانس های برگزار شده رو تأیید می کنه و از اونطرف هزینه هاش رو با فروش مقالات در میاره. اینجوری هست که نویسنده های مقاله مشکلی با درج مقاله شون توی سیویلیکا ندارن.
بحث فروش مقاله یا رایگان گذاشتن رو هم توی پست قبلی خدمتتون گفتم. اگه صاحب اثر (نویسنده مقاله) ناراضی باشه جرم هست و 6 ماه زندان داره. یه بحث دیگه ای هم که الان یادم اومد اینه که نویسنده ممکنه مشکلی با اینکه مقاله اش تو سایت A باشه نداشته باشه ولی با سایت B مشکل داشته باشه! یعنی به هر دلیلی راضی نباشه که مقاله اش توی سایت B باشه. اینجوری بازم میتونه شکایت کنه.
من حدس میزنم شما می خوایین با استفاده از اینترنت دانشگاه، مقالات سیویلیکا رو بگیرین و توی سایتتون بذارین. اگه حدسم درسته دانشگاه هم ممکنه بخاطر دانلود بی رویه مقاله از سایت سیویلیکا باهاتون برخورد کنه چون هزینه اشتراکشون بالا میره