• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایا میشه ایمیج گرفته از هارد رو در وی ام ور لود کرد؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سلام به همه دوستان عزیز

فکر کنم اکثر دوستان با برنامه هایی مثل نورتون گاست اشنا هستند. Norton Ghost

کار این برنامه ها ساخت ایمیج از یک هارد یا یک پارتیشن هست. مزیت استفاده از این برنامه ها هم اینه که شما ویندوزت رو نصب میکنی، بعد برنامه ها رو نصب میکنی و در پایان از هارد یا پارتیشنت ایمیج میگیری.

اگه یه روزی واسه ویندوز شما مشکلی پیش بیاد که مجبور شی ویندوز رو دوباره نصب کن با چند تا کلیک ایمیج گرفته شده رو روی سیستم ری استور میکنی و تمام

برنامه وی ام ور رو هم فکر کنم همه بشناسن. VMWare

کارش راه اندازی ماشین های مجازی هست.

حالا سوال من اینه: ایا امکانش هست که ایمیجی رو که با کمک برنامه نورتون گوست از یک پارتیشن میگیریم بتونیم توی یه ماشین مجازی وی ام ور بارگذاری و ازش استفاده کنیم یا خیر؟

ممنون میشم راهنماییم کنید.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام mehrdad201 عزيز
1538.gif

ایا امکانش هست که ایمیجی رو که با کمک برنامه نورتون گوست از یک پارتیشن میگیریم بتونیم توی یه ماشین مجازی وی ام ور بارگذاری و ازش استفاده کنیم یا خیر؟
. بله ميشه! اگر هاردديسك مجازي جاي داره فايل Image رو روي پارتيشن دوم مجازي بريز و روي C مجازي بازيافت كن. اگر هم كه روي CD\DVD داري كه چه بهتر! البته بعد از Restore ويندوزه كه بالا بياد كلي سخت افزار جديد بايد بشناسه و احتمال 100% بدون اشكال كار كردنش هم نيست!

. خوب اين چه كاريه! خود VMWare يه SnapShot ميگيره به چه خوبي و كمي! نه يكي بلكه n-تا! تازه وسط نصب OSهم ميتونه Shot بگيره!!! و تازه مي‌توانيد در عرض Q ثانيه بين Shotها هم جابجا شويد!

2 3 تا از دکمه ها کیبورد لپتاپم خراب شده و به مشکل خوردم
. اين رو الن تو امضايتان ديدم. اگر دوست نداريد از كيبورد مايكروسافت استفاده كنيد، يه راه هست! با برنامه Keyboard Layout Manager كاراكترهاي كليد‌هاي خراب را روي كليد‌هاي ديگه بنداز. مثلن Shift+1 از Num Pad يا روي حروف ديگه ولي خوب انوقت حروف بزرگشان را از دست مِظدي. خلاصه با اون برنامه مي توني كاراكترهاي خراب را روي كليداي ديگه يا اون كليد + كليد‌هاي تركيبي بندازي....
موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/02/03
209266.gif
26650.gif

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ممنونم ایجیمکس عزیز

مساله اینجاست که برنامه ای روی سیستم یه بنده خدایی نصب شده که قابلیت جابجایی نداره

میخوام از پارتیشنش ایمیج بگیرم و روی وی ام ور لود کنم.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام mehrdad201 عزيز
1538.gif

. خوب مي‌تواني Ghost روي DVD بگيري و درون VMWare خودت Restoresh كني ولي چنين برنامه‌ايي ممكنه براي تغيير شرايط كپي رايتش تغييرات سخت افزار را هم چك كند! در هر صورت امتحانش ضرر نداره...

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/02/03
209266.gif
26650.gif

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اره باید همین کار رو بکنم....

راستی با ویندوز سون چیکار کردی ؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام mehrdad201 عزيز
1538.gif

. ويندوز 7 هنوز هستش! هموني كه از همون روز اول بوده هنوز هم هستش! ولي تقريبن ديگه توش نمي‌رم مگر اينكه كسي سوالي در موردش بپرسه!! هارد مجازي VMWareم رو هم براي نصبش آماده كردم اما هنوز نصب نكردم! راستي هفته پيش شايع ويندوز 8 رو شنيدم و ديروز رسمن مدير گروه برنامه نويسان مايكروسافت اعلام كردند كه پروژه ويندوز 8 شروع شده و هر كس كه شرايطي را كه در لينكي كه داده بودند را داره مي‌تواند وارد گروه تسترها بشه!! من اون شرايط را نخواندم اما اصل خبر در سايت http://www.maximumpc.com بود.

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/02/03
209266.gif
26650.gif

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ایجیمکس جان

شرمنده ما همیشه موقع گرفتاری مزاحمت میشیم.

میخواستم ببینم شما در یاهو انلاین میشی ؟ من در مورد مساله ای باید باهات صحبت کنم.

اگه در یاهو انلاین نمیشی بگو در پیغام خصوصی بهت خبر بدم. اما در یاهو بهتره. چون مستقیما صحبت میکنیم با هم.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام mehrdad201 عزيز
1538.gif

. فكر كنم شما را در MSN داشته باشم! اما آيدي ياهوم پسوردش را فراموش كرده بودم!! (نه كه خيلي احل چتم!) رفتم يكي ديگه با همين آيدي ولي در ymail از سرورهاي جديديش ساختم! الان هر دو آيدي من در Hitmail و ymail در trillian با هم ON ميشند! ولي هم چنان No Voice هستند و هستم!!

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/02/04
209266.gif
26650.gif

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ایجیمکس عزیز

اون کارهایی که فرمودید رو کردم... همون قضیه الوکیت کردن و ....

منتها در حین ری استور شدن این پیغام اول اومد

Moving Data From Unused Area

بعد هم این پیغام اومد

Detecting NTFS File Systems

بهم هم برنامه نوتون گاست خودبخود کلوز شد بدون اینکه اون درصد به 100 برسه.

نظرت چیه در این مورد؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام mehrdad201 عزيز
1538.gif

. آقا در مورد اون قضيه كامپوننت با دوستمان صحبت كردم، گويا دوستش گرفتاره و گفت خبر مي‌دهد. (اما دوستم گفت زياد منتظر نباشيد!!) در مورد Ghost من يه تستي كردم اما متاسفانه كوچكترين ايميج من يه ايميج Split شده 2G و 700M هست! وسطاي كار بازيافت با يه پيغام عجيب ايستاد و فايل ghosterr.log هم نگاه كردم چيزي دستگيرم نشد! الان امكانش را ندارم كه يه ويندوز كوچيك به شكل فيزيكال نصب كنم بعد Ghost بگيرم و چك كنم.

. اما يه كاري! شما مي‌توانيد رويه يه سيستم در محل كار طرف VMWare نصب كنيد و يك هاردديسك 4GB در يه فولدر درست كنيد و روش XP نصب كنيد. XP حدود 1.5GB جا مي‌گيره و اون برنامه حداكثر 700MB و كلش ميشه (با رند كردن!) 2.5GB ، بعدش كل شاخه را روي DVD بزنيد. خوبي VMWare همينه كه ميشه فايلش را هرجااي برد. من هميشه فايلش را در درايو D ميگزارم تا همه ويندوز‌ها بهش دسترسي داشته باشند. ميتوانيد همين را خودتان هم تست كنيد.

. در مورد دستور فوق هم گشتم چيز خاصي نديدم اما برنامه Ghost كلي Switch در داس دارد. يكيش Ghost -ntiid بود؛ اين سويچ يه چك NTFS را درنظر نمي‌گيره، شايد با اين سويچ اجراش كنيد جواب بده. بعد از اينكه در داس Ghost بالا آمد از آن خارج شويد و با دستور فوق آن را اجرا نماييد.

. در همين جستجوهايم به يه Reference خيلي عالي در مورد Ghost داسي رسيدم كه تمام موارد Backupگيري؛ Cloning و Networking را به شكل كامل توضيح داده بود.

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/02/07
209266.gif
26650.gif

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ممنونم

ایجیمکس جان

یادمه در مورد این برنامه های کلاینت سروری پرسیده بودم.

میخوام وی ام ور رو نصب کنم بعد به کمک یکی از این برنامه ها به طرف اجازه بدم وارد ماشین وی ام ور من بشه (از راه دور) و برنامش رو نصب کنه.

یادمه یکی 2 تا برنامه معرفی کردی اما من کار کردن باهاشون رو بلد نیستم. امکانش هست در همین تاپیک یا در یه تاپیک مجزا کار با یکی از این مدل برنامه ها رو که خودت هم تاییدشون میکنی به من یاد بدی؟

ممنونم.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام mehrdad201 عزيز
1538.gif

...
امکانش هست در همین تاپیک یا در یه تاپیک مجزا کار با یکی از این مدل برنامه ها رو که خودت هم تاییدشون میکنی به من یاد بدی؟
. البته! اتفاقن همان روزي كه بحث مي‌كرديم، به ذهنم رسيد كه معرفي اين نوع برنامه‌ها در تاپيك "معرفي برنامه‌هاي كاربردي براي تشخيص و حل مشكلات نرم‌افزاري و سخت‌افزاري" جاش خاليه. حتمن امشب يا حد اكثر فردا شب توضيحش را در آن جا مي‌نويسم و به شما با PM اطلاع مي‌دهم.

. راستي شما بوديد كه بعضي از كليد‌هاي كيبوردتان مشكل داشت؟! راه حلي كه دادم خدمتتان را ديديد؟!

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/02/08
209266.gif
26650.gif

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
راه حل رو دیدم...

ممنونم ایجیمکس عزیز

فعلا به یه تیکه از این پلاستیکهای حساس که از این بازی های گیم کشیدم بیرون مشکل رو حل کردم..

اما با یه دوستی تماس گرفتم که در کار قطعات لپتاپ هست. ایشون گفتند که کیبورد شکسته موجود دارند و میشه از دکمه های اون برای حل مشکل استفاده کن.

مشکل پلاستیک زیر قطعه هست.

تو عکسی که اتچ کردم تصویر واضح هست.

فایل های ضمیمه

• DSC01786.JPG
    DSC01786.JPG
    44 KB · نمایش ها: 4
  • DSC01788.JPG
    DSC01788.JPG
    262 KB · نمایش ها: 4

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام mehrdad201 عزيز
1538.gif

. آقا معرفي يكي از برنامه‌هاي Remote Control در اين پست نوشته شد.

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/02/10
209266.gif
26650.gif

بالا