• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایا کسی هست که اموزش خرید از سایت علی اکسپرس رو به من یاد بده ؟؟؟

ali9479975

Registered User
لایک‌ها
384
سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی
بنده چون از سایت علی اکسپرس زیاد خرید دارم و متاسفانه کسانی که خرید انجام میدن هم با کارمزد پایین ( نه زیاد پایین ) راضی نیستن
مثلا یه جنسی که 10 دلار قیمتشو و فر شیپینگ هست رو به من میگه 55 تومن یعنی تو یه جنس 20 تومن میبره
و جای سودی هم برای من نمیمونه که از جنسی که میخرم چیزی برای من بمونه
اگه کسی اموزش و نحوه خرید از سایت علی اکسپرس رو میتونه به من یاد بده خیلییییییییی ممنون میشم و از خجالتش در میام
لطفا هر کسی اموزشی . حرفی . مصلحتی . مشاوره ای . برای گفتن داره با من در میون بذاره و بگه که چه چیزهایی نیاز دارم برای خرید از سایت علی اکسپرس
ممنون

mahyar0181

Registered User
لایک‌ها
330
تا جایی که من دیدم بیشتر فروشنده های علی اکسپرس با پیپال کار می کنن
اگه زیاد خرید می کنید بهترین راه اینه که یه اکانت پیپال درست کنید و وریفای کنید و دلار پیپال از صرافی ها بخرید و بدون دادن کارمزد به دیگران به راحتی خرید کنید . همون جنس 10 دلاری واسه شما نهایت 33000 تومن در میاد
فکر می کنم بایت اون جنسایی که ارسال رایگان هم دارن باید مقداری پول به پست ایران بدید

ali9479975

Registered User
لایک‌ها
384
تا جایی که من دیدم بیشتر فروشنده های علی اکسپرس با پیپال کار می کنن
اگه زیاد خرید می کنید بهترین راه اینه که یه اکانت پیپال درست کنید و وریفای کنید و دلار پیپال از صرافی ها بخرید و بدون دادن کارمزد به دیگران به راحتی خرید کنید . همون جنس 10 دلاری واسه شما نهایت 33000 تومن در میاد
فکر می کنم بایت اون جنسایی که ارسال رایگان هم دارن باید مقداری پول به پست ایران بدید
داداش یه حساب پی پال هم درست کردم ولی اکانتو ساختم نصف کاره مونده
میتونید بهم اموزسی چیزی لینک یا راهنمایی کنید در مورد ساخت اکانت ؟
ممنون

بالا