• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایجاد اکانت Pay Pal

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

من چند مدته که میخوام یه حساب پی پال باز کنم ولی متاسفانه اصلا سایت پی پال باز نمیشه :( دوستان لطفا یه راهی نشون بدن تا ما هم بتونیم حساب پی پال باز کنیم از طرفی یکی از دوستان اگه لطف کنه در صورتی که مطلبی هست که باید در ثبت نام رعایت کنیم رو این کا بیان کنه ممنون میشم

با تشکر از لطف شما

ghasedak_

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
رک بهتون بگم ، اگر کسی رو خارج از کشور ندارید که براتون حساب رو تایید کنه بهتر بیخیال بشین چون پی پال خیلی سخت می گیره به ایرانی ها .
;)

EH$@N

Registered User
لایک‌ها
14
از ايران كه نميتونيد حساب باز كنيد ، اگه ميخواين چيزي بفروشيد ميتونيد از اكانت من استفاده كنيد با يك كارمزد كم پولتون رو به قيمت دلار 915 تومان ميدم

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
ممنون از لطف شما که جواب دادید

.....
ولی خیلی جالبه هر جا سوال مطرح میکنیم به جایی که راه کار نشون بدن دوستان لطف میکنند و حساب خودشون رو تبلیغ میکنند ..

عجب ..

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
با *** میتونی باز کنی ولی ریسکه بفهمه میبنده پولت میپره

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از fotocopy :
با *** میتونی باز کنی ولی ریسکه بفهمه میبنده پولت میپره

نمی بنده،فقط لیمیت می کنه آکانت رو و Billing Utility می خواد!

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
حالا این *** چی هست؟!!!

و اگه منظور vbigdeli از Billing Utility ادرس محل سکونت و از این چیزاس نمیشه ادرس اشتباهی داد؟

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
سیاوش جان ! فقط در پاسخ بگم که حرف قاصدک که در پست دومش داده را جدی بگیر !!!

علت اینکه در paypal نمی تونی لاگین ، ایران را تحریم کرده است !
ولی اگر می خواهی این ریسک را بکنی از *** استفاده کن ! یکم در همین فروم جستجو کنی تاپیک های زیادی در مورد *** پیدا خواهی کرد حتی تبلیغات فروش هم می بینی !

ضمنا از پروکسی ها استفاده نکن ! لو می ری و پیپیال می فهمه با پروکسی داره وصل میشه و اکثر مواقع که اصلا اجازه ورود نمیده !

راه ساده تر و مطمئن ترش اینه که از ISP یی استفاه کنی که IP هایش ایرانی نیستند . در مشهد چینین ISP هایی هستند که IP آنها متعلق به کشورهای عربی است . شاید پرس و جو کنید در شهر خودتان چنین ISP پیدا کردید !!!

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
آقا بنظرم بیخیال پی پال بشی بهتره،اگه فقط دریافتی پی پال داری،اینجا خریدار زیاد پیدا میشه.

EH$@N

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از siavashmusic :
ممنون از لطف شما که جواب دادید

.....
ولی خیلی جالبه هر جا سوال مطرح میکنیم به جایی که راه کار نشون بدن دوستان لطف میکنند و حساب خودشون رو تبلیغ میکنند ..

عجب ..

دوست عزيز من هدفم تبليغ براي حساب خودم نبود خودمم علاقه اي ندارم با حساب پي پالم از اين كارا بكنم چون دردسر داره واقعا براي استفاده از پي پال چاره اي جز استفاده از حساب شخص ديگه اي نداريد مگر اينكه از يك payment processor ديگه اي مثل moneybookers استفاده كنيد پولتون رو به حساب بانكي ايران هم ميفرسته البته با احتساب كارمزد international wire transfer تويه ebayهم ميتونيد ازش استفاده كنيد يا از alertpay يا worldpay استفاده منتها صادقانه قبلا هم خدمتتون عرض كردم كه خيلي از مشتريهاتون رو اينجوري از دست ميديد باز خودتون تحقيق بيشتري بكنيد

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
احسان جان شما میفرمایید من از PayPal کس دیگه ای استفاده کنم چطور میتونم حساب رو کنترل کنم منظورم فروش تعداد کالای درون سایت هست آیا امکان سو استفاده از این همکاری از جانت دارنده حساب هست؟
(جهت آگاهی مپرسم قصد جسارت ندارم)

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از siavashmusic :
احسان جان شما میفرمایید من از PayPal کس دیگه ای استفاده کنم چطور میتونم حساب رو کنترل کنم منظورم فروش تعداد کالای درون سایت هست آیا امکان سو استفاده از این همکاری از جانت دارنده حساب هست؟
چطور میتونم حساب رو کنترل کنم منظورم فروش تعداد کالای درون سایت هست آیا امکان سو استفاده از این همکاری از جانت دارنده حساب هست؟

آن شخص می تونه برای شما sub user درست کنه که به اکانتش لاگین کنید و صورتحساب ها را ببینید .

در مورد سو استفاده البته که وجود دارد !!! هزینه ها بحساب او واریز میشه . پس می تونه پولهایی که بهش واریز شده را به شما ندهد و شما دستتان هیچ جا بند نیست !!! فقط از روی اعتمادی که به آن شخص دارید و می دانید حتما هزینه های واریز شده را به شما پرداخت می کنه می تونید از اکانت او استفاه کنید !!

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
آقا یه سوال
اگه من حساب پی پال رو وریفای کنم و انرولمنت رو کامل انجام بدم دیگه هیچ وقت بهم گیر نمیده؟ یا هر آن ممکنه دوباره بهم گیر بده؟

Robert7

Registered User
لایک‌ها
7
من یه سوال دارم: آیا حتما کارتی که برای وریفای کردن پی پال استفاده میشه باید از همون کشوری باشه که توی مشخصات اکانت پی پالوارد کردیم و به اسم همون فردی باشه که توی مشخصات وارد کردیم؟

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
به نقل از Robert7 :
من یه سوال دارم: آیا حتما کارتی که برای وریفای کردن پی پال استفاده میشه باید از همون کشوری باشه که توی مشخصات اکانت پی پالوارد کردیم و به اسم همون فردی باشه که توی مشخصات وارد کردیم؟
من یا کارت انگلیس واسه مالزی وریفای کردم بچه ها که خودشون کلی اینکارن گفتن ایراد نداره. ینی بفهمه میبنده ها ولی چیزی نمیشه

Robert7

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از shervinrv :
من یا کارت انگلیس واسه مالزی وریفای کردم بچه ها که خودشون کلی اینکارن گفتن ایراد نداره. ینی بفهمه میبنده ها ولی چیزی نمیشه

خب با یه اسم دیگه چی؟ یعنی کارت به اسم صاحب اکانت نباشه.
تو همون مورد اول مطمئنی اکانت رو میبنده؟ یا اینکه دوباره میگه یه کارت معتبر دیگه بده؟

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
این سایت تازه باز شده و اکانت pyapal تایید شده و visa کارت میدهد . قیمت آن هم خوب است
www.goldhyiplister.com

ghasedak_

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از alimosavifard :
این سایت تازه باز شده و اکانت pyapal تایید شده و visa کارت میدهد . قیمت آن هم خوب است
www.goldhyiplister.com

سلام
مهمترین نکته ای که باید در مورد باز کردن حساب پی پال به اون توجه داشته باشید اینه که باید باز کردن حساب براتون ارزش ریسک کردن داشته باشه
چون اگر اطلاعات حساب شما جعلی باشه دیر یا زود حساب و کل موجودی تون رو از دست خواهید داد!
:blink:

بالا