hassanbahmani
Registered User
- نوشتهها
- 485
- لایکها
- 77
سلام وعرض ادب واحترام خدمت تک تک دوستان وکاربران سایت پرشین تولز
اکثر کاربران این سایت و فروشندگان معتبر بنده حقیر رو میشناسند واز توانایی من در زمینه وریفاید حساب های اینترنتی پی پال و پی زا آگاه هستد به همین منظور این تاپیک رو ایجاد کردم که دوستانیکه تمایل به داشتن این اکانت ها دارند از این فرصت خوب استفاده کنند و از اکانت های حرفه ای من در زمینه کسب وکارشون استفاده کنند
برای اینکه حق مطلب رو ادا کنم موضوع رو به دو بخش تفکیک میکنم
موضوع اول : اکانت پی پال وریفاید شده با مدارک اختصاصی
مشکل بزرگی که تک تکمون در استفاده از این نوع حساب داریم این است که پی پال بسیار حساس است و سخت گیراست زود لیمیت میکند
حال چاره چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا دنبال اکانت هایی می رویم که با هویت فیک ساخته میشود؟؟؟؟؟؟
چرا به نکات مهم ولی ساده در استفاده از اکانت توجه نمیکنیم ؟؟؟؟؟
چرا از هر جا و هرکس در فضای نت اعتماد میکنیم و دلار میخریم؟؟؟؟؟؟
چرا خودمون بهونه به پی پال میدیم وریسک میکنیم و با ای پی های مختلف و نامعتبر وارد حساب میشویم؟؟؟؟
چرا بعضی از همکاران ما کم لطفی میکنند و با ویزا کارت یا مستر کارت های ارزون و نامعتبر اکانت رو وریفاید میکنند؟؟؟؟
چرا اکانت پی پال رو سلیقه ای از کشورهای مختلف میسازیم وتوجه به این موضوع مهم نمیکنیم؟؟؟؟
دوستان عزیز توجه کنید اکانتی که هیچ کدوم از موارد بالا رو نداشته باشد میتوان گفت کامل وبی نقص است
بنده میتوانم این اکانت رو با همین شرایط ایجاد کنم
دوستانیکه اکانت از من خریدن بخوبی این موضوع برایشان اثبات شده
بنده اکانت پی پال از نوع پرسونال پرو و پریمیر از روی مدارک هویتی اصلی که دارای هولوگرام نقره ای و اختصاصی برای هر مشتری از کشور زیر تهیه میشود میسازم و با ویزا کارت معتبر 1 الی 3 ساله با 3 دلار موجودی اولیه وریفاید میکنم
همراه با آی پی اختصاصی به مشتری تقدیم میکنم همچین به صورت مکتوب همه نکات مهم رو متذکر میشم
و مشاوره کامل قبل وبعد خرید رو به مشتریانم ارایه میدم
لیست کامل رو میتونید از زیر ببینید
دو نکته مهم
1- مدارک شامل اسکن پاسپورت وکارت شناسایی و پروف آدرس وقبض موبایل وصورت حساب بانکی میباشد
2-با داشتن این مدارک به راحتی میتوانید سایر حساب های اینترنتی دیگر را رایگان وریفاید کنید
============================================================
شرایط افتتاح اکانت های پی پال وریفای شده با مدارک کامل مجدد امکان پذیر شد
دوستان در صورت تمایل با شماره تماس بنده در ارتباط باشید
اکثر کاربران این سایت و فروشندگان معتبر بنده حقیر رو میشناسند واز توانایی من در زمینه وریفاید حساب های اینترنتی پی پال و پی زا آگاه هستد به همین منظور این تاپیک رو ایجاد کردم که دوستانیکه تمایل به داشتن این اکانت ها دارند از این فرصت خوب استفاده کنند و از اکانت های حرفه ای من در زمینه کسب وکارشون استفاده کنند
برای اینکه حق مطلب رو ادا کنم موضوع رو به دو بخش تفکیک میکنم
موضوع اول : اکانت پی پال وریفاید شده با مدارک اختصاصی
مشکل بزرگی که تک تکمون در استفاده از این نوع حساب داریم این است که پی پال بسیار حساس است و سخت گیراست زود لیمیت میکند
حال چاره چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا دنبال اکانت هایی می رویم که با هویت فیک ساخته میشود؟؟؟؟؟؟
چرا به نکات مهم ولی ساده در استفاده از اکانت توجه نمیکنیم ؟؟؟؟؟
چرا از هر جا و هرکس در فضای نت اعتماد میکنیم و دلار میخریم؟؟؟؟؟؟
چرا خودمون بهونه به پی پال میدیم وریسک میکنیم و با ای پی های مختلف و نامعتبر وارد حساب میشویم؟؟؟؟
چرا بعضی از همکاران ما کم لطفی میکنند و با ویزا کارت یا مستر کارت های ارزون و نامعتبر اکانت رو وریفاید میکنند؟؟؟؟
چرا اکانت پی پال رو سلیقه ای از کشورهای مختلف میسازیم وتوجه به این موضوع مهم نمیکنیم؟؟؟؟
دوستان عزیز توجه کنید اکانتی که هیچ کدوم از موارد بالا رو نداشته باشد میتوان گفت کامل وبی نقص است
بنده میتوانم این اکانت رو با همین شرایط ایجاد کنم
دوستانیکه اکانت از من خریدن بخوبی این موضوع برایشان اثبات شده
بنده اکانت پی پال از نوع پرسونال پرو و پریمیر از روی مدارک هویتی اصلی که دارای هولوگرام نقره ای و اختصاصی برای هر مشتری از کشور زیر تهیه میشود میسازم و با ویزا کارت معتبر 1 الی 3 ساله با 3 دلار موجودی اولیه وریفاید میکنم
همراه با آی پی اختصاصی به مشتری تقدیم میکنم همچین به صورت مکتوب همه نکات مهم رو متذکر میشم
و مشاوره کامل قبل وبعد خرید رو به مشتریانم ارایه میدم
لیست کامل رو میتونید از زیر ببینید
دو نکته مهم
1- مدارک شامل اسکن پاسپورت وکارت شناسایی و پروف آدرس وقبض موبایل وصورت حساب بانکی میباشد
2-با داشتن این مدارک به راحتی میتوانید سایر حساب های اینترنتی دیگر را رایگان وریفاید کنید
============================================================
شرایط افتتاح اکانت های پی پال وریفای شده با مدارک کامل مجدد امکان پذیر شد
دوستان در صورت تمایل با شماره تماس بنده در ارتباط باشید
09370654434
حسن بهمنی مقدم
دوستان از طریق همین شماره با تلگرام هم میتونید با من در ارتباط باشیدحسن بهمنی مقدم
Last edited: