• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایجاد دایرکتوری فارسی

aref1364

Registered User
لایک‌ها
1
سلام،

من میخوام تو ASP.NET با VB.NET، دایرکتوری با حروف فارسی ایجاد کنم اما بعد از ایجاد به جای کاراکترهای فارسی علامت ^ دیده میشه. راه حل چیه؟

ممنونم!

Alghoochi

Registered User
لایک‌ها
1
حالا چرا دایرکتوری فارسی؟ مگه انگلیسی چشه؟

illusion

Registered User
لایک‌ها
4
میخوام نام پوشه با نام گالری عکسی که باید نمایش بدم یکی باشه. گالری هم باید فارسی باشه پس پوشه هم باید فارسی باشه!

سلام
بهتر نیست یک جدول داشته باشی که لیست گالری های عکس فارسی رو داشته باشی و یه فیلد identity هم بذاری و به نام اون identity فولدر درست کنی و هرجا که می خوای نمایش بدی در برنامه از اون فیلد توضیحات فارسیت استفاده کنی؟

aref1364

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
بهتر نیست یک جدول داشته باشی که لیست گالری های عکس فارسی رو داشته باشی و یه فیلد identity هم بذاری و به نام اون identity فولدر درست کنی و هرجا که می خوای نمایش بدی در برنامه از اون فیلد توضیحات فارسیت استفاده کنی؟

آره بهتر!

Alghoochi

Registered User
لایک‌ها
1
بهتر نیست همه فایلهات رو توی یه فولدر آپلود کنی و فقط اسم اونها رو وارد بانک اطلاعاتی کنی؟
و هر فایلی که خواستی راحت باز کنی یا برا دانلود لینک بدی

aref1364

Registered User
لایک‌ها
1
بهتر نیست همه فایلهات رو توی یه فولدر آپلود کنی و فقط اسم اونها رو وارد بانک اطلاعاتی کنی؟
و هر فایلی که خواستی راحت باز کنی یا برا دانلود لینک بدی

نه دیگه این یکی بهتر نیست چون سرعت پردازش میاد پایین. یه فیلد جدید به نام تاریخ ارسال ایجاد کردم و اسم پوشه رو هم به نام اون ست می کنم. تو نمایش هم نام گالری رو نمایش میدم ولی تو value مقدار تاریخ ایجاد گالری رو ارسال می کنم.

با روشی که شما پیشنهاد کردید، وقتی تعداد فایلها بالا بره سرعت پردازش میاد پایین.

Alghoochi

Registered User
لایک‌ها
1
نه دیگه این یکی بهتر نیست چون سرعت پردازش میاد پایین. یه فیلد جدید به نام تاریخ ارسال ایجاد کردم و اسم پوشه رو هم به نام اون ست می کنم. تو نمایش هم نام گالری رو نمایش میدم ولی تو value مقدار تاریخ ایجاد گالری رو ارسال می کنم.

با روشی که شما پیشنهاد کردید، وقتی تعداد فایلها بالا بره سرعت پردازش میاد پایین.

فکر کنم بهتر باشه فولدرهاتو براساس کلید اولیه بانک اطلاعاتی یا همون primary key بسازی. چون اگه توی یه روز بخوای دوتا گالری یا بیشتر اضافه کنی اونوقت دچار مشکل می شی.
ولی در مورد اینکه گفتی با اون روش سرعت پردازش پایین میاد باید بگم من سایت های زیادی رو سراغ دارم که تعداد زیادی فایل رو توی یه فولدر آپلود کردن. تعداد بازدیدهاشون هم خیلی زیاده.
تو ساختار فایل فقط اسم فایلها و یه سری اطلاعات جزئی اونها توی جدول ها ذخیره می شن. مثل جدول های FAT , Fat32
به هرحال انتخاب ابا خودته ولی فکر کنم ایجاد دایرکتوری براساس کلی اولیه خیلی بهتر باشه

بالا