• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایجاد صندوق وام برای وبمسترها

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
این فقط یک پیشنهاد است و وبمسترهای محترم اگر دوست داشتند می توانند نظر خود را اعلام نمایند.

به نظر من از اعتباری که وبمسترها و سایتهایشان دارند می توان استفاده نمود و یک صندوق وام برای وبمسترها تشکیل داد، به طور مثال می دانیم یک سایت رتبه زیر 1000 در کشور می تواند درآمدی حداقل ماهی 100 هزار تومان داشته باشد، 20 سایت می توانند عضو این صندوق شوند و هر کدام 100 هزار تومان بگذارند و به یکی به صورت قرعه کشی و یا در صورت جلب تفاوق همه به صورت انتخابی مبلغ 2 میلیون تومان وام داد.

همانطورکه گفتم این فقط یک پیشنهاد است، مبلغ و تعداد می تواند تفاوت باشد، ولی ما در سیستم ادگاه می توانیم مجری این کار باشیم.

MOHAMMADBU

Registered User
لایک‌ها
130
این فقط یک پیشنهاد است و وبمسترهای محترم اگر دوست داشتند می توانند نظر خود را اعلام نمایند.

به نظر من از اعتباری که وبمسترها و سایتهایشان دارند می توان استفاده نمود و یک صندوق وام برای وبمسترها تشکیل داد، به طور مثال می دانیم یک سایت رتبه زیر 1000 در کشور می تواند درآمدی حداقل ماهی 100 هزار تومان داشته باشد، 20 سایت می توانند عضو این صندوق شوند و هر کدام 100 هزار تومان بگذارند و به یکی به صورت قرعه کشی و یا در صورت جلب تفاوق همه به صورت انتخابی مبلغ 2 میلیون تومان وام داد.

همانطورکه گفتم این فقط یک پیشنهاد است، مبلغ و تعداد می تواند تفاوت باشد، ولی ما در سیستم ادگاه می توانیم مجری این کار باشیم.
ضامن و خود فرد چطور؟
باید رودررو باشه وگرنه احتمال کلابرداری بسیار زیاده
ولی ایده خیلی خوبیه

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
ضامن و خود فرد چطور؟
باید رودررو باشه وگرنه احتمال کلابرداری بسیار زیاده
ولی ایده خیلی خوبیه

همانطورکه گفتم خود سایت می تواند ضامن این طرح باشد، خیلی از خریدهای اینترنتی که صورت می گیرد به دلیل همین اعتبار است، مثلا کسی که در سیستم ادگاه هزینه ای برای آگهی خود پرداخت می کند به دلیل همین اعتباری است که این سایت کسب کرده است، صاحب یک سایت معتبر هیچگاه اعتبار سایت خود را با کاهبرداری به این روش زیر سوال نمی برد، البته نکته مهم این است که صاحب اصلی سایت عضو این صندوق شود که راههای برای تشخیص موضوع وجود دارد.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
امکان اجرایی شدنش تقریبا محاله .

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
امکان اجرایی شدنش تقریبا محاله .

ضمن تایید حرف فرجاد!

این سبک بازیا بدرد همسایه و اینا میخوره :دی

پ.ن : جدیدا هرکی نیاز مالی داره میاد تاپیک صندوق میزنه،والا اصن یه وضی!

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
با اعتبار بالایی که ادگاه داره این طرح موفقیت آمیز خواهد بود (برای مثال همکاران اینجانب رقم میلیونی [تومان] از سیستم شما طلبکار بودند که همگی بطور 100% تسویه شده) برای شروع خودم حاضرم اولین نفر باشم که 100 هزار تومن در این صندوق حساب باز میکنه

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
ظاهرا درصد بی اعتمادی خیلی بالاست، فکر کنم حرف خودم رو پس بگیرم بهتر باشد!

ما برای سایت ادگاه نزدیک 20 میلیون تومان فقط خرج تبلیغات در روزنامه، مجله، بیلبورد، استند و چاپ کاتالوگ و بروشور و غیره کردیم، مطمئنا بقیه هم که شناخته شده اند باید کلی هزینه کرده باشند و نباید این اعتبار را با یک کلاهبرداری یکی دو میلیونی به سادگی از دست بدهند.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425

ما برای سایت ادگاه نزدیک 20 میلیون تومان فقط خرج تبلیغات در روزنامه، مجله، بیلبورد، استند و چاپ کاتالوگ و بروشور و غیره کردیم، مطمئنا بقیه هم که شناخته شده اند باید کلی هزینه کرده باشند و نباید این اعتبار را با یک کلاهبرداری یکی دو میلیونی به سادگی از دست بدهند.

شما فکر میکنید ادگاه اعتبار داره ...
این تبلیغات و سایر کارهایی که انجام دادید صرفا دور ریختن پول بوده ....

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
شما فکر میکنید ادگاه اعتبار داره ...
این تبلیغات و سایر کارهایی که انجام دادید صرفا دور ریختن پول بوده ....

وضع الان و آن موقعی که ما این هزینه ها را کردیم خیلی فرق داره، به هر حال در ساختار شرکت هم تغییراتی به وجود آمد و پس از آن ما دیگر توان گسترش کار را نداشتیم و فقط هدفمان این بود که هر جوری هست سایت را سرپا نگه داریم، با توجه به میزان درآمد کسب شده به نظر من حتی در این شرایط نیز پولی دور ریخته نشده است.

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447

برام جالبه با نظر منفی 3-2 نفر وبمستر میگید "درصد بی اعتمادی خیلی بالاست،" !! قسمت جالب ترش اینه که همون اول کار با حمله چند نفر از کاربرای همینجا به سرور و سیستم ادگاه به این نتیجه رسیدید که سایه ادگاه رو با تیر میزنن. (رجوع شود به پست های اولین تاپیک ادگاه در پی تی که هنوزم بالاس)

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
وضع الان و آن موقعی که ما این هزینه ها را کردیم خیلی فرق داره، به هر حال در ساختار شرکت هم تغییراتی به وجود آمد و پس از آن ما دیگر توان گسترش کار را نداشتیم و فقط هدفمان این بود که هر جوری هست سایت را سرپا نگه داریم، با توجه به میزان درآمد کسب شده به نظر من حتی در این شرایط نیز پولی دور ریخته نشده است.

هزینه اضافی زیاد کردید ...
من از دور دارم می بینم , شاید از دید شما هزینه ها منطقی بوده ...

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
برام جالبه با نظر منفی 3-2 نفر وبمستر میگید "درصد بی اعتمادی خیلی بالاست،" !! قسمت جالب ترش اینه که همون اول کار با حمله چند نفر از کاربرای همینجا به سرور و سیستم ادگاه به این نتیجه رسیدید که سایه ادگاه رو با تیر میزنن. (رجوع شود به پست های اولین تاپیک ادگاه در پی تی که هنوزم بالاس)

این بستگی به نوع کار دارد، ممکن است در کاری اگر فقط 20 درصد هم موافق وجود داشته باشد بتوان آن را با پذیرش ریسکش انجام داد ولی در کاری دیگر حتی اگر 5 درصد هم مخالف وجود داشته باشد، ریسک کار ممکن است آنچنان بالا باشد که امکان انجام دادن آن وجود نداشته باشد.

پیشنهاد من در این تاپیک از نوع دوم است، اجرایی شدن آن در صورتی است که جوی کاملا موافق و مملو از اعتماد وجود داشته باشد، شما حتی اگر بین دوستان خودتان هم بخواهید این کار را انجام دهید یکی دو نفر بیایند بگویند که ما به بقیه اعتماد نداریم و این کار شدنی نیست، شما هم از انجام آن منصرف خواهید شد.

MOHAMMADBU

Registered User
لایک‌ها
130
منظور من رو اشتباه گرفتید من میگم کسی که وام میگیره باید روش تمرکز کرد و از راه دور ممکن نیست

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
تو به من پول بده اگه تونستي پس بگيري . تازه من بهت چك ضمانت هم ميدم . با اون چكم نميتوني كاري بكني . دوسال ميري مياي يا ميدي به شرخر . شرخر مياد من هم از تو شكايت ميكنم هم از اون طرف . بعد ميبري چك منو خرج ميكني . من ميرم بانك ميگم اين چك ضمانت بود جلوشو ببندين . حالا خر بيار باقالي بار كن . . .

حالا چيز ديگه هم بخواب بهت ميدم . . . . اصلا من خودم حقوق ميخونم ايران قانون ندارد .... هزار تا ماده واحده ميارم و مخصوصا از قانون اساسي كه همشون تبصره خوردن ا اينكه فقط نوشته شدن و اجرا نميشن . . .

حال هزينه داردسي هم جدا .... يكي دوبار كه بفرستم تجديد نظر و فرجام خواهي حالت جا مياد .

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
هزینه اضافی زیاد کردید ...
من از دور دارم می بینم , شاید از دید شما هزینه ها منطقی بوده ...

هزینه که مسلما زیاد کردیم، این را نمیشه انکار کرد، البته در مقایسه بعضی سایتها دیگر خیلی هم زیاد نبوده است، مثلا کاری دابی انجام داد، البته به احتمال زیاد این سایت یک پشتوانه دولتی یا نیمه دولتی دارد ولی هزینه تبلیغات محیطی که این سایت در تهران انجام داد فکر کنم به میلیارد هم برسد، در هر نقطه از شهر بیلبوردها و استندهای این سایت که هر کدام هزینه چندین میلیونی دارد دیده می شد و با یک حساب سرانگشتی می شود به ارقامی سرسام آور رسید.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
تو به من پول بده اگه تونستي پس بگيري . تازه من بهت چك ضمانت هم ميدم . با اون چكم نميتوني كاري بكني . دوسال ميري مياي يا ميدي به شرخر . شرخر مياد من هم از تو شكايت ميكنم هم از اون طرف . بعد ميبري چك منو خرج ميكني . من ميرم بانك ميگم اين چك ضمانت بود جلوشو ببندين . حالا خر بيار باقالي بار كن . . .

حالا چيز ديگه هم بخواب بهت ميدم . . . . اصلا من خودم حقوق ميخونم ايران قانون ندارد .... هزار تا ماده واحده ميارم و مخصوصا از قانون اساسي كه همشون تبصره خوردن ا اينكه فقط نوشته شدن و اجرا نميشن . . .

حال هزينه داردسي هم جدا .... يكي دوبار كه بفرستم تجديد نظر و فرجام خواهي حالت جا مياد .

:D از این حرف خوشم آمد، واقعا درسته که ایران قانون درست و حسابی ندارد، ما دو ماه پیش از یک نفر یک سرور گرفتیم که البته طرف خودش واسط بود، به هر حال این چیزی که داد با آن چیزی که گفته بود یک دنیا فرق داشت و ما دو ماهه داریم می دوییم و هنوز نتونستیم پولمون رو ازش پس بگیریم، بخواهیم بریم دنبال شکایت و این کارها هم که دو برابر باید خرج کنیم و آخرش هم بعید است به نتیجه ای برسیم.

بالا