• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایجاد فروم تخصصی اس ام اف + هاست ... تایید میکنید ؟

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
فروم تخصصی :smf +هاست... ،تایید میکنید ؟
قصد ایجاد یک فروم تخصصی رو دارم . برای ایجاد فروم قصد دارم از smf استفاده کنم(اگه فروم کارش گرفت هزینه میکنم و به vb تغییرش می دم . ) برای هاست هم با توجه به اینکه فروم تخصصی است و ترافیکش هم کم فعلا برای سال اول قصد دارم از سری لینوکس A پرشین تولز (هزینه 40 هزارتومن لینک مشخصات هاست) اس
تفاده کنم .
از نظر شما انتخاب ها درست است ؟
یک سوال دیگه هم دارم اگه بخوام برای ثبت نام از سیستم تایید ایمیل معتبر استفاده کنم نیاز هست تا مورد خاصی رو در هنگام انتخاب هاست در نظر داشته باشم ( به عبارتی این مورد به طور اتوماتیک با نصب smf اجرا می شود یا باید تنظیماتی را در cpanel و یا ... انجام دهم ؟ )
ممنون
:rolleyes:

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
فروم تخصصی :smf +هاست... ،تایید میکنید ؟
قصد ایجاد یک فروم تخصصی رو دارم . برای ایجاد فروم قصد دارم از smf استفاده کنم(اگه فروم کارش گرفت هزینه میکنم و به vb تغییرش می دم . ) برای هاست هم با توجه به اینکه فروم تخصصی است و ترافیکش هم کم فعلا برای سال اول قصد دارم از سری لینوکس A پرشین تولز (هزینه 40 هزارتومن لینک مشخصات هاست) اس
تفاده کنم .
از نظر شما انتخاب ها درست است ؟
یک سوال دیگه هم دارم اگه بخوام برای ثبت نام از سیستم تایید ایمیل معتبر استفاده کنم نیاز هست تا مورد خاصی رو در هنگام انتخاب هاست در نظر داشته باشم ( به عبارتی این مورد به طور اتوماتیک با نصب smf اجرا می شود یا باید تنظیماتی را در cpanel و یا ... انجام دهم ؟ )
ممنون
:rolleyes:

40 تومن سالیانه؟
سرور دربستی هست؟
فکر کنم مثل همین رو با 5 تومن یه جا میداد شایدم امکاناتش بیشتر این پی تی گرونه چرا؟!

اصلاح مکیکنم 3 هزار تومن نه 5 تومن
http://www.parsehosting.ir/index.php/hosting
البته به من ربطی نداره ها خریدی از اینا و راضی نبودی نگی چرا :blink:

حالا چرا Smf?
http://www.forum.persiantools.com/t139127.html

Last edited:

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
40 تومن سالیانه؟
سرور دربستی هست؟
فکر کنم مثل همین رو با 5 تومن یه جا میداد شایدم امکاناتش بیشتر این پی تی گرونه چرا؟!

اصلاح مکیکنم 3 هزار تومن نه 5 تومن
http://www.parsehosting.ir/index.php/hosting
البته به من ربطی نداره ها خریدی از اینا و راضی نبودی نگی چرا :blink:

حالا چرا Smf?
http://www.forum.persiantools.com/t139127.html

ممنون بابت پیشنهادت
من چند ماه است که دارم اطلاعاتی در مورد فروم ، هاست ، نصب نرم افزار های مربوطه و ... جمع میکنم .
تو اکثر فروم ها دلیل اصلی هک شدن انجمن و یابالا نیومدنش کیفیت پایین ارائه دهنده هاست عنوان شده بنابر این تصمیم گرفتم کیفیت رو فدا نکنم در ضمن قیمتش رو با ایران سرور و مشهد هاست هم مقایسه کردم اونقدرها بالا نیست .
در مورد انتخاب smf هم خلاصه بگم در مقایسه با smf اونجور که من فهمیدم ، ما بی بی امنیت بسیار پایینتری داره . vb هم که پولیه . phpbb هم که برای نصب یک مود کلی دردسر باید بکشی برای همین برای شروع کار smf رو انتخاب کردم . سایت راهنمام هم برای نصب smf و ... این سایته

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
ممنون بابت پیشنهادت
من چند ماه است که دارم اطلاعاتی در مورد فروم ، هاست ، نصب نرم افزار های مربوطه و ... جمع میکنم .
تو اکثر فروم ها دلیل اصلی هک شدن انجمن و یابالا نیومدنش کیفیت پایین ارائه دهنده هاست عنوان شده بنابر این تصمیم گرفتم کیفیت رو فدا نکنم در ضمن قیمتش رو با ایران سرور و مشهد هاست هم مقایسه کردم اونقدرها بالا نیست .
در مورد انتخاب smf هم خلاصه بگم در مقایسه با smf اونجور که من فهمیدم ، ما بی بی امنیت بسیار پایینتری داره . vb هم که پولیه . phpbb هم که برای نصب یک مود کلی دردسر باید بکشی برای همین برای شروع کار smf رو انتخاب کردم . سایت راهنمام هم برای نصب smf و ... این سایته

خواهش
پس این پستم بی دلیل هم نبوده در مورد smf
http://www.forum.persiantools.com/showpost.php?p=2462122&postcount=8
آخه میگفتن Aef and smf رو الکی زدم تو نظر سنجی

انشا الله موفق باشی عزیز

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
بازهم ممنون بابت راهنمایی . تو نظر سنجی مای بی بی اوله که جای سوال داره چون تو سایتایی مثل همین پی تی ،مجید ان لاین و ... بیشتر صحبتها برای فروم ساز رایگان یا روی phpbb (رایگان و اوپن سورس )است یاsmf(که اوپن سورس نیست ). در ضمن ایندوتا هم پشتیبانی و سایتای راهنمای فارسی بیشتری دارند و هم کاربران بیشتری رو به خودشون اختصاص دادن . مثلا برای smf یاران توس و مامبولرن رو داریم .
موضوع مهم برای من مناسب بودن مشخصات هاستیه که برای شروع کار انتخاب کردم .

mosyhey1

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام.

در مورد انتخاب فروم اینجا راهنمایی خوبی شده:

در مورد هاست هم گزینه خوبی است، اگر پشتیبانی و کیفیت خیلی خوبی دارد می ارزد، اما پهنای باندش نسبت به حجمش کم است؛ هرچند برای سال آغازین شاید یک پنجم این حجم و یک دوم این پهنای باند هم بس باشد.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
به نظر من smf خيلي خوبه ... منم يه فروم باهاش راه انداختم ...ساپورتش هم با مامبولرن خيلي خوبه...

بالا