• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایجاد یک تیم برای کار با google adsense

FreeShop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان

من می خواهم یه تیم راه بندازم که بتونیم با کمک هم کسب درآمد کنیم از طریق گوگل ادسنس

دوستانی که سایت دارند (به زبان انگلیسی ) یا می تونین یه سایت راه بندازند و ماهانه 2000-2500 خرج کنند لطفا اینجا ایمیل بزران که 10-15 که شدیم کار رو شروع کنیم ..سعی می کنیم هی گروه بزرگ کنیم تا یک تیم قدرتمند ایجاد کنیم

من می تونم راهنمایی تونم کنم برای زدن سایت - آدرس آمریکا - شماره آمریکا و سایر موارد

هزینه راه اندازی سایت حدوداً 15-20 می شه یک ساله و بقیه موارد کلا راهنمایینون می کنم که گوگل کاملا باورش می شه که آمریکایی هستید

به امید موفقیت :D:D:D:lol:

Last edited:

yazdpowerplant

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
اقا من یه سایت دارم که اخیرا راه انداختم . چند تا وبلاگ هم دارم که دارم با ادسنس کار میکنم. در رابطه با دریافت چک گوگل و یا افتتاح حساب چه راهکاری دارید ؟
با تشکر

avan

Registered User
لایک‌ها
207
سلام به همه دوستان

من می خواهم یه تیم راه بندازم که بتونیم با کمک هم کسب درآمد کنیم از طریق گوگل ادسنس

دوستانی که سایت دارند (به زبان انگلیسی ) یا می تونین یه سایت راه بندازند و ماهانه 2000-2500 خرج کنند لطفا اینجا ایمیل بزران که 10-15 که شدیم کار رو شروع کنیم ..سعی می کنیم هی گروه بزرگ کنیم تا یک تیم قدرتمند ایجاد کنیم

من می تونم راهنمایی تونم کنم برای زدن سایت - آدرس آمریکا - شماره آمریکا و سایر موارد

هزینه راه اندازی سایت حدوداً 15-20 می شه یک ساله و بقیه موارد کلا راهنمایینون می کنم که گوگل کاملا باورش می شه که آمریکایی هستید

به امید موفقیت :D:D:D:lol:

هوشمند تر از انسان که نداریم !؟
گوگل از انسان هم هوشمندتر هست با تقلب کردن به اصطلاح هر جوری که باشه در دراز مدت میفهمه.

HADEE16

Registered User
لایک‌ها
22
این رقم 2000 2500 خرج کنند چیه ؟
دلار منظورته ؟
اینم راه جالبیه برای پول درآوردن
مردم رو اینقدر فیلم نکنید
طرف بیاد 2500 دلار بده به شما که براش سایت راه بندازی ؟
دوست عزیز اقلا میزاشتی پستات دو رقمی بشه
بعد هم چین پیشنهادی میدادی

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
منظورش تومن بود

فک نکنم کسی بیاد باهات کار کنه

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
پول دار میشیم ؟

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
خوب یکی که بخواد ماهی 2000$ خرج کنه نمیره وبسایت اونم از نوع خارجیش با اینهمه مشکل بزنه
میره تو یه کار دیگه سرمایه گذاری میکنه
چیزی که زیاده جا واسه سرمایه گذاری :)

بالا