morteza-XP
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 2
- لایکها
- 0
با سلام خدمت دوستان گرامی؛
یک سایت ثبت و نمایش رویداد میخواستم درست کنم. (مثل http://eventbox.ir یا evand.ir یا امثالهم). با توجه به مواردی مثل کم هزینه بودن و کامپوننت و ماژول های آماده؛ میخوام از سیستم مدیریت محتوای رایگانی مثل جوملا یا ورد پرس استفاده کنم.
با یه سرچ کوچیک؛ در قسمت افزونه های هر دو سیستم؛ چیزهای خوبی پیدا کردم که کارمو راه میندازن ظاهرا.
میخاستم با توجه به تجارب اساتید و دوستان
بپرسم که بنظر شما کدومیکی از این دوتا رو انتخاب کنم که بعدا دچار مشکل نشم و نخوام عوضشون کنم.
چیزی که مد نظرم هست؛ رو خدمتتون میگم؛ شاید در راهنماییتون کمک کنه:
راستی؛ اینم بگم کد نویس نیستم بهیچوجه؛ اما از روی آموزشها و ... میتونم دستکاری کنم. ولی خب؛ هرچقدر نیاز به این قسمتش کمتر باشه؛ بهتره.
با توجه به محبوبیت و عمومیت این دوتا سیستم؛ این پیشنهاد رو دادم؛ اگه مورد بهتری هست؛ خوشحال میشم نظرتون رو بدونم.
سپاس بینهایت از خوندن این متن طولانی
یک سایت ثبت و نمایش رویداد میخواستم درست کنم. (مثل http://eventbox.ir یا evand.ir یا امثالهم). با توجه به مواردی مثل کم هزینه بودن و کامپوننت و ماژول های آماده؛ میخوام از سیستم مدیریت محتوای رایگانی مثل جوملا یا ورد پرس استفاده کنم.
با یه سرچ کوچیک؛ در قسمت افزونه های هر دو سیستم؛ چیزهای خوبی پیدا کردم که کارمو راه میندازن ظاهرا.
میخاستم با توجه به تجارب اساتید و دوستان
بپرسم که بنظر شما کدومیکی از این دوتا رو انتخاب کنم که بعدا دچار مشکل نشم و نخوام عوضشون کنم.
چیزی که مد نظرم هست؛ رو خدمتتون میگم؛ شاید در راهنماییتون کمک کنه:
- ثبت رویداد توسط خودمون و برگزارکنندگان؛
جستجو؛ ثبت نام و پرداخت کاربرها (شرکت کنندگان) در یک رویداد؛ - استفاده از چند مدل پرداختی (مثلا دانشجو ۱۰۰ تومن؛ آزاد ۱۲۰ تومن و ...)و کد و بن تخفیف برای ثبت نام رویدادها؛
- نظر و امتیاز دهی و پر کردن نظر سنجی و ...؛
فتوآلبوم و ارتباطش با یک رویداد خاص؛ مثلا بعد برگزاری؛ برگزارکننده که رویداد خودش رو ثبت کرده؛ بتونه عکسهای برگزاری رو آپلود کنه.
قابلیت دسته بندی مناسب و یافتن و پیشنهاد دادن رویدادهای مرتبط با رویدادی که درحال مشاهده هست کاربر؛
راستی؛ اینم بگم کد نویس نیستم بهیچوجه؛ اما از روی آموزشها و ... میتونم دستکاری کنم. ولی خب؛ هرچقدر نیاز به این قسمتش کمتر باشه؛ بهتره.
با توجه به محبوبیت و عمومیت این دوتا سیستم؛ این پیشنهاد رو دادم؛ اگه مورد بهتری هست؛ خوشحال میشم نظرتون رو بدونم.
سپاس بینهایت از خوندن این متن طولانی