• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایحاد یک فاصله بعد از هر خط در فایل تکست

webspider

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
دوستان من لیستی دارم که در هر خط یک کلمه قرار دارد در یک فایل تکست به صورت زیر :
فایل تکست من حاوی حدود 5000 کلمه میباشد که هر کدام در یک خط قرار دارند.
word1
word2
word3
word4
word5
word6
word7
word8
word9​
حالا من میخواهم آخر هر خط یک فاصله ایجاد شود " " از لحاظ نوشتن این برنامه نیز اطلاع زیادی ندارم و لطفاً در صورتی که برای شما مقدور میباشد یک اینچنین برنامه ای را برای من بنویسید که یک فایل تکست گرفته و به آخر هر خط از این فایل تکست یک فاصله " " اضافه کند.
شما برای انجام اینکار چه روشی رو پیشنهاد میکنید. مثلاً در نرم افزار Word امکان اینکار وجود نداره؟ که بشه یه فاصله بعد از هر خط ایجاد کرد.
در هر صورت ممنون میشوم که من را راهنمایی کنید.

webspider

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در صورتی که روشی برای انجام این کار سراغ دارید لطفاً به من اطلاع بدید.

hamineh

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
7
اگه منظورتون اینه که یک اسپیس بعد از هر لغت اضافه بشه این کار توی ورد خیلی ساده انجام میشه. اولش فایلتونو توی ورد باز کنین. بعدش برای اینکه ببینین کار چطور انجام میشه بهتره دکمه نمایش علامت پاراگراف رو توی حالت show قرار بدین تا انتهای هر لغت بتونین علامت پاراگراف رو ببینین. حالا توی منوی ورد برین توی EDIT و گزینه Replace رو انتخاب کنین. حالا باید به ورد حالی کنین که شما میخواین چی رو جانشین چی کنین.

اول جلوی find what کلیک کنین. حالا چون آخر هر کلمه یه علامت پاراگراف هست باید به ورد بگیم اونا رو پیدا کنه. برای اینکار روی دکمه more زیر همون پنجره کلیک کنین و حالا روی دکمه special کلیک کنین و از لیستی که ظاهر میشه Paragraph Mark رو انتخاب کنین. حالا میبینین که توی باکس find what یه علامت خاص ظاهر میشه که یعنی بعدا بره همه علامتای پاراگراف رو پیدا کنه.

حالا باید بهش حالی کنیم وقتی اینا رو پیدا کرد چیکارشون بکنه. شما میخوای آخر هر کلمه (یعنی قبل از هر علامت پاراگراف) یه اسپیس اضافه بشه. پس حالا توی باکس replace with کلیک کنین و با اسپیس بار روی کیبرد یه فاصله توی اون باکس بندازین. اگه کار رو توی همین مرحله تموم کنین اونوقت همه پاراگرافها با یه فاصله جایگزین میشن ولی اشکالش اینه که همه کلمه هاتون پشت سر هم میفتن چون شما پاراگرافها رو حذف کردین.

بنابراین شما باید هم اسپیس رو داشته باشین و هم اینکه علامت پاراگرافتونو حفظ کنین. برای اینکار کافیه که بعد از اون اسپیس که توی کادر replace قرار دادین بلافاصله از همون منوی دکمه special یه paragraph mark هم اضافه کنین. این یعنی اینکه شما بجای هر علامت پاراگراف یه اسپیس و یه علامت پاراگراف جایگزین میکنین.

حالا برای اینکه نتیجه کار رو ببینین کرسر رو روی اولین خط قرار بدین و دکمه replace رو بزنین تا این کار رو روی یک کلمه براتون انجام بده. اگه راضی بودین replace all رو بزنین تا این عملیات روی همه کلمات انجام بشه.

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
با سلام
اميدوارم با راهنمايي جناب ((همينه)) مشكلتان حل شده باشد، اما فايلي نيز ضميمه اين پيغام كرده ام كه دقيقاً جهت انجام اموري مشابه نياز شما آن را ساخته بودم. فقط چند اصلاح كوچك اختصاصاً براي نياز شما بدان افزودم.

براي استفاده از اين فايل، كافي است آن را دانلود كرده، unzip كنيد و پس از اجراي فايل exe موجود، متن خود را در قسمت Insert your text الصاق (Paste) نماييد. بعد دكمه Replace را بزنيد تا به انتهاي همه خطوط، يك كاراكتر Space بيفزايد.

در صورت نيازهاي مشابه، نيز مي توانيد از همين برنامه استفاده كنيد.

فایل های ضمیمه

• TextCompressor5.zip
    10.7 KB · نمایش ها: 2

MahdiΩ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فایل تکست من حاوی حدود 5000 کلمه میباشد که هر کدام در یک خط قرار دارند.

امکان داره این 5000 تا کلمه به صورت کاملا اتفاقی، آدرس ایمیل یا ID باشه ؟ :rolleyes: :D :lol:

اميدوارم با راهنمايي حميده خانم، مشكلتان حل شده باشد،

حمیده کیه ؟:blink: ایشون جناب " همینه " می باشند نه حمیده خانوم!!:D :lol: :lol:

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
ممنون از تذكر فوريتون. اصلاحش كردم.

به نقل از MahdiΩ :
حمیده کیه ؟:blink: ایشون جناب " همینه " می باشند نه حمیده خانوم!!:D :lol: :lol:

بالا