• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایده از شما سرمایه از من

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nastaran990

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
امروز یکی از تردهای دوستان رو با همین مضمون دیدم. واسم خیلی جالب بود. گفتم منم شانس خودم رو امتحان کنم. شاید اینجا بشه ایده و شریک مناسبی پیداکرد تا از این بلاتکلیفی نجات پیدا کنم.
البته با اجازه از دوست عزیز majideadib

1. سقف سرمایه گذاری من تا 50 میلیون تومان است.
2. ایده باید طوری باشه که هیچگاه به اصل سرمایه لطمه ای وارد نکند. به عبارت دیگه یعنی اگر تا مدت مشخص کار به بازدهی مناسب نرسید، اصل سرمایه قابل بازگشت باشد.
3. هیچ محدودیت جغراقیایی وجود ندارد. و دوستان در هرجای ایران میتونن پیشنهاد بدن و من از این لحاظ مشکلی ندارم .

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
داری وقتتو تلف میکنی !

شاید از وقتی که من عضو شدم تا حالا 100 تا تایپک اینجوری زده شده ، هیچکدوم هم به هیج جایی نرسیده !

سرمایه گذاری با ریسک کم فقط توی کالای سرمایه ای امکان داره. ملک ، طلا ، ارز . اینا که ایده نمیخواد. سرمایه گذاری بدون ریسک هم فقط سپرده تو بانک دولتی

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
1. سقف سرمایه گذاری من تا 50 میلیون تومان است.
2. ایده باید طوری باشه که هیچگاه به اصل سرمایه لطمه ای وارد نکند. به عبارت دیگه یعنی اگر تا مدت مشخص کار به بازدهی مناسب نرسید، اصل سرمایه قابل بازگشت باشد.

:blink:
این چه جور سرمایه گذاری هست که سرمایه نباید خرج بشه؟!:D

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
داری وقتتو تلف میکنی !

شاید از وقتی که من عضو شدم تا حالا 100 تا تایپک اینجوری زده شده ، هیچکدوم هم به هیج جایی نرسیده !

سرمایه گذاری با ریسک کم فقط توی کالای سرمایه ای امکان داره. ملک ، طلا ، ارز . اینا که ایده نمیخواد. سرمایه گذاری بدون ریسک هم فقط سپرده تو بانک دولتی

تاحدودی تایید...

skydrive

Registered User
لایک‌ها
2
سلام.
به عبارت دیگه یعنی اگر تا مدت مشخص کار به بازدهی مناسب نرسید، اصل سرمایه قابل بازگشت باشد.
.
این روش به معنی سرمایه گذاری در بانک می باشد که هیچ جایگزینی ندارد
یا مثلا ثبت نام ماشین سواری یا پیش خرید سکه...
( در همه موارد فوق اصل سرمایه حفظ می شود)
چون اگه آشنایی کمی با بازار داشته باشید هیچ وقت نمیتوانید کاری انجام بدهید یا چیزی تولید کنید که اصل پول شما ثابت بماند.

داری وقتتو تلف میکنی !

با سلام
راستش من با ملک زیاد موافق نیستم چون ممکن هست حتی در طول یک سال هم به رشد مناسبی نرسد
مثلا دوستی داشتم که سال 1385 در کرج آپارتمانی به قیمت متری 650 تومان خرید ولی ارزش آن الان حداکثر متری 950 می باشد .ولی اگر در همان مقطع طلا خریده بود حداقل دوبرابر ارزش پولش سود می داشت.

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
با سلام
راستش من با ملک زیاد موافق نیستم چون ممکن هست حتی در طول یک سال هم به رشد مناسبی نرسد
مثلا دوستی داشتم که سال 1385 در کرج آپارتمانی به قیمت متری 650 تومان خرید ولی ارزش آن الان حداکثر متری 950 می باشد .ولی اگر در همان مقطع طلا خریده بود حداقل دوبرابر ارزش پولش سود می داشت.

سلام

آخه روی تغییر قیمت مقطعی خیلی نمیشه حساب باز کرد. دلار تو یه مقطع دو ماهه 60 درصد بالا رفت. طلا همینطور. اما یه مثال خیلی عینی برای شما بزنم. دوستم سال 84 ، 30 میلیون پول داشت که اون زمان میشد باهاش یه خونه تو تهران خرید. یه روز خیلی ریاضی و منطقی نشست برای من حساب کرد که از 2 سال قبلش پولشو تو بانک بلند مدت و چند تا سرمایه گذاری کوچیک انداخته و حدودا 50 درصد سود کرده. گفت اگه همین پولو خونه خریده بود از سال 82 تا 84 حدودا 30 درصد سود میکرد . با این استدلال باز هم خونه نخرید و 6 ماه بعدش قیمت خونه 3 برابر شد و ..... . بنده خدا هنوزم نتونسته خونه بخره :(

skydrive

Registered User
لایک‌ها
2
آخه خودتون شرایطتونو بخونید ببینید اصلا میشه بدون دست زدن به اصل سرمایه کاروکاسبی شروع کرد
به عنوان مثال من به شما هزار تومن میدم و ازتون میخوام در مدت یک هفته اونو تبدیلش کنید به 1200 تومن بدون اینکه به اصل پول دست بزنین !!!!
واقعا میشه؟؟

nastaran990

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخه خودتون شرایطتونو بخونید ببینید اصلا میشه بدون دست زدن به اصل سرمایه کاروکاسبی شروع کرد
به عنوان مثال من به شما هزار تومن میدم و ازتون میخوام در مدت یک هفته اونو تبدیلش کنید به 1200 تومن بدون اینکه به اصل پول دست بزنین !!!!
واقعا میشه؟؟

منظورم این نیست که اصل سرمایه دست نزنیم ومنظورم اینه که تضمینی باشه که سرمایه برگرده یا اینکه ریسک کم باشه.

skydrive

Registered User
لایک‌ها
2
هیچ تضمینی نمیتونه غیر از قول بین دو طرف باشه ... چون الان روزانه میلیون ها چک بی محل صادر میشه و هزاران سفته بدون اینکه ارزش داشته باشه تو خونه ها وجود داره.
اگه میخواید ریسک کم باشه من ساخت و ساز در اطراف تهران رو با توجه به بودجه ای که دارید پیشنهاد میکنم.

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
منظورم این نیست که اصل سرمایه دست نزنیم ومنظورم اینه که تضمینی باشه که سرمایه برگرده یا اینکه ریسک کم باشه.

این پست من توی یکی از همون صدها تاپیک مشابه تاپیک شماست.
http://forum.persiantools.com/t276176-page3.html#post5157942

کار بی ریسک و کم ریسک = کار جا افتاده و به سود رسیده ، هیچکس شما رو توی یه همچین کاری شریک نمیکنه. شروع هر کاری ریسک داره ، توی وضعیت فعلی بازار هم ریسک شروع کار جدید ، غیر قابل تصور بالاست. پس توی هر کاری به جز کالای سرمایه ای - ملک و ارز و طلا- و سپرده بانکی ، وارد میشین ، باید قبلش قید پولتون رو بزنید. سرمایه ای بذارید که از دست رفتنش ضربه مهلک به شما نمیزنه !

پیشنهاد میکنم تمام پیشنهادهای مشارکت رو هم که دریافت میکنید ، رد کنید ! چون این روزا اگه کسی بلد باشه پول دربیاره ، بلده چجوری هم سرمایه جور کنه و به سرمایه شما نیاز نداره

اگه میخواید ریسک کم باشه من ساخت و ساز در اطراف تهران رو با توجه به بودجه ای که دارید پیشنهاد میکنم.

با 50 تومن ، زمینشم نمیتونه بخره :(

nastaran990

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حداقل راهی معرفی کنین که ماهی 1500000 تومان سود بده .در ضمن از اینکه وقت میزارید و پیشنهاد میدید ممنونم

POXER

Registered User
لایک‌ها
3
روزنامه آسیا رو بخون قراره دوباره مقاله هایی برای راه اندازی کسب و کارهاش رو دوباره راه بندازه
اون میتونه راهنمایی های خوبی برات داشته باشه

شماره ات رو پخ کن یک طرحی رو شاید بتونیم با هم روش کار کنیم، سرمایه حداکثر 10 میلیون میخواد
پول بیشتر باشه میشه بازار رو سریعتر توی دست گرفت و توی 6 ماه سود خوبی از بازار گرفت.

BehzadWellborn

Registered User
لایک‌ها
1
پخ بدید ، ایده ی بسیار خوب و مطمئنی براتون دارم.

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
روزنامه آسیا رو بخون قراره دوباره مقاله هایی برای راه اندازی کسب و کارهاش رو دوباره راه بندازه
اون میتونه راهنمایی های خوبی برات داشته باشه

شماره ات رو پخ کن یک طرحی رو شاید بتونیم با هم روش کار کنیم، سرمایه حداکثر 10 میلیون میخواد
پول بیشتر باشه میشه بازار رو سریعتر توی دست گرفت و توی 6 ماه سود خوبی از بازار گرفت.

روزنامه آسیا رو درست می گن. به نظر من هم روزنامه خوبیه و باعث تمرکز ذهن و ایده سازی می شه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا