• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایده برای تاسیس سایت

nimyasoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
با سلام خدمت دوستان

در حال حاضر چه موضوعی برای یه سایت جدید پاسخگو هستش که بازدید بالایی داشته باشه و درآمدزا باشه
لطفا راهنمایی کنید و چه مدیریت محتوایی براش انتخاب کنم
نزدیک سه ماهه دارم در موردش فکر میکنم تا این تاپیک رو باز کردم

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
سلام
بهتره باز هم در مورد این موضوع تحقیق و فکر کنید...
بازدید بالا ارتباطی به درامد بالا ندارد.
تمامی موضوعات جای کار دارد. تنها نحوه پیاده سازی و ایده های نو، باید حرفی برای گفتن در بین رقبا داشته باشد
موفق باشید

nimyasoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام
بهتره باز هم در مورد این موضوع تحقیق و فکر کنید...
بازدید بالا ارتباطی به درامد بالا ندارد.
تمامی موضوعات جای کار دارد. تنها نحوه پیاده سازی و ایده های نو، باید حرفی برای گفتن در بین رقبا داشته باشد
موفق باشید
شما خودتون چه ایده و نظری دارید؟

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
با سلام و احترام
به نظر من بستگی داره به شرایط و وضعیت جامعه و ... .
مثلا تا چند مدت پیش سایت های تفریحی و موزیک در عین کم دردسر بودن نسبت به سایت های تخصصی درامد بالایی داشتند اما چند وقتیه که همه شرکت های تبلیغاتی به شکلی تحریم کردند و از اون طرف تلگرام و اینستاگرام و ... شدیدا به بازدیدشون ضربه زده .
البته اگر فردا بزنه و تلگرام قانون های جدی بذاره و با کانال ها برخورد کنه یا کلا تلگرام فیل تر شه به جرات میشه گفت که بازدید بیشتر سایت های تفریحی حداقل دو برابر میشه .
از طرفی اگر فردا بزنه و گوگل ادسنس تحریم ایران رو برداره و سایت های ایرانی بتونند تبلیغات سایت های خارجی بذارند درآمد سایت های تفریحی و موزیک بسیار بالا میره .
اگر در مورد سایت تفریحی نظر دادم بخاطر اینه که خودم مدیر سایت تفریحی هستم و اطلاعاتی در این مورد دارم و در مورد موارد اختصاصی اطلاعات خاصی ندارم .
البته این بر هیچکس پوشیده نیست که سایت تخصصی فعالیت بسیار و عزم بسیاری میخواد البته نسبت به سایت تفریحی و موزیک .

gem-music.com

Registered User
لایک‌ها
499
دوست عزیز هر موضوعی که فکر کنید تاسیس شده
ایده جدیدی وجود نداره مگر به مرور زمان برنامه هایی یا فایل هایی بیاد از اونا بشه ایده ساخت
بهتره یه سایت مثل بقیه سایت ها بزنید و اصولی کار کنید همون میتونه درآمد خوبی داشته باشه

M0jtaba77

Registered User
لایک‌ها
35
سلام هر موضوعی که خودت تخصص ذاری فقظ غیر اون بدرد نمیخوره

M0jtaba77

Registered User
لایک‌ها
35
اگه خودت تو یه موضوع خاص تخصص ذاری عالیه وگرنه با کپی به جایی نمیرسی

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
هستند افرادی که از یک سایت با روزی 500 ایپی ماهی 10 - 12 تومن در میاد
افرادی هم هستن از 30 هزار ایپی ماهی 1 در میارن !

بنظرم با توجه به حضور قوی شبکه های اجتماعی سایت تفریحی کلا زمونش سپری شده... میمونه سایت های دانلودی که دردسر های خودش رو داره ولی درامدش باز بد نیست اگر برند بشید
ولی از همه اینها بهتر سایت تخصصی هست
مثلا بنده فروشنده لوازم یدکی هستم یک سایت در رابطه با فروش اینترنتی لوازم یدکی زدم درامد قابل قبولی داره در کنار کار اصلیم... رمز موفقیت بنده قیمت های مناسب هست
شما هم بهمینطور عمل کنید سعی کنید سایتی بزنید که با بقیه بتونید متفاوت باشید توی سرویس دهی ... حالا با هر فاکتوری که خودتون میدونید..

crooker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
من حدود 6 سال در زمینه ایترنت دنبال ایده بودم ولی هیچ ایده جدیدی پیدا نکردم اگر هم چیزی پیدا کردم بودجه ام نرسید اجرائیش کنم
به نظرم شما بهتره دبنال علاقه تون باشید به هرچی که علاقه دارید اون کار رو بکنید
ببینید توی چه کاری لذت می برید و همون کار رو ادامه بدید و اصلا به رتبه و این چیزا فکر نکنید خود به خود می بینید پیشرفت کردید
یه نتیجه ای که من بهش رسیدم این بود که 6 سال به جای اینکه دنبال ایده بودم یک کاری رو شروع می کردم و با جدیت ادامه میدادم
الان برای خودم یه کسی شده بودم اما اینکارو نکردم و همش دنبال ایده تازه بودم
شما هم بهتره به جای فکر کردن به ایده یه کاری رو شروع کنی و از قافله عقب نمونی
ضمنا وقتی کاری رو شروع کردید با علاقه و هدف تا آخرش ادامه بدید و به هیچ وجه از این شاخه به اون شاخه نپرید
در انتخاب ایده به این مورد هم فکر نکنید که بازارش چطوره اینا مسائل فرعیه
هر کاری مفید باشه و با پشتکار ادامه داده بشه مردم بهش نیاز پیدا میکنن پس نگران آینده اش نباشید
در نهایت ایده ای که میتونم برای شما ارائه کنم اینه که اگه شرایطش رو دارید در زمینه شبکه های اجتماعی برنامه ریزی کنید
انواع و اقسام شبکه های اجتماعی هست که میتونید پیاده سازی کنید
تو کشور ما هم اینجور کارا آینده خوبی داره
یکی دیگه از کارایی که میتونید بکنید اینه که نقش واسطه ای داشته باشید
بگردید ببینید در چه زمینه هایی میتونید به عنوان واسطه عمل کنید و در همون زمینه ها کار رو شروع کنید
ساید زیادی به همین طریق پیاده سازی شدن و تقریبا 90 درصدشون هم موفق بودند
شما گفتی سه ماه هست روی ایده فکر می کنی خب شما وقتت رو تلف کردی
چون رد بیشتر مواقع ایده به زور به ذهن آدم نمیاد یهو و تصادفی یه چیزایی به ذهن آدم میرسه
موفق باشی

fireonline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
اگر در زمینه اپلیکیشن علاقه مندی الان اپ هایی مثل تپسی و اسنپ پول پارو میکنن. هنوز برای شهرهای دیگه اجرا نشده

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
من به نظرم دیگه زمان کار انفرادی گذشته. هر کسی از این به بعد بخواد تو نت به صورت انفرادی کار کنه محکوم به شکست هست.

من خودم واقعا بعد از کلی شکست، یه چند هفته ای میشه به این نتیجه رسیدم :D

یه نکته دیگه هم هست اینه که ما دوست داریم با یه اسکریپت اوپن سورس یا نال شده بیاییم هزاران طرح جدید رو پیاده سازی کنیم. به خدا زمان این جور جینگولک بازیا گذشته. الان اگه کسی می خواد تو اینترنت حرفی برای گفتن داشته باشه باید پول خرج کنه.

من چند وقت پیش تو یکی از فروشگاه های معروف خارجی بودم. بعد دیدم این فروشگاه تو یه اقدام خیلی هوشمندانه، خرید از مجموعه اش رو قسطی کرده. حالا من نمیدونم قوانین پولی و قضایی اون کشور به چه نحوی بوده که میشده ازش قسطی خرید ولی خب من به نظرم این کار تو ایران هم شدنیه. ولی شما نمی تونی با یه خط ایرانسل و فروشگاه ساز وردپرس این کار رو انجام بدی :D

مردی چند ده میلیون بذار وسط. یه دفتر اجاره کن، یه سری کالا بیار، قبلش با چند وکیل صحبت کن. یه سایت حرفه ای طراحی کن. بگو مثلا کارکنان دولت یا شرکت های خصوصی معتبر می تونن از فروشگاه من کالای قسطی بخرن. بعد ببین چه قدر فروش داری.

ali56543

Registered User
لایک‌ها
542
کسی ایده خوب داشته باشه ب شما نمیده همونطور که شما داشته باشید ب دیگران نمیدی

fireonline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
ولی بازم میگم. بهترین کار الان یه اپ مثل تپسی و اسنپه. هنوز شهرهای دیگه نیومده. شما پیشتاز شید

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
ولی بازم میگم. بهترین کار الان یه اپ مثل تپسی و اسنپه. هنوز شهرهای دیگه نیومده. شما پیشتاز شید
هزینه و بستر و مهمتر از همه رابطه قوی میخواد... با سرمایه کم عملی نمیشه

ashkanshirani

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,102
طبق فرمايش دوستان بازيد هيچ ربطى به درامد نداره يكي از دوستان بنده با ١٠٠ ورودي گوگل روزانه كه ٢٠ تاش قطعا مشتريش بودن روزانه ١٠٠ الي ٢٠٠ هزار تومان دارمد داشتن .

بهتر باز فكر كنيد و دنبال ايده باشيد .

nimyasoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
خیلی ممنون از نظرات با ارزشتون واقعا مفید بودن

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
دوست عزیز به نظر من اکثر ایده ها اشباع شده متاسفانه
مگر اینکه یک تیم داشته باشی و بتونی یک ایده تکراری رو به صورت متفاوت انجام بدی
توی تیمت هم نیاز به کدنویس داری، هم طراح و هم سئو کار اگر این سه مورد رو نداشته باشی خیلی به مشکل میخوری

بالا