• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایده دارم می خوام سایت بزنم

arash444

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من یه ایده دارم که می خوام تبدیل به سایتش کنم. متاسفانه در زمینه طراحی وب سایت مهارتی ندارم. تقریبا می دونم سایت باید چه شکلی در بیاد. به چند تا شرکت اصلی طراحی زنگ زدم گفتن کار نمی کنن. می شه لطفا راهنمایی کنید باید از کجا شروع کنم و چکار کنم؟
مرسی

mahdi000000

Registered User
لایک‌ها
435
سلام
من یه ایده دارم که می خوام تبدیل به سایتش کنم. متاسفانه در زمینه طراحی وب سایت مهارتی ندارم. تقریبا می دونم سایت باید چه شکلی در بیاد. به چند تا شرکت اصلی طراحی زنگ زدم گفتن کار نمی کنن. می شه لطفا راهنمایی کنید باید از کجا شروع کنم و چکار کنم؟
مرسی
ایدت چیه؟

love.st24

Registered User
لایک‌ها
79
https://ponisha.ir/
اینجا میتونید به راحتی برنامه نویس مناسبی رو پیدا کنید
و تا زمانی که کار رو بهتون تحویل نداده پرداختی انجام نمیدین و پرداخت رو به پونیشا انجام میدین
که تا زمانی شما اعلام رضایت نکنید هیچ پولی به حساب ایشون (برنامه نویس یا ..) نمیره

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
اگه نیاز به سرمایه داشته باشین در خدمتتون هستم

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
دوست گرامی به عنوان یک برنامه نویس عرض می کنم چند مورد رو
اولا هرگز ایده خودتون رو تا مطمئن نشدین از طرف حتی یک کلمشو هم به کسی نگین چرا که مهم جزئیات ایده نیست گاهی فقط چند کلمه به مانند یک کلید هستند که می تونن کل ایده رو در ذهن فردی وارد کنن.
مورد دوم اگر خودتون قادر به پیاده سازی نیستید باید طوری قرارداد ببندید که برنامه نویس کار نتونه فردا نسخه دیگرش رو برای خودشو و پسر خالش پیاده کنه چون در ایران در قالب مواقع اینطور هست
نهایتا باید خودت مراقب ایدت باشی

SalmanArian

Registered User
لایک‌ها
17
سلام

خسته نباشید

جناب من یه کدنویس سراغ دارم که از لحاظ خودم مطمئنم که 100 درصد میتونن کارتونو انجام بدن ، بنظر خودم تو ایران مثشون نیست

اگه خواستید پ.خ بدید

toopam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ول کن ایده مال کشورهای پیشرفته است.سایت ها همه دارن چیلتر میشن :Dبیا بریم سبزی فروشی بزنیم که این روزا سود خوبی داره:general304:

بالا