• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایده راه اندازی سایت در حوزه فوتبال

ali110ali110ali110

Registered User
لایک‌ها
78
سلام و عرض ادب
من میخام یک سایت در حوزه علاقه خودم که فوتبال هست راه اندازی کنم
اما میخام ک جدید باشه و نوآوری باشه
ممنون میشم اگر نظر یا ایده ای دارین، اینجا بیان کنین
ممنون

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
سایت فوتبالی درباره زندگی شخصی فوتبالیست ها... حواشی بازیکن ها. ازدواج بچه سبک لباس خودرو هاشون .... تیم هایی که قبلا بودن. تعداد گل های زده و..... یک جور مجله بجای سایت خبری تکراری. مردم عاشق دونستن درباره فوتبالیست ها هستن بعده فوتبال تماشا کردن

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
وب فارسی مرده است

اما در حوزه فوتبال راه اندازی چنین سایتی اخر منجر میشه به درج خبر که خصوصی و دولتی دارن قوی کارمیکنن

متاسفانه اگر ایده هم ناب باشه در زبان فارسی به جایی نمیرسه

omen13

Registered User
لایک‌ها
118
منم یکی تاسیس کردم، دو ماه هم کار کردم ولی در نهایت بی خیال شدن. خیلی مطلب می خواد، سخته تولید این همه محتوا.

aytayweb1

Registered User
لایک‌ها
112
سایت خبری باید ده نفر مثل شاطر خبر بزننن خیلی سخته
ولی اگه بالا بیای خیلی عالیه

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
خودم یه مدت تو فکرش بودم و تنها گزینه جالبی که به ذهنم رسید های لایت بازیها و یا همون خلاصه بازیها بطور اختصاصی , حتی براش دامنه هم ثبت کردم
هیچ مرجعی که بصورت اختصاصی برای این مورد در وب فارسی کار کنه ندیدم و بقیه سایتهای ورزشی بصورت جسته و گریخته رو این مورد رو پوشش

مثلا همین ورزش سه فقط بازیهای مهم رو میزاره که اونم سرچ فوق العاده ضعیفی داره و اگر بخوای بازیها چند روز قبل رو پیدا کنی عمرا پیدا نمیکنه !

البته جمع آوری ویدئو خلاصه همه بازی ها سخته چون خیلی از بازیها در یوتیوب پیدا نمیشه و یا بعضی ها فقط انحصاری روی آی پی یه کشور خاص قرار میگیره

ولی در کل بقول دوستان وب فارسی فاتحش خوندست , کافیه بالا بیا تا برات هزار داستان درست کنند

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
خودم یه مدت تو فکرش بودم و تنها گزینه جالبی که به ذهنم رسید های لایت بازیها و یا همون خلاصه بازیها بطور اختصاصی , حتی براش دامنه هم ثبت کردم
هیچ مرجعی که بصورت اختصاصی برای این مورد در وب فارسی کار کنه ندیدم و بقیه سایتهای ورزشی بصورت جسته و گریخته رو این مورد رو پوشش

مثلا همین ورزش سه فقط بازیهای مهم رو میزاره که اونم سرچ فوق العاده ضعیفی داره و اگر بخوای بازیها چند روز قبل رو پیدا کنی عمرا پیدا نمیکنه !

البته جمع آوری ویدئو خلاصه همه بازی ها سخته چون خیلی از بازیها در یوتیوب پیدا نمیشه و یا بعضی ها فقط انحصاری روی آی پی یه کشور خاص قرار میگیره

ولی در کل بقول دوستان وب فارسی فاتحش خوندست , کافیه بالا بیا تا برات هزار داستان درست کنند

تو مارکت فارسی خلاصه بازی زیاد کاربری نداره

اگر همچین ایده ای داری خارجیش راه بنداز

البته ساکربت همچین کاری میکنه

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
اگر همچین ایده ای داری خارجیش راه بنداز
ایده رو که دارم , چون قرار تمرکز روی ویدئو باشه انگلیسی بودنش هم زیاد نمیتونه مشکلی ایجاد کنه
منتها چندتا مقوله بود که باعث شد بیخیال بشم , اول کپی رایت دوم هزینه های سرور و سوم نداشتن انگیره وب مستری
دیگه برای وب مستری انگیزه ندارم
goodsigh.gif

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
ایده رو که دارم , چون قرار تمرکز روی ویدئو باشه انگلیسی بودنش هم زیاد نمیتونه مشکلی ایجاد کنه
منتها چندتا مقوله بود که باعث شد بیخیال بشم , اول کپی رایت دوم هزینه های سرور و سوم نداشتن انگیره وب مستری
دیگه برای وب مستری انگیزه ندارم
goodsigh.gif
من چند شرکت میشناختم انگلیسی کار میکردن

دامنه رو پس میگرفتن رو هایلایت حساس شدن

چندسال دون پاشیدن : اما حالا سخت گیرشدن

این گروه روسی خدا بودند تو تولید هایلایت

کسی از ثانیه هایلایت های با کیفیت میداد

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
کی ؟ الکی که نیست برات داستان درست کنن، اگه ویدیو هات مشکل اخلاقی نداشته باشه (مثلا سانسور شده باشه اگه وسطش هوادارا می رن تو بغل هم!)، هیچ کس هیچ غلطی نمی تونه بکنه.
فکر کن مجبور باشیم هر روز کلی های لایت رو بررسی کنم برای سانسور فوتبال !

ولی یه سوالی، سرچ خور کیورد ها رو هم چک کردین که چقدر بازدید می خوره؟ شاید نیارزه فعالیت توی این زمینه (خودم بررسی نکردم).
از اونجا که در حد ایده بود و بخاطر همون دلایلی که در بالا گفتم بیخیالش شدم دقیق بررسی نکردم ببینم چقدر میتونه بازخورد داشته باشه

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,448
فکر کن مجبور باشیم هر روز کلی های لایت رو بررسی کنم برای سانسور فوتبال !

از اونجا که در حد ایده بود و بخاطر همون دلایلی که در بالا گفتم بیخیالش شدم دقیق بررسی نکردم ببینم چقدر میتونه بازخورد داشته باشه
دیگه دوران وبمستری تک نفره به پایان رسیده الان دیگه درپیت ترین سایتا هم یه نویسنده یا ادمین رو دارن

بالا