• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایده ساخت یک App برای گوشیهای هوشمند رو دارم اما نمیدونم چطور بسازمش

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
سلام

من ایده ساخت یک App برای گوشیهای هوشمند رو دارم که ممکنه خیلی زود جنجالی بشه

و حتی ممکنه تاثیر مثبتی روی زندگی مردم بگذاره اما نمیدونم چطور بسازمش. کسی میتونه

در این زمینه راهنمایی کنه که از کجا شروع کنم ؟

آیا راه ساده ای برای درست کردن برنامه برای گوشیهای هوشمند وجود داره ؟

متاسفانه نمیتونم درباره این ایده جزئیات بیشتری در اختیارتون بگذارم.

tajabadiali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
آیا دانش برنامه نویسی دارید؟
اگر نه دو راه داری:
اول بری با یک وکیل صحبت کنی تا با هم برید به یک شرکت نرم افزاری که اپلیکیشن برای موبایل میسازه و با اون شرکت قرار داد ببندی تا نرم افزار رو برات بنویسه.
راه دوم اینه که شنیدم اخیرا یه نرم افزاری هست که توی اون میشه بدون داشتن مهارت برنامه نویسی اپ برای اندروید نوشت .
حال تصمیم با شماست

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
آیا دانش برنامه نویسی دارید؟
اگر نه دو راه داری:
اول بری با یک وکیل صحبت کنی تا با هم برید به یک شرکت نرم افزاری که اپلیکیشن برای موبایل میسازه و با اون شرکت قرار داد ببندی تا نرم افزار رو برات بنویسه.
راه دوم اینه که شنیدم اخیرا یه نرم افزاری هست که توی اون میشه بدون داشتن مهارت برنامه نویسی اپ برای اندروید نوشت .
حال تصمیم با شماست
بله در زمینه برنامه نویسی درس خواندم اما تجربه در زمینه برنامه نویسی موبایل ندارم
میشه اسم برنامه رو بگید

tajabadiali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
والا اسمش یادم نیست تو برنامه کلیک بی بی سی خانم بینا حجازی معرفیش کرد فک کنم

Sales@TAM

Registered User
لایک‌ها
207
اگه این اپ برای اندروید در نظر دارید باید ابتدا باندل برنامه نویسی اندروید ADT رو دانلود کنید و با استفاده از برنامه اکلیپس بشینید برنامه نویسی کنید.. اما نیازمند دانش برنامه نویسی جاوا و xml هستید +‌ پشتکار پشتکار و باز هم پشتکار... هفته ها طول میکشه که نحوه کار با اکلیپس رو یادبگیرید ( جدا ی از مبحث کدنویسی )
اگر نمیتونید شرکت هایی هستند که قرارببندن و برنامه رو برای شما تولید کنن...
اگر هم برای ios در نظر دارید که قضیه تفاوت داره و بهتره که فقط از محیط xcode استفاده کنید...
-
این برنامه هایی که جدیدا معرفی میشه و میگن ساده هست در واقع فقط مناسب اماتور هاست که به دنبال هدف بزرگی نیستن و میخوان به صورت تفریحی یسری برنامه فانتزی و سطح پایین بسازن،،،

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
اگه این اپ برای اندروید در نظر دارید باید ابتدا باندل برنامه نویسی اندروید ADT رو دانلود کنید و با استفاده از برنامه اکلیپس بشینید برنامه نویسی کنید.. اما نیازمند دانش برنامه نویسی جاوا و xml هستید +‌ پشتکار پشتکار و باز هم پشتکار... هفته ها طول میکشه که نحوه کار با اکلیپس رو یادبگیرید ( جدا ی از مبحث کدنویسی )
اگر نمیتونید شرکت هایی هستند که قرارببندن و برنامه رو برای شما تولید کنن...
اگر هم برای ios در نظر دارید که قضیه تفاوت داره و بهتره که فقط از محیط xcode استفاده کنید...
-
این برنامه هایی که جدیدا معرفی میشه و میگن ساده هست در واقع فقط مناسب اماتور هاست که به دنبال هدف بزرگی نیستن و میخوان به صورت تفریحی یسری برنامه فانتزی و سطح پایین بسازن،،،
ممنون از شما

این برنامه ای که من ایده اون رو دارم کمی پیچیده و نیازمند ارتباط با اینترنت هست

و افراد زیادی در یک آن ممکنه از طریق این برنامه روی خط بیان و فشار زیادی به سرور

وارد کنن، بنابراین باید برم سراغ برنامه نویسی اختصاصی و بهینه که بتونه این حجم

از کاربران رو مدیریت کنه

بالا