• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایده های جدید کسب و کار اینترنتی که مشغول کار هستند

sr70i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
83
سلام
از اونجایی که اینجا راجع به کسب در آمد از اینترنت بحث میشه خیلی دوس داشتم یه همچین تایپیکی باشه تا ایده های جدیدی که توی وب ایران داره کار میکنه و به درآمد زایی رسیده رو بررسی کنیم
دوستان خوشحال میشم منو کمک کنن و اگه سایت یا ایده جالب دیدن اینجا قرار بدن و راجع به خوبیاش و یا روش شکل گیریشون چند خطی بنویسن
این کار کمک میکنه مثل یه عکاس باشیم
مثلا اگه یک نیاز دیدیم به جای فحش دادن دولت یا دنبال مقصر گشتن خودمون دست به کار شیم و اون نیاز رو برطرف کنیم و از طریق بر طرف کردن نیاز به درآمد هم برسیم
سعی خودمو میکنم هر چند وقت یکبار اینجا یه کسب و کار معرفی کنم

sr70i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
83
ایده خرید آیفون 6 با 3800 تومن :)
خوب اولین ایده رو میذاریم برای فروشگاه متفاوت سورانو
این فروشگاه اینترنتی یه ایده جالب داره و همین ایدش باعث شد مورد توجه من قرار بگیره
داستان از این قراره که یک کالا به مدتی برای خرید قرار داده میشه
مثلا یه گوشی گلکسی اس 6
خوب این گوشی به مدت 30 روز داخل یه بخشی قرار داده میشه
یه کادر زیر گوشی تعبیه شده که از شما میخواد قیمت پیشنهادیتونو وارد کنید
این گوشی بعد از 30 روز به پایین ترین قیمت غیر تکراری فروخته میشه
مثلا اگه قیمت 2450 تومن پایین ترین قیمت پیشنهادی باشه و شما اون قیمت رو داده باشید اون گوشی رو به همین قیمت میخرید از سایت(یکی از دوستان یه ال جی جی 4 خرید با قیمت 481 تومن)
خوب حتما میپرسید این چه سودی داره برای سایت؟
برای هر پیشنهاد قیمتی که بدین 3000 تومن باید پرداخت کنید ، با یه حساب سر انگشتی میفهمید چند برابر پول گوشی رو سایت در میاره
و این 3000 تومن توی حساب شما میمونه و میتونید باهاش خرید کنید خرید هم انجام بدید
این هم سایت سورانو
http://www.soorano.com
دوستان هدف اینجا فقط معرفی ایده هاییه که دارن کار میکنن هیچگونه توصیه یا تبلیغاتی در کار نیست و هدف فقط معرفیه

mahdi000000

Registered User
لایک‌ها
435
ایده خرید آیفون 6 با 3800 تومن :)
خوب اولین ایده رو میذاریم برای فروشگاه متفاوت سورانو
این فروشگاه اینترنتی یه ایده جالب داره و همین ایدش باعث شد مورد توجه من قرار بگیره
داستان از این قراره که یک کالا به مدتی برای خرید قرار داده میشه
مثلا یه گوشی گلکسی اس 6
خوب این گوشی به مدت 30 روز داخل یه بخشی قرار داده میشه
یه کادر زیر گوشی تعبیه شده که از شما میخواد قیمت پیشنهادیتونو وارد کنید
این گوشی بعد از 30 روز به پایین ترین قیمت غیر تکراری فروخته میشه
مثلا اگه قیمت 2450 تومن پایین ترین قیمت پیشنهادی باشه و شما اون قیمت رو داده باشید اون گوشی رو به همین قیمت میخرید از سایت(یکی از دوستان یه ال جی جی 4 خرید با قیمت 481 تومن)
خوب حتما میپرسید این چه سودی داره برای سایت؟
برای هر پیشنهاد قیمتی که بدین 3000 تومن باید پرداخت کنید ، با یه حساب سر انگشتی میفهمید چند برابر پول گوشی رو سایت در میاره
و این 3000 تومن توی حساب شما میمونه و میتونید باهاش خرید کنید خرید هم انجام بدید
این هم سایت سورانو
http://www.soorano.com
دوستان هدف اینجا فقط معرفی ایده هاییه که دارن کار میکنن هیچگونه توصیه یا تبلیغاتی در کار نیست و هدف فقط معرفیه
میشه بیشتر توضیح بدی.
کمترین قیمت یعنی چی؟

sr70i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
83
تصادف + آیفون + اینستاگرام + تقویم +کتاب
شاید این کلمه های بالارو سخت بشه بهم ربط داد و مهمتر از اون ربطش داد به کسب درآمد!
امروز با یه داستان شروع میکنم که خیلی دوسش دارم
سال 2012 آقای مارک هیرش تصادف شدیدی میکنه و دکتر بهش میگه باید کمترین مقدار حرکت رو به مدت 3 ماه داشته باشی
مارک که عکاس بوده خیلی از وضعیتش ناراضی بود تا اینکه یکی از دوستاش براش یه آیفون کادو میخره
مارک فقط میتونسته تا نزدیکی خونش بره اونم به سختی
ولی یه ایده باحال به ذهنش میرسه وقتی درخت نزدبک خونشون رو میبینه
شروع میکنه هر روز یه عکس از زوایای مختلف از درخت گرفتن
و یه داستان کوتاه از درخت نوشتن و انتشار دادنش توی اینستاگرام
مثلا یکی از داستانای کوتاهش رو براتون بنویسم
"۲۱ فوریه – روز ۳۳۵. بلوطی که بر زمین افتاده قصد دارد در آینده درخت شود. هرچند که بر اساس پیش بینی هوا شناسی به زودی زیر ۶ تا ۸ اینچ برف مدفون خواهد شد."
این کار مارک فقط برای این بود که سرگرم بشه و اصلا به کسب درآمد و یا همچین چیزی فکر نمیکرده
الان کتابی به اسم آن درخت از عکسها و داستانای فوق العادش چاپ شده
و تقویم زیبایی هم از این ایده جالب چاپ شدن
و فروش خیلی خوبی هم داشتن
امیدوارم این داستان واقعی و دوس داشتنی باعث بشه بفهمیم چقدر دور و برمون اتفاق داره می افته که عادی از کنارش رد میشیم

sr70i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
83
گرامی، این روش نه تنها ایده نیست، بلکه قدیمی هست. و نکته مهم این هست که این روش یک روش کلاهبرداری به شمار میره و پلیس فتا با این روش کلاهبرداری برخورد می کنه. فانتزی فکر نکنید لطفا
در اینکه این فروم جو شدیدن منفی داره که هیچ شکی ندارم اینجا پر شده از وبمسترایی که موفقیتی نداشتن و هر کسب و کار موفقی میبینن یا بهش میگن کلاه بردار یا دزد من که همون اولش گفتم اینجا صرفا معرفی میکنم ایده های جدید رو نه تبلیغات ، مثل اینکه شما به سایتی که دادم مراجعه نکردین این سایت ای نماد داره و تایید شدست و فتا یا هر چیز دیگه ای نمیبندتش و الانم داره کار میکنه ... خلاصه اینکه این حرف شما تایدی شد واسه اینکه من دیگه اینجا ایده ای معرفی نکنم هر کسی دوس داشت خودش میره دنبال پیدا کردنشون اینجا ایده هایی که دارن کار میکنن رو گذاشتن مساویه با آب کوبیدن تو آونگ...

بالا