به نظر من سایت علمی و اطلاعات عمومی بازدید بالایی دارهسلام دوستان.
به نظر شما بهترین موضوع برای ایجاد وب سایت انگلیسی زبان پربازدید که در مدت کم و با هزینه مناسب بتوان بیشترین بازدید رو داشت چی هست؟ یه دنیا ممنون از راهنماییتون و وقتی که بابت پاسخ می گذارید.
در مورد آیپی ایران فکر میکنم که دوستمون اصلا براش مهم نیست که بازدید کننده هاش ایرانی باشن یا خیر٬ چون وقتی سایت خارجی باشه آی پی ها هم خارجی هستن و البته تبلیغ دهنده هاش هم غیر ایرانیسایت موزیک فک کنم خوب باشه , دوستمون هم که گفت سایت علمی و اطلاعات عمومی , منم با ایشون موافقم .
راستی سایت متن آهنگ هم ممکنه خوب باشه ولی خوب این امکان هم هست که سایت های موزیک و یا متن ترانه , آهنگ های خارجی فیلتر بشه و تعداد آیپی ایرانی بیاد پایین ,,![]()
تاپیک قدیمیهآموزشی!
هر روز 10 چیز جدید مییاد 10 چیز جدید اختراع میشه 10 چیز جدید کشف میشه که نیاز به آموزشش هست شما اگه بروز باشی می تونی ترافیک خوبی با سایت آموزشی بدست بیاری!
من سایت انگلیسی آموزشی دارم مثل همین wikihow.com هستش با این تفاوت که آموزش های من صرف مسائل کودکانه، اینا بوکمارک رو به خوبی استفاده می کنن یعنی وقتی یه پستت آموزش خوبی داشته باشه و به دردشون بخوره کاربر ثابت اون پستتن و دیگه مثل کاربرای ایرانی هی هر دفعه جستجو نمی کنن!
البته چون کاربرای خارجی بیشتر از داخله هر موضوعی رو اگه به خوبی سایتش رو بزنی میگیره!
.
.
پ ن:برای 1003 مین بار با این تاپیک ها صرفا موضوعات General بهتون معرفی میشه که می تونید با یه جستجوی ساده به اون ها برسید!
اصلا حواسم نبود :|تاپیک قدیمیه
روزی چند تا ای پی داری؟ و چقدر طول کشید ؟پست ها رو کپی میکنی؟