• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایده وب سایت خارجی پربازدید

masoudmm

Registered User
لایک‌ها
35
سلام دوستان.
به نظر شما بهترین موضوع برای ایجاد وب سایت انگلیسی زبان پربازدید که در مدت کم و با هزینه مناسب بتوان بیشترین بازدید رو داشت چی هست؟ یه دنیا ممنون از راهنماییتون و وقتی که بابت پاسخ می گذارید.

peymanfm7

Registered User
لایک‌ها
94
سلام دوستان.
به نظر شما بهترین موضوع برای ایجاد وب سایت انگلیسی زبان پربازدید که در مدت کم و با هزینه مناسب بتوان بیشترین بازدید رو داشت چی هست؟ یه دنیا ممنون از راهنماییتون و وقتی که بابت پاسخ می گذارید.
به نظر من سایت علمی و اطلاعات عمومی بازدید بالایی داره

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
موضوعات مرتبط با سلامتی بهداشت زیبایی اموزش های مرتبط با زیبایی و ارایش یوگا گیاهان طبی
رتبه بعدی گیم بازی های اندروید بازی های تخت وب این دوتای اخری بشرط به روز بودن و کشف بازی های جدید به سرعت و نگارش یا بازنشر مطلب و همینطور اموزش ها و ترفند های ان با قالب شکیل و مرتبط

masoudmm

Registered User
لایک‌ها
35
از دوستانی که شرکت کردند متشکرم خوشحال میشم دیگر دوستان هم شرکت کنند

mohammad619619

Registered User
لایک‌ها
470
سایت موزیک فک کنم خوب باشه , دوستمون هم که گفت سایت علمی و اطلاعات عمومی , منم با ایشون موافقم .

راستی سایت متن آهنگ هم ممکنه خوب باشه ولی خوب این امکان هم هست که سایت های موزیک و یا متن ترانه , آهنگ های خارجی فیلتر بشه و تعداد آیپی ایرانی بیاد پایین ,, :)

Dex

Registered User
لایک‌ها
314
سایت موزیک فک کنم خوب باشه , دوستمون هم که گفت سایت علمی و اطلاعات عمومی , منم با ایشون موافقم .

راستی سایت متن آهنگ هم ممکنه خوب باشه ولی خوب این امکان هم هست که سایت های موزیک و یا متن ترانه , آهنگ های خارجی فیلتر بشه و تعداد آیپی ایرانی بیاد پایین ,, :)
در مورد آی‌پی ایران فکر میکنم که دوستمون اصلا براش مهم نیست که بازدید کننده هاش ایرانی باشن یا خیر٬ چون وقتی سایت خارجی باشه آی پی ها هم خارجی هستن و البته تبلیغ دهنده هاش هم غیر ایرانی
به جز اینکه بخاد از تبلیغات پاپ آپ ایرانی و یا همکاری در فروش ایرانی و ... که مختص ایرانی ها هست استفاده کنه که در اون صورت اگه بازدید کننده هاش ایرانی باشن و سایت فیلتر شه به مشکل برمیخوره که اینم بعید میدونم برای متن ترانه های خارجی بخان فیلتر کنن.

masoudmm

Registered User
لایک‌ها
35
دوستان برام اصلن مهم نیست که بازدید کننده ایرانی داشته باشه چون جامعه هدف بازدیدکنندگان خارجی تمامی کشورها هست. سایت موزیک نیازمند وقت بسیار زیاد برای بروزرسانی مرتب هست. از طرف دیگر خارج قوانین کپی رایت اینا مهمه پس شاید به مشکل بربخورم. اگه باز پیشنهادی هست ممنون میشم. از دوستانی که تا الان پیشنهاد دادند هم ممنونم.

masoudmm

Registered User
لایک‌ها
35
دوستان کسی نظری داره؟

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
دوستان کسی هست سایت انگلیسی داشته باشه ؟؟ چطوره ؟ راهنمایی نمیکنه؟

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
آموزشی!
هر روز 10 چیز جدید مییاد 10 چیز جدید اختراع میشه 10 چیز جدید کشف میشه که نیاز به آموزشش هست شما اگه بروز باشی می تونی ترافیک خوبی با سایت آموزشی بدست بیاری!
من سایت انگلیسی آموزشی دارم مثل همین wikihow.com هستش با این تفاوت که آموزش های من صرف مسائل کودکانه، اینا بوکمارک رو به خوبی استفاده می کنن یعنی وقتی یه پستت آموزش خوبی داشته باشه و به دردشون بخوره کاربر ثابت اون پستتن و دیگه مثل کاربرای ایرانی هی هر دفعه جستجو نمی کنن!
البته چون کاربرای خارجی بیشتر از داخله هر موضوعی رو اگه به خوبی سایتش رو بزنی میگیره!
.
.
پ ن:برای 1003 مین بار با این تاپیک ها صرفا موضوعات General بهتون معرفی میشه که می تونید با یه جستجوی ساده به اون ها برسید!

saeidweb

Registered User
لایک‌ها
126
آموزشی!
هر روز 10 چیز جدید مییاد 10 چیز جدید اختراع میشه 10 چیز جدید کشف میشه که نیاز به آموزشش هست شما اگه بروز باشی می تونی ترافیک خوبی با سایت آموزشی بدست بیاری!
من سایت انگلیسی آموزشی دارم مثل همین wikihow.com هستش با این تفاوت که آموزش های من صرف مسائل کودکانه، اینا بوکمارک رو به خوبی استفاده می کنن یعنی وقتی یه پستت آموزش خوبی داشته باشه و به دردشون بخوره کاربر ثابت اون پستتن و دیگه مثل کاربرای ایرانی هی هر دفعه جستجو نمی کنن!
البته چون کاربرای خارجی بیشتر از داخله هر موضوعی رو اگه به خوبی سایتش رو بزنی میگیره!
.
.
پ ن:برای 1003 مین بار با این تاپیک ها صرفا موضوعات General بهتون معرفی میشه که می تونید با یه جستجوی ساده به اون ها برسید!
تاپیک قدیمیه:D
روزی چند تا ای پی داری؟ و چقدر طول کشید ؟پست ها رو کپی میکنی؟

بالا