• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایده و طرح های سایت های خدماتی

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
سلام
من میخوام یک سایت خدماتی بزنم. اما چیزی به ذهنم نمیرسه! میدونم خیلی از دوستان هم مثل من هستند. برای همین این تاپیک رو میزنم که اگر کسی ایده یا طرحی داره که به هر دلیلی خودش نمیخواد بزنه اینجا معرفی کنه تا بقیه استفاده کنند.

البته لازم نیست این ایده یا طرح بکر باشه. معرفی سایت های خدماتی ایرانی که توی کارشون موفق هستند و رقیب کمی دارند، به طوری که بازار برای بازیگر جدید جا داره هم کفایت میکنه.

از خودم شروع میکنم:

- سایت فریلنسری مثل پونیشا و به طور مشخص اینکه در یک حوزه تخصصی کار کنه - مثلا گرافیک
- سایت نیازمندی که در یک حوزه به خصوص کار کنه (این یکیو خودم دارم روش کار میکنم)
- سایت ارائه دهنده خدمات پیامکی مثل ملی پیامک و ...

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
واسطه تبلیغات اینستاگرام و دسته بندی اینفلوئنسرها و میکرواینفلوئنسرها بر اساس نوع مخاطب های مختلف
همچین واسطه های هستند ولی خدماتشون بیشتر بر اساس بازدیده

اگه ایده رو خوب بهش فکر کنی خیلی میشه گسترشش داد و بهترش کرد مخصوصا درباره میکرواینفلوئنسرها

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
سلام دوست عزیز
برای سایت های خدماتی بیشتر از اینکه نگران ایده باشید به نظرم باید نگران پشتوانه مالی اون باشید. سایت های خدماتی برای اینکه بین افراد جایگاه پیدا کنن هم باید تبلیغات سنگین بکنن و هم اینکه حداقل برای شروع با ارائه کد تخفیف به کاربر اون رو به استفاده از سیستم علاقه مند کنه. همین چند سال پیش که اسنپ و تپسی رونمایی شدن، کلی به افراد سرویس رایگان دادن. همین موضوع چند میلیارد تومان برای این دو شرکت هزینه داشت اما خب این دو شرکت سرمایه گذار قوی داشتند و با این کار تونستند سریع سیستم خودشون رو جا بندازن.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
سلام دوست عزیز
برای سایت های خدماتی بیشتر از اینکه نگران ایده باشید به نظرم باید نگران پشتوانه مالی اون باشید. سایت های خدماتی برای اینکه بین افراد جایگاه پیدا کنن هم باید تبلیغات سنگین بکنن و هم اینکه حداقل برای شروع با ارائه کد تخفیف به کاربر اون رو به استفاده از سیستم علاقه مند کنه. همین چند سال پیش که اسنپ و تپسی رونمایی شدن، کلی به افراد سرویس رایگان دادن. همین موضوع چند میلیارد تومان برای این دو شرکت هزینه داشت اما خب این دو شرکت سرمایه گذار قوی داشتند و با این کار تونستند سریع سیستم خودشون رو جا بندازن.
بله فرمایشتون درسته
اما این مسئله بیشتر برای سایت های بزرگ صدق میکنه. برای سایت های کوچیک بودجه تبلیغاتی کمی لازمه یا حتی ممکنه اصلا لازم نباشه!

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
بله فرمایشتون درسته
اما این مسئله بیشتر برای سایت های بزرگ صدق میکنه. برای سایت های کوچیک بودجه تبلیغاتی کمی لازمه یا حتی ممکنه اصلا لازم نباشه!
جنس مفت بیخ ریشه صاحابشه
بعید میدونم کسی تونسته باشه سایت درست درمون (تفریحی حتی) بدون سرمایه راه بندازه، حداقل من تو این 8 9 سال چیزی ندیدم
سایت خدماتی ایده بکر میخواد و قبل اون یه سرمایه تپل
تجربه درست هم پیش نیازشه
الان هم وب مستری دیگه جواب نیست.
دنبال اینستاگرام و یوتیوب باشید اینا دارن ماهی چند هزار میلیارد تراکنش از ممکلت رو ثبت میکنن. وبمستر میشناسم سایت 10 کا رو سپرد به امون خدا به خاطر اینستا الان جواب تلفن خود روحانی رو هم نمیده، سه ساله بنز خریده
ایده + سرمایه + دانش (خیلی مهمه چطور تبلیغ کنی، پست بزنی، تبلیغ بگیری یا خدمات بدی، کاربرو بازی ندی و صرفا جذبش کنی)

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
حالا من که نگفتم سرمایه ندارم! :oops: یه مقداری هست

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
بله فرمایشتون درسته

با عرض پوزش باید عرض کنم که اشتباه می کنید. شما حتی اگر سایت خدماتی کوچک بزنید حتی اگر الان رقیب قدرتمندی نداشته باشید به سرعت رقیب پیدا می کنید که با سرمایه کلان ورود پیدا می کنه و اون زمان شما حذف می شوید. توی سایت خدماتی یا نباید شروع کنید یا اگر شروع کردید باید دست پر داشته باشید. هم از لحاظ نیروی انسانی و هم از لحاظ مالی

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
بالا