• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایرانسل بهتره یا IR TCI

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
سلام دوستان
من یه سیم کارت بهمن پارسال ثبت نام کرده ام تحویلم افتاده دی ماه
با توجه به فرق کمی که بین سیم کارتهای ایرانسل و ارتباطات سیار وجود داره
به نظر شما من سیم کارت ثبت نامی ام را پس بگیرم و ایرانسل ثبت نام کنم ضرر می کنم.؟؟؟؟؟:happy:

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
من هم دقیقا مثل شما هستم و سیمکارتم دی میاد اگر برای خودتون میخواید بهتره صبر کنید فوقش اینه که با یه کم ضرر (نسبت به الان) میفروشید سیم کارتتون رو و میرید ایرانسل میخرید

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
شایعاتی در مورد ایرانسل وجود داره مبتی بر اینکه تو تهران هم خوب انتن نمیده چه برسه به ...
مثلاً یکی از دوستان میگفت تو رسالت آنتن نداره !

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
البته اينو همه ميدونن و خودشونم گفتند كه 60 درصد تو تهران آنتن ميده كه اين طبيعي هست و به مرور آنتن هاشون زياد ميشه البته من حيث المجموع امكاناتي كه داره و قيمتش از موبايل مخابرات بهتره و مطمئن باشيد شش ماه ديگه قيمتهاش بالا ميره و حتي امكان داره با مخابرات به رقابت جدي برسه البته اگر آقايون ترتيبشونو ندن

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
البته اينو همه ميدونن و خودشونم گفتند كه 60 درصد تو تهران آنتن ميده كه اين طبيعي هست و به مرور آنتن هاشون زياد ميشه البته من حيث المجموع امكاناتي كه داره و قيمتش از موبايل مخابرات بهتره و مطمئن باشيد شش ماه ديگه قيمتهاش بالا ميره و حتي امكان داره با مخابرات به رقابت جدي برسه البته اگر آقايون ترتيبشونو ندن

فکر می کنم قیمت پایینتر سیم کارتهای ایرانسل به دلیل همین مشکلات اولیه ای هست که به هر حال با توجه به آغاز کار اجتناب ناپذیره و به تدریج با رفع اشکالات و افزایش پوشش آنتن دهی و احتمالا ارائه ی خدمات و سرویس های دیگر قیمتش بالاتر می ره. بنابراین خرید این سیم کارت ها با همین قیمت های فعلی عاقلانه به نظر می رسه.

luckybuilding

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من الان يه سيم كارت ايرانسل خريدم و يه ماهه استفاده مي كنم. واقعا از نظر آنتن دهي داخل شهر خيلي توپه.
فقط اطراف شهر آنتنش شرمنده ميشه.
وگرنه داخل شهر كيفيت صداش و آنتن دهيش خيلي خوبه.
چون اين شركت شريك MTN هست و تكنولوژي 2.75 داره (TCI تازه مي خواد ارتقا بده به 2.5 !!!!).واقعا اگه يكم پوشش اش رو بيشتر كنه ديگه كسي TCI نمي خره.

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
میشه از امکاناتش بگین.شنیدم MMS هم میشه فرستاد

luckybuilding

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان نميشه MMS فرستاد ولي گفته كه بزودي اضافه ميشه

بالا