• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایرانسل هزینه جابجایی ندارد؟

god

Registered User
لایک‌ها
0
الآن در شهرهای تهران مشهد تبریز ایرانسل قرار است که سیم کارت ایرانسل داده شود شنیده ام که ایرانسل هزینه ای به عنوان جابجائی ندارد
در موبایل های دولتی می دانید که اگر در تهران موبایل ثبت نام می کردید و موبایل می خریدید ولی در تبریز زندگی می کردید و تلفن می زدید بخاطر اینکه تلفن موبایل شما در تهران ثبت شده بود قبض تلفن موبایل بیشتری می پرداختید بخاطر تلفن هایی که در تبریز می زدید حالا گفته می شود ایرانسل هزینه جابجائی ندارد
اگر اینطور است کسی که در شهرهایی غیر از تهران تبریز مشهد زندگی می کند احتیاطاً یک سیم کارت ایرانسل بخرد و منتظر بماند که ایرانسل در شهر آنها هم بیاید
یعنی اینکار مقرون به صرفه هست یا نه؟ که ما الآن در تهران بخاطر احتیاط سیم کارت ایرانسل را که چند وقت دیگر می آید بخریم بعد منتظر بمانیم که ایرانسل به شهر ما که آمد آنرا فعال کنیم
بخاطر اینکه می گویند ایرانسل تا چند ماه دیگر دویست شهر را تحت پوشش می گیرد و آبانماه هم سیم کارت تهران را توزیع می کند ثبت سیم کارت موبایل ما در تهران هم مشکلی درست نخواهد کرد چون هزینه جابجائی ندارد؟
بخاطر این می گویم احتیاطاً سیم کارت ایرانسل بخریم چون شنیده ام تکنولوژی ایرانسل خیلی بالاتر از موبایل دولتی است؟
در ضمن الآن تا حالا اصلاً موبایل نداشته ام لذا راهنمایی کامل و جامع بفرمایید

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
عزیز سیستمی که ایرانسل باهاش کار می کنه، edge هستش (Enhanced Data Rates for Global Evolution) ، یعنی یه قدم پیشرفته از gsm ! این پیشرفتگی البته وقتی به درد می خوره که واقعاً ازش استفاده بشه، الان شایع شده که ایرانسل روی همه ی سیم کارت هاش به طور پیش فرض سرویس اینترنتشو فعال گذاشته، ولی تا نیاد معلوم نمی شه.
و درسته ایرانسل هزینه ی جابجایی نمی گیره (طبق اخبار منتشر شده!) ، ممکنه این یه صرفه جویی بزرگ به حساب بیاد، ولی اینم در نظر بگیرید که الان تعرفه ای که اعلام کردن برای تماس با خطوط دولتی (تلفن ثابت و شبکه ی موبایل کشور) ، هفتادو چند تومن در دقیقه هستش، که خوب یکم زیاده! حالا الان ثبت نام کنید یا وقتی اومد و ناگفته هاش معلوم شد، چه فرقی داره؟!

god

Registered User
لایک‌ها
0
ببینید منکه تهران نیستم نظرم اینطوریه که با تهرانیها توی تهران ثبت نام کنم وقتی بخواهد توی شهر ما بیاید عملا ممکن است چند هفته ای بطور آزمایشی آنتن نصب کنند بعد ثبت نام کنند خوب اگر قبلا سیم کارت ایرانسل را خریده باشم توی دوره آزمایش آنتن های ایرانسل می توانم از آن استفاده کنم چون الآن فقط سه تا شهر ایرانسل ثبت نام می کند و گفته شده ظرف شش ماه به دویست شهر می رسد خوب الآن به تهران ثبت نام کنم وقتی آنتن های آزمایشی را نصب کردند و هنوز ثبت نام نکرده بودند عملا می توانم زودتر از بقیه از سیم کارت استفاده کنم یعنی دوره آزمایش آنتن ها
بعلاوه از این اصطلاحات هم متوجه نشدم نگران هستم که خیلی مورد استقبال قرار بگیرد و گیرم نیاید به نظر شما این پیشرفته بودن آنقدر هست که بعلت استقبال شدید سیم کارتها نایاب شود؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
قربان من فکر می کنم صبر کنید بهتره بشه، تا وقتی که به شهرتون بیاد. بعدم شک دارم سیم کارت های اینا نایاب شه! تا الان هر چی گفته شده در مورد این ها، حرف بوده و بس... بستگی داره مردم چجوری برخورد کنن با قضیه، قیمت سیم کارت های پس پرداختشون که گفتن 150هزار تومن ثابته، حالا شاید تو بازار قیمتش رو ازین بالاتر ببرن، کلاً قیمت اولیه ی منسابش ممکنه عامل جذب کننده ای باشه ولی به همون اندازه تعرفه هاش مردم رو بیخیال خریدشون می کنه... حالا اگه بازم خیلی نگران کمیاب شدنشون هستینا، من پیشنهاد می کنم یه دونه ازین پیش پرداخته هاشونو بگیرین، بعداً که سرویسشون رو گسترش دادن یه دونه 150تومنی بگیرین!
23.gif

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
کسی از دوستان نمی دونه آخرین تغییرات چی بوده؟؟

مثلا زمان دقیق ثبت نام و اینکه مبلغ نهایی چقدر است و تعرفه مکالمه؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
بالا