• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایرانیان پای اینترنت چه می‌کنند؟

آیدین نامی

Registered User
لایک‌ها
407
طبق آمارها نوع فعالیت کاربران اینترنت به گونه‌های مختلفی تقسیم می‌شود که در این میان 58/3 درصد کاربران از این فضا بابت دریافت اطلاعات مربوط به کالا و خدمات استفاده کرده و در عین حال 37/5 درصد به ارسال و دریافت ایمیل می‌پردازند.

به گزارش ایسنا، براساس آمارهای مربوط به وضعیت ارتباطات کشور در سال 1394 جداولی درباره استفاده افراد و خانوارها از ارتباطات و فناوری اطلاعات ارائه شده که براساس این جدول تا پایان دوره مذکور 97/6 درصد خانوارهای کشور دارای دسترسی به تلفن ثابت بوده‌اند. همچنین 61/5 درصد از جمعیت کشور از تلفن همراه استفاده می‌کنند و در عین حال 44/73 درصد از خانوارها دارای دسترسی به اینترنت محسوب می‌شود.

بر اساس این گزارش 6/8 درصد به تلفن‌های اینترنتی، 27 درصد به دسترسی به شبکه‌های اجتماعی، 23 درصد به اینترنت بانک، 41/1 درصد به دریافت عکس، فیلم، ویدئو، موزیک و بازی، 30/2 درصد به دریافت نرم‌افزار و 8/3 درصد به کاریابی اقدام می‌کنند.

همچنین براساس آمارهای ارائه شده در میان کاربران فناوری اطلاعات کشور 84 درصد افراد از رایانه‌های رومیزی، 31 درصد از لپ‌تاپ، 22 درصد از تبلت و 21 درصد افراد از گوشی تلفن همراه استفاده می‌کنند.

همچنین در زمینه دسترسی افراد به شبکه اینترنت 80 درصد افراد در محل سکونت خود، 16 درصد در محل کار، 10 درصد در محل تحصیل، یک درصد در کتابخانه‌ها، 17درصد در کافی‌نت‌ها و 14 درصد با دستگاه‌های سیار به اینترنت دسترسی دارند.

نکته دیگر آنکه از نظر تفکیک جنسی براساس آمارهای ارائه شده تا پایان آذر ماه سال 1394، 58 درصد از کاربران اینترنت کشور را مردان تشکیل داده و زنان 42 درصد این آمار را به خود اختصاص داده‌اند. از نظر سنی هم 58/3 درصد از استفاده‌کنندگان اینترنت مربوط به جوانان بین 15 تا 24 سال می‌شود.

اما براساس تعریف‌های مربوطه کاربرانی که حداقل یک بار در روز به شبکه اینترنت دسترسی دارند 35 درصد آمار را تشکیل داده و 24 درصد از کاربران هم حداقل هفته‌ای یک بار به شبکه اینترنت کشور دسترسی دارند. 17درصد جمعیت حداقل یکبار در ماه از اینترنت استفاده می‌کنند و کمتر از 16 درصد افراد در بازه زمانی کمتر از یک بار در ماه به شبکه اینترنت دسترسی دارند.

از نظر مهارت‌های عمده کاربران در استفاده از اینترنت 62 درصد افراد برای کپی و انتقال فایل از این فضا استفاده می‌کنند و 27 درصد مهارت‌های مربوطه برای ارسال ایمیل یا رایانامه را دارا هستند. همچنین 9/2 درصد از افراد از این فضا برای فرمول‌های محاسباتی استفاده کرده و 30/7 درصد افراد برای دانلود فایل‌های مختلف از اینترنت بهره می‌گیرند همچنین چهار درصد افراد هم مشغول فعالیت‌های برنامه‌نویسی هستند.

منبع
http://www.tabnak.ir/fa/news/573394

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
xxx

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
با وجود استفاده گسترده از فندوق شکن ها، این آمار دور از واقعیت است...

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
متاسفانه خیل عظیمی از ایرانیها وقت خودشون رو پای این شبکه های اجتماعی به مسخره بازی و فرستادن چرت و پرت میگذرونند.
من مطمئنم هیچ کشوری اندازه ایرانیها شور این شبکه های اجتماعی رو در نیاوردند.

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
متاسفانه خیل عظیمی از ایرانیها وقت خودشون رو پای این شبکه های اجتماعی به مسخره بازی و فرستادن چرت و پرت میگذرونند.
این تفکر اشتباهه :)
فقط تو ایران جوانان شورش رو در اوردن وگرنه قشر سنی میانسال و کودک و نوجوان عادیه ؛)

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
این تفکر اشتباهه :)
فقط تو ایران جوانان شورش رو در اوردن وگرنه قشر سنی میانسال و کودک و نوجوان عادیه ؛)
من کاملا دارم از روی تجربه این حرفو میزنم. برید ببنیدی توی کانالهای تلگرام و صفحه های فیس بوک و اینستاگرام و .... چه خبره یا همش مطالب +18 شده یا همش همه دارن یه تیکه به هم فحش میدن و توهین میکنند.
حمله به صقحات اجتماعی بازیگرها و فوتبالیستها و .... بدترین توهین ها و فحش ها . شما کجای دنیا همیچی چیزایی میبینی؟

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
من کاملا دارم از روی تجربه این حرفو میزنم. برید ببنیدی توی کانالهای تلگرام و صفحه های فیس بوک و اینستاگرام و .... چه خبره یا همش مطالب +18 شده یا همش همه دارن یه تیکه به هم فحش میدن و توهین میکنند.
حمله به صقحات اجتماعی بازیگرها و فوتبالیستها و .... بدترین توهین ها و فحش ها . شما کجای دنیا همیچی چیزایی میبینی؟
شخصا اگه بیکار نباشم اسم اینترنت و شبکه اجتماعی رو هم نمیبرم مشکل بی کاریه عاقا بیکاری ، همه بیکارن رتبه یک بی فرهنگی نیستیم ، رتبه یک بیکاری هستیم.
با این دولت ...

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
شما دارید فرهنگ و فعالیت ر با هم قاطی میکنید !
همه جای دنا فیس بوک هست و خیلی از افرادی که شما ازشون بت ساختید واقعا معتادن ولی نه به شکل حمله وار ... ! :) خیلی از افراد اروپایی مخصوصا کشور فرانسه اینترنت ۲۰ درصد زمان افراد رو به خودش تخصیص میده یعنی ۵ ساعت حدودا ؛) پس از نظر زمانی ایران مشکل زیادی نداره بلکه نحوه استفاده غلطه و فرهنگ ایجاد شده

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
شما دارید فرهنگ و فعالیت ر با هم قاطی میکنید !
همه جای دنا فیس بوک هست و خیلی از افرادی که شما ازشون بت ساختید واقعا معتادن ولی نه به شکل حمله وار ... ! :) خیلی از افراد اروپایی مخصوصا کشور فرانسه اینترنت ۲۰ درصد زمان افراد رو به خودش تخصیص میده یعنی ۵ ساعت حدودا ؛) پس از نظر زمانی ایران مشکل زیادی نداره بلکه نحوه استفاده غلطه و فرهنگ ایجاد شده
منم همینو میگم.اگه مثل آدم استفاده کنند مشکلی نیست. مشکل عدم فرهنگ هست. شبکه های اجتماعی توی ایران شده جایی برای عقده گشایی و توهین و فحش و .....

mahdi000000

Registered User
لایک‌ها
435
آخ گفتی

بالا