• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایران - آمریکا

SooKooT_ShaB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من قصد خرید یک ppc دارم منتها مشکل من اینه که من چون اطلاعات دقیق از سیستم آمریکا ندارم نمیدانم اگر از ایران بخرم آیا آنجا کار میکند یا خیر.

لطفا منو راهنمایی کنید که یک ppc باید چه چیزایی رو ساپورت کنه تا با سیستم آمریکا هم بخونه و اینکه کدام ppc ها در حال حاضر (در ایران ) این ویژگی ها رو دارند؟ قیمت هم تا سقف 800 تومان.

با تشکر​

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
درود بر شما
دوست عزیز ملت میدن از اونور بیارن براشون، اونوقت شما میخوایین از ایران بگیرید و ببرید آمریکا !؟
چرا همونجا نمیگیرید !؟

SooKooT_ShaB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود بر شما
دوست عزیز ملت میدن از اونور بیارن براشون، اونوقت شما میخوایین از ایران بگیرید و ببرید آمریکا !؟
چرا همونجا نمیگیرید !؟

دلیلش اینه که در حال حاضر چند ماهی ایران هستم و احتیاج به یک ppc دارم
از طرفی به ایران و آمریکا چند ماه یکبار در سفرم اینه که میخوام اگر بشه یک تیر دو نشون باشه که هم اینجا کار کنه هم آنجا
و اینکه دو بار پول گوشی ندم!​

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
مشگلی ندارید دوست عزیز، شما میتونید در حال حاضر همه ی پاکت پسی های موجود بازار رو بخرید البته پیشنهاد من HD هست

موفق باشید

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
عنوان تاپیک خیلی بد انتخاب شده !

ذهن ادم رو به جاهای خیلی طولانی ای میبره !

SooKooT_ShaB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشگلی ندارید دوست عزیز، شما میتونید در حال حاضر همه ی پاکت پسی های موجود بازار رو بخرید البته پیشنهاد من HD هست

موفق باشید

قسمت فونش چی ؟ با توجه به اطلاعاتی که یکی از دوستان این تارنما به من دادن، انگار در آمریکا کار نخواهد؟ شما نظر دیگه ای دارید ؟ ممنون میشم راهنمایی بیشتر کنید.​

بالا