• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایران سل و بازهم هدیه،اما این بار تابستانی

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
من اینارو امروز جستم گفتم شاید به درد بخوره،خوب خبره دیگه!!

(سرویس "ذخیره شماره تماس گیرنده"Who Called) که بطور رایگان برای تمامی مشترکین ایرانسل فعال شده و از طریق آن فهرستی از شماره هایی که در زمان خاموش بودن تلفن همراه و یا در دسترس نبودن مشترک تماس گرفته ولی قادر به برقراری ارتباط با او نشده اند، از طریق پیام کوتاه برای مشترک ارسال می گردد.

(سرویس پیام گیر صوتیVoice Mail) نیز بطور رایگان برای تمامی مشترکین ایرانسل فعال شده و از طریق آن مشترکین می توانند پیامهای صوتی تماس گیرندگان را از طریق پیام گیر روی شبکه دریافت نمایند.

(سرویس فهرست طلایی Family & Friends) نیز مشترکین را قادر می سازد تا پنج شماره تلفن همراه ایرانسل را انتخاب کرده و با ثبت آنها در فهرست طلایی خود، از تخفیف در هزینه مکالمه با این شماره تلفن ها بهره مند شوند.

ایرانسل بزودی پیشنهادهای تشویقی تابستانی خودش رو معرفی میکنه
خدا خودش رحم کنه تو این عید که من نتونستم یه پیغام درست و حسابی بفرستم،حالا 15 روذ بود وای به حال 3 ماهه تابستان:eek: :eek:

amozesha

Registered User
لایک‌ها
2
قراربود عيد هم بده نداد اينطور كه شنيدم

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
(سرویس فهرست طلایی Family & Friends) نیز مشترکین را قادر می سازد تا پنج شماره تلفن همراه ایرانسل را انتخاب کرده و با ثبت آنها در فهرست طلایی خود، از تخفیف در هزینه مکالمه با این شماره تلفن ها بهره مند شوند.
2lwnd75.gif

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
چرا بابا داد دیگه الانم mms رو ریگان کرد دوباره تا 10 اردیبهشت

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
چرا بابا داد دیگه الانم mms رو ریگان کرد دوباره تا 10 اردیبهشت

eee
اين رو هم داد چي باحال
اما توي سايت ديده بودم گفته بود ندادند توي سايت خودم هم گذاشتم بذار ببينم

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
از هداياي نوروزي ايرانسل چه خبر؟

هموطن-يكي از كاربران سايت تاليانيوز با ارسال email مدعي شده كه وعده هاي ايرانسل در مورد هداياي نوروزي و مكالمات رايگان به درستي اجرا نشده است. در بخشي از اين نامه چنين آمده است:
ایرانسل وعده داده بود از ساعت 12 شب تا 6 بامداد از 29 اسفند تا 15 فروردین مکالمه از ایرانسل به ایرانسل رایگان است.
من مشترک طرح پیش پرداخت این شرکت هستم و با قابلیت کنترل حساب و طی تماس در همین ساعات به شرح ذیل از اعتبار بنده کاسته شد و خبری از خدمات رایگان نبود !!!
تاریخ 3/1/1386 ساعت 00:04
ساعت 00:12
ساعت 05:02
ساعت 04:47
ساعت 04:46

و ...
خوشبختانه من به دلیل عدم اعتماد به ايرانسل اقدام به کنترل حساب نموده و متوجه این امر شدم .

اما مشترکان ثابت .... گاها حتی اقدام به مکالمات طولانی مدت می کنند و تکلیفشان مشخص است .آنها باید جریمه اعتماد خودشان را بپردازند.
من ابتدا خواستم این امر را به اطلاع خودشان برسانم اما :
سایت شان به صورت پیش فرض نظرسنجی دارد.
با خدمات ایرانسل 140 تماس گرفتم گفت با 130 تماس بگیر و 130 هم اصلا معلوم نیست کجا هست ؟
تصمیم دارم این مساله را دنبال کنم تا حق خود را باز پس گیرم .حتی اگر 1 ریال باشد.دوست ندارم من را ... . از شما خواهش مي كنم جهت عدم ضرر مشترکین دیگر این خبر را منتشر کنید تا وعده های .... ایرانسل باعث متضرر شدن مردم نشود.
من حتی شماره تماس خود را برای شما میگذارم و مسئول صحت خبر هم خودم هستم.
توضيح تاليانيوز: شماره تماس و نام و مشخصات اين كاربر نزد تاليانيوز محفوظ است.

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16

هموطن-يكي از كاربران سايت تاليانيوز با ارسال email مدعي شده كه وعده هاي ايرانسل در مورد هداياي نوروزي و مكالمات رايگان به درستي اجرا نشده است. در بخشي از اين نامه چنين آمده است:
ایرانسل وعده داده بود از ساعت 12 شب تا 6 بامداد از 29 اسفند تا 15 فروردین مکالمه از ایرانسل به ایرانسل رایگان است.
من مشترک طرح پیش پرداخت این شرکت هستم و با قابلیت کنترل حساب و طی تماس در همین ساعات به شرح ذیل از اعتبار بنده کاسته شد و خبری از خدمات رایگان نبود !!!

و ...
خوشبختانه من به دلیل عدم اعتماد به ايرانسل اقدام به کنترل حساب نموده و متوجه این امر شدم .

اما مشترکان ثابت .... گاها حتی اقدام به مکالمات طولانی مدت می کنند و تکلیفشان مشخص است .آنها باید جریمه اعتماد خودشان را بپردازند.
با خدمات ایرانسل 140 تماس گرفتم گفت با 130 تماس بگیر و 130 هم اصلا معلوم نیست کجا هست ؟
تصمیم دارم این مساله را دنبال کنم تا حق خود را باز پس گیرم .حتی اگر 1 ریال باشد.دوست ندارم من را ... . از شما خواهش مي كنم جهت عدم ضرر مشترکین دیگر این خبر را منتشر کنید تا وعده های .... ایرانسل باعث متضرر شدن مردم نشود.

دارمت اقا من 5شنبه شب حسابمو چک کردم 14 تومن بود هیچ کاری نکردم فرداش یعنی جمعه شب دیدم شده 16 تومن فقط 10 تا اس ام اس دادم به خدا اونا ام 11 تاشون نرسیده بود:eek:

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
آقا ما هدیه نخوایم کی رو باید ببینیم؟بابا ما هدیه نمیخوااااااااااایییم.به جای هدیه و و عده الکی دادن برید نقاط کور و اس ام اس رو درست کنید.
128fs2883410.gif

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
والا به خدا مسیجا ی من که به دوستام می زنم معمولا بعد 1 ساعت می رسه البته از ایران سل به سیم کارتهای مخابرات:lol:

r10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مخابرات بره اینترنت شو ..

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ای بابا....من تو عید تقریبا هر شب بارفقا داشتم تلفنی 12 تا 6 صبح حرف میزدم...مثلا از 1 تا 3 شب یا 4 تا 5 و...( هر شب سرجمع حدودای 2 ساعتی حرف میزدیم) حتی شده بود گوشی رو همین طوری میزاشتیم کنار در حالی که مکالمه وصل بود...میگفتیم مجانیه باید ایرانسل رو بدوشیم....ولی هیچی از اعتبارم کم نشد...

کی میگه خالی بندی بوده؟؟

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
ای بابا....من تو عید تقریبا هر شب بارفقا داشتم تلفنی 12 تا 6 صبح حرف میزدم...مثلا از 1 تا 3 شب یا 4 تا 5 و...( هر شب سرجمع حدودای 2 ساعتی حرف میزدیم) حتی شده بود گوشی رو همین طوری میزاشتیم کنار در حالی که مکالمه وصل بود...میگفتیم مجانیه باید ایرانسل رو بدوشیم....ولی هیچی از اعتبارم کم نشد...

کی میگه خالی بندی بوده؟؟
تالیا نیوز !

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
ولی خداییش خوب پدر ایران سلو در اوردیما نمی دونم چطور جرات کردن دوباره هدیه بدن اونم تابستانی {3 ماهه}:cigar:

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474

و ...

آره مال دوست من هم اینجوری شده. برو لیرانسل شکایت کن.احتمالا درستش می کنن.:)

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474

کی میگه خالی بندی بوده؟؟

این هم مثل اختلال در sms در بعضی از مشترکین رخ می دهد. و ایرانسل عمدا این کاررا نمی کنه و تنظیم نبودن شبکه باعث این امر میشه:happy:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
این هم مثل اختلال در sms در بعضی از مشترکین رخ می دهد. و ایرانسل عمدا این کاررا نمی کنه و تنظیم نبودن شبکه باعث این امر میشه:happy:

:blink: :blink: :blink:

بالا