• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایردراپ نقد و آلبالویی با توزیع روزانه 20 بیت کوین

poole-irani.blogfa.com

Registered User
لایک‌ها
24
با سلام خدمت دوستان عزیز

این ایردراپ آلبالویی در واقع مربوط به نصب یک اپ شبیه pivot هست که اکسچنج داخلی خودش رو داره و برای فرصت های بیشتر درآمد زایی برنامه شرط بندی فوتبال رو هم داره.

برنامه از این قراره که شما اپ رو که نصب کنید 100mc معادل 10 هزار ساتوشی براتون شارژ میشه که هم می تونید نگهش دارید و هم می تونید باهش توی شرط بندی های فوتبالی سرمایه گذاری کنید و موجودیتون رو ببرید بالا.
در ازای هر رفرال هم الان که عضواش کمه بین 500mc تا 1000mc گیرتون می یاد که مبلغ قابل توجهی هست.

این مقادیر mc رو توی همون اپ به راحتی می تونید به BTC تبدیل کنید و برداشت رو به محض اینکه به 300 هزار ساتوشی (یا 3 میل بیت کوین) برسید برداشت بزنید و خیلی زود واریز میشه براتون.
واسه اینکه زودتر هم به این مقدار برسید می تونید با همون مقادیر mc در شرط بندی ها شرکت کنید و موجودی هاتون رو خیلی زود افزایش دهید.

من خودم تازه ثبت نام کردم، اما رفقای ایردراپ بازم که طرح های معتبر رو به اطلاع هم می رسونیم گفت که ما در حد 60 دلار بیت کوین با شرط بندی و رفرال گیری در مجموع برداشت زدیم و ظرف 5 ساعت هم واریز کردن. لذا کاملا معتبر هست و با خیال راحت ثبت نام کنید.
ضمنا احراز هویت هم نمی خواد و راحت می تونید کار کنید.

نحوه ثبت نام:
روی لینک زیر کلیک کنید:
http://www.match365.me/h5/invite/land?inviteCode=hnuszi

با جیمیل کانکت کنید و سپس اپ رو دانلود و نصب کنید. به محض ورود به اکانتتون 100mc معادل 10 هزار ساتوشی در والت براتون شارژ میشه.
توجه برای اینکه به عنوان ربات شناخته نشوید حتما کار زیر انجام دهید
یک پست و کامنت و لایک کنید
یک پیشبینی انجام دهید برای انجام پیشبینی بر رویfixtures بزنید

بالا