• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایردراپ Miracletele ( اولین اپراتور موبایل بر پایه بلاک چین با جایزه ماهیانه به دارندگان توکن)

salam2010

Registered User
لایک‌ها
6

بعد از ثبت نام و وریفای ایمیل به داشبورد برید و روی airdrop campaign کلیک کنید و هر تسکی رو دوست داشتید انجام بدید بعد از تایید بلافاصله توکن هاتون رو stack کنید و درآمد ماهانه داشته باشید. (ماکزیمم 90 توکن به ارزش 18 دلار و درآمد ماهانه 2.7 یورو از استک توکن ها)

نکته : اگر درآمد بیشتر میخواید میتونید توکن بخرید و استک کنید. اعتبار سایت بنظر بالاست ولی خودتون هم تحقیق کنید.

یه حساب سر انگشتی کردم اگر 200 یورو توکن بخرید و استک کنید ماهانه 30 یورو پاداش داره. تاکید میکنم خودتون درباره اعتبار سایت تحقیق کنید ولی ایردراپ رو حتما انجام بدید حیفه تا توکنهاش تموم نشده!

salam2010

Registered User
لایک‌ها
6
قراره 15 می وارد اکسچنج بشه و توکنهای فروخته نشده بسوزه . قیمت شروع اکسچنجشون از 0.5 یورو هست. یعنی اگه رو این قیمت بمونه 90 توکن رایگانش 45 یورو یعنی بیشتر از 600 هزار تومن می ارزه!
فرصت توکن رایگانش رو از دست ندید. اگر اهل ریسک هستید میتونید سرمایه گذاری هم کنید ولی من توصیه ای نمیکنم چون خودم هم سرمایه گذاری نکردم!

salam2010

Registered User
لایک‌ها
6
ایردراپ تمام شد

بالا