• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایــــــــــــــــــــنفوگرافیـــــــک اســــــتفاده درســــــــت از لـــینک های نوفالو (جالب و مهم)

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
tva3861i5cks0le1uc9h.jpg

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
حاجی این لینکا که توی پیوندهای وبلاگ بلاگفا ادم میزنه چیه ؟ فولو ؟

2 - لینکایی که ادم توی نوشته ها داخلش مطلب توی وبلاگ بلاگفا میزنه چیه ؟ فولو ؟

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018

مورد اول فالو
دوم نو فالو

khunires

لایک‌ها
4,947

آره دیگه! :D همه فالوو هستش در پیوند ها! ولی در نظرات و مطالب نوفالوو! ولی بک لینک میشه! پیج رنک نمیشه و انتقال پیج رنک نیست! ولی بک لینک الکسا هست!

به غیر از لینک هایی که دستور داده شده نوفالوو بشه! وبلاگها اگر نوفالو بودن با بک لینک پیج رنک نمیگرفتن و سیستم وبلاگدهی افت پیج رنک پیدا میکرد! واسه اینکه خود وبلاگدهی ضرر نکنه سر این قضیه از طرف گوگل لینکهارو همیشه رو حالت فالوو میزاره!

مورد اول فالو
دوم نو فالو

دقیقا!:general206:

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
خب پس چرا حدود 2-3 ماه که میگذره و من لینکم رو هم توی بخش پیوندها گذاشتم و هم توی مطلب اختصاصی توی وبلاگها توی گوگل وب مستر تولز هیچی نزده . حتی یدونه هم نزده که از اینجا تو لینک داری .

khunires

لایک‌ها
4,947
خب پس چرا حدود 2-3 ماه که میگذره و من لینکم رو هم توی بخش پیوندها گذاشتم و هم توی مطلب اختصاصی توی وبلاگها توی گوگل وب مستر تولز هیچی نزده . حتی یدونه هم نزده که از اینجا تو لینک داری .

خود بلاگفا جدیدا میاد یک لینک یا دامنه بخصوص رو بلاک میکنه!!! خیلی کارش بچگانست! ولی اینکارو میکنه! کلا یک لینک رو بلاک میکنه هر وبلاگی در سیستم بلاگفا بزاری یا حذف میکنه با کلا به حساب نمیاد!:general210: مدیرش فکر کنم 12 سالش باشه!!!o_O

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
خود بلاگفا جدیدا میاد یک لینک یا دامنه بخصوص رو بلاک میکنه!!! خیلی کارش بچگانست! ولی اینکارو میکنه! کلا یک لینک رو بلاک میکنه هر وبلاگی در سیستم بلاگفا بزاری یا حذف میکنه با کلا به حساب نمیاد!:general210: مدیرش فکر کنم 12 سالش باشه!!!o_O
نه مدیرش یه کچله بی ریخته :general502:

بالا