• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایفون 5 در دوبی

ufo.emc2

Registered User
لایک‌ها
42
دوستانی که قیمت ایفون 5 رو تو دوبی دارن اینجا اعلام کنند
به دلار و درهم
بهترین فروشگاه تو دوبی کجاست جایی که عرضه رسمی شده باشه .....

iCelestia

Registered User
لایک‌ها
176
سوال بنده هم هست.تفاوت قیمت با ایران چقدر هست؟

اسم فروشگاهی به نام قرقاش سنتر شنیدم.قیمت اونجا خوبه؟پارت نامبر جایی چز ae هم هست اونجا؟

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
دوستان گلم قیمت آیفون طبق تعرفه شرکت هست و تو تمام دنیا یکسانه.فقط اگه آن لاک نباشه به مخابرات طرف قرار دادبا اپل کشوری که می خواید ازش بخرید برای باز کردنش باید هزینه ای رو پرداخت کنید.شما باید ملاک رو مقایسه ارزش پول ایران با دلار و یا درهم بدونید.مثلا می تونید دلار ارزون گیر بیارید و به دلار بخرید یا درهم و یا از دلار دولتی استفاده کنید به شکل های مختلف
یک نمونه.مثلا فامیلتون می خواد بره مکه و دلار نیاز نداره.خوب 500 دلار بهش تعلق می گیری از بانک مرکزی اگه بخواد.شما به جاش دلار رو با رضایتش بگیرید با نرخ نزدیک 1300 یعنی یک سوم دلار بازار و شایدم بیشتر:blush:
و شیوه های مختلف که از گفتنش معضورم:lol:
موفق و سربلند باشید.

iCelestia

Registered User
لایک‌ها
176
اون اپل استور دوبی هست که قیمت همگام داره.فروشگاههای متفرقه قیمتهای متفاوت دارند برای گوشی آنلاک و بدون قرارداد.
حالا اگر تجربش رو دارید لطف کنید و بفرمایید تفاوتی با ایران داره؟!

mkhr2max

Registered User
لایک‌ها
138
اون اپل استور دوبی هست که قیمت همگام داره.فروشگاههای متفرقه قیمتهای متفاوت دارند برای گوشی آنلاک و بدون قرارداد.

قیمت Iphone 5 -16 GB
4099 AED
قیمت Iphone 5- 32 GB
4599 AED
قیمت Iphone 5 -64 GB
5099 AED

aliseyedi

Registered User
لایک‌ها
341
دوستان گلم قیمت آیفون طبق تعرفه شرکت هست و تو تمام دنیا یکسانه.فقط اگه آن لاک نباشه به مخابرات طرف قرار دادبا اپل کشوری که می خواید ازش بخرید برای باز کردنش باید هزینه ای رو پرداخت کنید.شما باید ملاک رو مقایسه ارزش پول ایران با دلار و یا درهم بدونید.مثلا می تونید دلار ارزون گیر بیارید و به دلار بخرید یا درهم و یا از دلار دولتی استفاده کنید به شکل های مختلف
یک نمونه.مثلا فامیلتون می خواد بره مکه و دلار نیاز نداره.خوب 500 دلار بهش تعلق می گیری از بانک مرکزی اگه بخواد.شما به جاش دلار رو با رضایتش بگیرید با نرخ نزدیک 1300 یعنی یک سوم دلار بازار و شایدم بیشتر:blush:
و شیوه های مختلف که از گفتنش معضورم:lol:
موفق و سربلند باشید.

عزیز دلار حاجی هام دیگه سرش گرد شد! خدایش بیامرزد!

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470

قیمت Iphone 5 -16 GB
4099 AED
قیمت Iphone 5- 32 GB
4599 AED
قیمت Iphone 5 -64 GB
5099 AED

دوست عزیزم همونطور که اشاره کردم تو متنم گفتم که آن لاک بر اساس کشوره ارائه دهنده تفاوت قیمت داره.این دوستمون هم که قیمت گذاشتن.
موفق و سربلند باشید

aliseyedi

Registered User
لایک‌ها
341
خیر دوست من دلار زیارتی هنوز داده می شه.برای کربلا 200 دلار و مکه 500 دلار

اقا ما امسال ۵ تا حاجی داشتیم تا هم اکنون که در خدمتت هستم یه ۱ قرونی هم بهشون ندادن. ریال عربستانم اونجا بت هزار تومن بهشون نمیدن! که البته مایه خرسندیه که کمتر پول اونجا خرج کنن!

mkhr2max

Registered User
لایک‌ها
138

sah.2012

Registered User
لایک‌ها
113
99 درصد ایفون هایی که میاد ایران از دبی وارد میشه و تا قیمتش تو دبی ارزون نشه تو ایران هم ارزون نمیشه تو دبی هم بیشتر پارت نامبر های انگلیس و امریکا هستش

sah.2012

Registered User
لایک‌ها
113
دوبی این قیمت بخرن اینجا چند می فروشند؟

دیروز من قمیت گرفتم ۱۶ گیگ رو تو دبی میگفت ۱۱۰۰ دلار یا ۴۰۰۰ درهم
کسانی هم که میارن خوب وارد کنند + فروشنده کلا یه ۱۵۰ تا ۲۵۰ تومنی میگشن روش و میفروشن

iCelestia

Registered User
لایک‌ها
176
دیروز من قمیت گرفتم ۱۶ گیگ رو تو دبی میگفت ۱۱۰۰ دلار یا ۴۰۰۰ درهم
کسانی هم که میارن خوب وارد کنند + فروشنده کلا یه ۱۵۰ تا ۲۵۰ تومنی میگشن روش و میفروشن
شخصا قیمت گرفتید؟از کدوم فروشگاه؟ اصولا اونجا به دلاره یا درهم؟ چون به دلار ارزون تر میشه فکر کنم.

بالا