اون اپل استور دوبی هست که قیمت همگام داره.فروشگاههای متفرقه قیمتهای متفاوت دارند برای گوشی آنلاک و بدون قرارداد.
حالا اگر تجربش رو دارید لطف کنید و بفرمایید تفاوتی با ایران داره؟!
دوستان گلم قیمت آیفون طبق تعرفه شرکت هست و تو تمام دنیا یکسانه.فقط اگه آن لاک نباشه به مخابرات طرف قرار دادبا اپل کشوری که می خواید ازش بخرید برای باز کردنش باید هزینه ای رو پرداخت کنید.شما باید ملاک رو مقایسه ارزش پول ایران با دلار و یا درهم بدونید.مثلا می تونید دلار ارزون گیر بیارید و به دلار بخرید یا درهم و یا از دلار دولتی استفاده کنید به شکل های مختلف
یک نمونه.مثلا فامیلتون می خواد بره مکه و دلار نیاز نداره.خوب 500 دلار بهش تعلق می گیری از بانک مرکزی اگه بخواد.شما به جاش دلار رو با رضایتش بگیرید با نرخ نزدیک 1300 یعنی یک سوم دلار بازار و شایدم بیشتر:blush:
و شیوه های مختلف که از گفتنش معضورم:lol:
موفق و سربلند باشید.
عزیز دلار حاجی هام دیگه سرش گرد شد! خدایش بیامرزد!
اون اپل استور دوبی هست که قیمت همگام داره.فروشگاههای متفرقه قیمتهای متفاوت دارند برای گوشی آنلاک و بدون قرارداد.
حالا اگر تجربش رو دارید لطف کنید و بفرمایید تفاوتی با ایران داره؟!
قیمت Iphone 5 -16 GB
4099 AED
قیمت Iphone 5- 32 GB
4599 AED
قیمت Iphone 5 -64 GB
5099 AED
خیر دوست من دلار زیارتی هنوز داده می شه.برای کربلا 200 دلار و مکه 500 دلار
دوبی این قیمت بخرن اینجا چند می فروشند؟
دوبی این قیمت بخرن اینجا چند می فروشند؟
شخصا قیمت گرفتید؟از کدوم فروشگاه؟ اصولا اونجا به دلاره یا درهم؟ چون به دلار ارزون تر میشه فکر کنم.دیروز من قمیت گرفتم ۱۶ گیگ رو تو دبی میگفت ۱۱۰۰ دلار یا ۴۰۰۰ درهم
کسانی هم که میارن خوب وارد کنند + فروشنده کلا یه ۱۵۰ تا ۲۵۰ تومنی میگشن روش و میفروشن