• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایمیج هام باز نمیشه

sorena-hi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشکل من اینه که از یه سری فیلم و کارتون با برنامه ی clone cd ایمیج گرفتم و قبلا وقتی روی خود فایل اصلی اونا کلیک میکردم خودش با برنامه مدیا پلیر ویندوز باز میشد ولی بعد اسکن فایلهام با برنامه ی کسپر دیگه حتی اگه پیش فرض رو روی مدیا پلیر بذارم بازم باز نمیشه باید اول برنامه پاور دیویدی رو باز کنم بعد برم روی فایل مورد نظر کلیک راست کنم و بعد مانت دیویدی رو بزنم یعنی دو مرحله کار اضافه شده خیلی ور رفتم ولی مشکل حل نشده کسی راهی بلده؟
ممنونم :)

h4sh3m

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزيز مشكل شما مربوط به مديا پلير نيست بلكه ايراد كار از مجازي ساز سي دي هست اگه امكانش هست اونو دوباره نصب كن.
منظورم نرم افزارهايي مثل Deamon tools .... virtual clone drive

sorena-hi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ممنونم ولی من کلون رو دوباره هم نصب کردم مشکلم حل نشد. راه دیگه ای هست؟

nutrinoxyz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
میتونی ایمیجات رو با Ultra Iso به فایل های مادرشون Extract کنی و بعد فولدر VIDEO_TS رو با Power DVD باز کنی.
برای این کار UltraIso رو باز کن بعد از منوی فایل ایمیجتو باز کن بعد روی محتویات ایمیج رایت کلیک کن و Extract رو بزن. از مانت کردن مطمئن تره!
البته ممکنه کسپرسکی هم توی ایمیجات رو موقع اسکن کردن دست زده باشه ولی بعید میدونم. چون توی DVD مالتی مدیا فایل ویرسی وجود نداره.

بالا