• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایمیل بخوانید،پول بگیرید!

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
زیاد توضیح نمیدم،عضو بشید،هنگام عضویت 10 دلار در حسابتون دریافت کنید،ایمیل هایی را که از طریق این سایت براتون میاد رو بازکنید و روی Click here که با فونت قرمز و درشت در پایان ایمیل هست کلیک کنید و بعد از باز شدن سایت میتونید صفحه رو ببندید.وقتی حسابتون به 20 دلار رسید،برداشت کنید.
Eimimo.Com

sina_oonline

Registered User
لایک‌ها
71
ببخشید دوست من اما شما خیلی ساده هستید که به این جور شرکت ها ( شرکت که چه عرض کنم سایت ها!) امید بستید

موفق باشید

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
صددرصد پولو مي ريزن به حساب ولي کدوم حساب خدا مي دونه

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
1-شما که ساده نیستید توی این بخش که اینجور سایت ها معرفی میشه چیکار میکنید؟ 2-گزینه برداشت بعد از رسیدن به 20 دلار ظاهر میشه 3-براتون توی حساب سیبا میریزند.

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
سلام به همه دوستان.
اول از استارتر عزیز یه سوال داشتم این که آیا شما خودت از این سایت برداشت داشتی؟

راجع به سایت هم یکم تحقیق کردم ، سایت جدیدی هست و پرداخت هاش هم به Paypal , Payza و چک هستش. ( پرداخت هم Instant نیست ، شما از 26 تا آخر هر ماه فرصت دارید که درخواست برداشتتون رو بدید که اول ماه آینده به حسابتون واریز بشه) از این 20$ حداقل برداشت هم حتما باید حداقل 5 $ رو از خوندن میل ها به دست آورده باشید تا بتونید برداشت داشته باشید.
شما بابت خوندن ایمیل های تبلیغاتی پول میگیرید که بعضی هاشون چند دهم سنت هستند و بعضیها هرکدوم 1 سنت ارزش دارن.
سود گرفتن از زیر مجموعه ها هم به این صورت هست که برای 3 زیر مجموعه اول هرکدوم 1 دلار
برای 4 زیر مجموعه بعدی تون هرکدوم 50 سنت
و از اون به بعد برای هر زیر مجموعه ای که بگیرید (نامحدود) 25 سنت بهتون میده.
مدرک پرداخت رو هم فقط تو یه سایت دیدم که به اونم شاید نشه زیاد اعتماد کرد
موفق باشید:D

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
سلام ptc-investigation این سایت رو تو لیست ongoing قرار داده با 4 ماه فعالیت و پرداختاشم با پی پال و پیزا و چک هست با مینیمم 20$ که اولش 10$ بهت میده و برای برداشت باید از او 10$ باقیمونده حداقل 5$ رشو با خوندن ایمیلها بدست بیاری تا بتونی 20$ رو برداشت کنی

لینک بررسی سایت توسط ptc-investigation

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
ثبت نام کردم ولی نمیدونم چرا ایمیل فعال سازی نیومد!!
----------------------
ایمیلش اومد:D

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
من هنوز خودم دریافتی نداشتم ولی چون سایت تازه کار هست پیشنهاد میکنم تا قوانینشو عوض نکرده مثل خیلی سایت های دیگه،عضو بشید و بچاپیدش! :D

بالا