باید با یوزر و پسورد سامان هی اینجا لوگین کنیسلام دوستان
کسی تازگی ایمیل حذف محتوای مجرمانه از کمیته فیل ترینگ دریافت کرده؟
میخواستم بپرسم از چه ایمیلی ارسال میشه دقیقا؟
اس ام اس برای من اومده که ایمیل ات را چکن کن فوری
اما ایمیلی دریافت نکردم
حالا من از پانل لینک را حذف کردم و الان 404 شدهجدیدا اول sms میاد و چند روز بعدش ایمیل میشه
البته موقع اومدن sms، از داخل پنل میشه اخطار رو دید
بله کافیهحالا من از پانل لینک را حذف کردم و الان 404 شده
حله همین دادا؟
ادرس رو به یه مطلب جدید مشابه ریدایرکت کن
من یک صفحه درست کرده بودم برای دانلود چیزاوایل کار که بودم این پیامک های فیلترینگ چن تا اومد من می دیدم واقعا این کارشون زور داره برام . یه مطلب که نه از نظر اخلاقی و نه از قانونی و شرعی مشکلی نداره.همون مطلب رو با یو ار ال جدید ایجاد میکردم با اندکی ویرایش تا بهونه دستشون ندم انوقت ریدایرکت میکردم . چون فیلتر رو میندازن رو مطلب . من نمیتونستم قسمت زیادی از بازیدکننده رو از دست بدم . این روش برای هر سایتی جواب نیست.
چن سال پیش که وبمستری رو شروع کردیم تصمیم من این بود که روش درامدی از طریق کارهای نامشروع نباشه به شخصه درامد های سایتهای فیلم و موزیک هم قبول ندارم . چه برسه که بخوام از هر طریقی یه درامد کثیف هم ایجاد کنم.
اوایل کار که بودم این پیامک های فیلترینگ چن تا اومد من می دیدم واقعا این کارشون زور داره برام . یه مطلب که نه از نظر اخلاقی و نه از قانونی و شرعی مشکلی نداره.همون مطلب رو با یو ار ال جدید ایجاد میکردم با اندکی ویرایش تا بهونه دستشون ندم انوقت ریدایرکت میکردم . چون فیلتر رو میندازن رو مطلب . من نمیتونستم قسمت زیادی از بازیدکننده رو از دست بدم . این روش برای هر سایتی جواب نیست.
چن سال پیش که وبمستری رو شروع کردیم تصمیم من این بود که روش درامدی از طریق کارهای نامشروع نباشه به شخصه درامد های سایتهای فیلم و موزیک هم قبول ندارم . چه برسه که بخوام از هر طریقی یه درامد کثیف هم ایجاد کنم.
معمولا چیز بزاری برا دانلود دیگه اخطار نمیاد مستقیم فیلتر میکننمن یک صفحه درست کرده بودم برای دانلود چیز
یادش بخیر روزی 25هزارتایی ویزیت داشتم فقط از اون صفحه
یهو زدن فی کردنش و ایمیل اومد که پاکش کن