• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایمیل حاوی هشدار در مورد پلیس فتا

SSshahin

Registered User
لایک‌ها
2,050
سلام دوستان ،

چند وقت پیش مجادله ای صورت گرفت که چند حرف رکیک هم ( البته نه به اون تعریف ) رد و بدل شد تو یه فروم ،
بعد روز بعدش یه ایمیل حاوی تیتر " هشدار " اومد برام که نوشته بود آی پی و ایمیل من به پلیس فتا و معاونت وزارت ارشاد ارسال گردید ...

این ایمیل از طرف اون فروم ارسال شده بود ...

میخواستم بپرسم این به چه معنیه ؟ چون من هم در این دعوا شریک بودم ...

با تشکر از رفقای گل

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
احتمالا یک طرف دعوا از عناصر معلوم الحال بوده ، درخواست رسمی به مدیر فروم فرستاده. شاید هم خود مدیر فروم از عناصر معلوم الحال بوده :p. در هر صورت اینا همش الکیه.نگران نباش. 6-7 ماه پیش یکی از عناصر معلوم الحال پی تی میخواست از من به جرم لجن پراکنی !:D شکایت کنه ، من هنوز منتظر دریافت احضاریه هستم :p. اینایی که تو اینجور جاها تهدید میکنن ، در محدوده شلوارشون هم اختیار ندارن:lol: ، کسی که واقعا دستش به جایی برسه هیچوقت تهدید نمیکنه. عمل میکنه

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
بیاد احضاریه.وقتی کاری نکردی خب نگرانی نیست.میری رسیدگی میشه.اگه شما گناهکار نبودین که حتما به فرمایشه خودتون نیستین اعاده حیثیت میکنید.دوشواری نداره که:p

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

SSshahin

Registered User
لایک‌ها
2,050
احتمالا یک طرف دعوا از عناصر معلوم الحال بوده ، درخواست رسمی به مدیر فروم فرستاده. شاید هم خود مدیر فروم از عناصر معلوم الحال بوده :p. در هر صورت اینا همش الکیه.نگران نباش. 6-7 ماه پیش یکی از عناصر معلوم الحال پی تی میخواست از من به جرم لجن پراکنی !:D شکایت کنه ، من هنوز منتظر دریافت احضاریه هستم :p. اینایی که تو اینجور جاها تهدید میکنن ، در محدوده شلوارشون هم اختیار ندارن:lol: ، کسی که واقعا دستش به جایی برسه هیچوقت تهدید نمیکنه. عمل میکنه

از قوت قلبت ممنون :D

SSshahin

Registered User
لایک‌ها
2,050
بیاد احضاریه.وقتی کاری نکردی خب نگرانی نیست.میری رسیدگی میشه.اگه شما گناهکار نبودین که حتما به فرمایشه خودتون نیستین اعاده حیثیت میکنید.

نه دیگه آخه مشکل اینه که من هم یک سر دعوا بودم البته راستش من فقط از این عبارت استفاده کردم " زر نزن ، ...ری ترین جای عمرم بود ...
میخوام فقط بدونم ارسال چنین میلی از طرف اون وبسایت چه پروسه ای داره از طرف پلیس فتا ؟

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
در کدوم قسمت این سایت فحاشی کردی دقیقا ؟ توی صفحه ثبت رستوران ؟!

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
نه دیگه آخه مشکل اینه که من هم یک سر دعوا بودم البته راستش من فقط از این عبارت استفاده کردم " زر نزن ، ...ری ترین جای عمرم بود ...
میخوام فقط بدونم ارسال چنین میلی از طرف اون وبسایت چه پروسه ای داره از طرف پلیس فتا ؟

واللا فک نکنم برای ناسزا گفتن کسیو بازخواست کنن.انشاللا که هیچ مشکلی پیش نمیاد

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
بیاد احضاریه.وقتی کاری نکردی خب نگرانی نیست.میری رسیدگی میشه.اگه شما گناهکار نبودین که حتما به فرمایشه خودتون نیستین اعاده حیثیت میکنید.

آهان... اینجا هم که سوئیس ! تازه میتونه از پلیس و دولت هم شکایت بکنه ، بابت وقت هدر رفتش خسارت بگیره :p

از قوت قلبت ممنون :D
خواهش میکنم. خیالت راحت باشه. با فحش خالی به کسی کاری ندارن.حتی داخل خودشون هم دیگه همه فحش میدن:lol:

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
آهان... اینجا هم که سوئیس ! تازه میتونه از پلیس و دولت هم شکایت بکنه ، بابت وقت هدر رفتش خسارت بگیره :p

خواهش میکنم. خیالت راحت باشه. با فحش خالی به کسی کاری ندارن.حتی داخل خودشون هم دیگه همه فحش میدن:lol:

در کل تو هر تاپیکی مارو ضایع میکنی باشه مهم نیست.منم یه روز حالتو میگیرم:p

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
بهتره این تهدید رو جدی بگیری . 100 درصد نه ولی به احتمال 99 درصد احضاریه در انتظارت خواهد بود .

بالا