• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایمیل چی کار خود را آغز کرد؟

moalem1

Registered User
لایک‌ها
23
اولین خبرنامه ایمیلی مولتی مدیا ودومین خبرنامه ایمیلی بعد از و بسایت با ایمیل در ایران کار خود را از امروز در وب فارسی اغاز کرد!

سلام دوستان این هم سایت من به اسم ایمیل چی در ایمیل چی که یک سایت خبرنامه ای میباشد که همان طور که گفتم اولین سایت خبرنامه مولتی مدیا در ایران و بعد زا وب سایت با ایمیل دومین سایت خبرنامه ای هستیم که کار خودمون داخل وب فارسی شروع کریدم.
همین جا از دوستانم و مدیر وب سایت با ایمیل تشکر میکنم که باعث شدند تا من خودم به این جا برسم

ایمل چی قراره دقیقنا چه کاری بکنه؟
ایمیل چی سرویس خبر نامه ایمیل مولتی مدیا میباشد .که قرار است برای شما هر هفته یا ماهانه مطلب ، فیلم ،صدا و تصور را در قالب ساده ، شیک و واکنش گرای به ایناکس ایمیل شما ارسال کند تا شما هیچ گونه مشکلی در دریافت و یا نگاه کردن ایمل خود نداشته باشید.

دوستان ممنون میشم نظراتتتون را بهم بگید

ادرس ایمیل چی :ایمیل چی | خبر نامه متفاوت به سبک شما

Last edited:

mpirata

Registered User
لایک‌ها
10
كپي از با ايميل؟
البته موضوعات خوبي هم داريد ، مثل وردپرس و اندرويد و خودرو ...

اميدوارم موفق باشيد و بتونين خوب عملياتيش كنين...

moalem1

Registered User
لایک‌ها
23
كپي از با ايميل؟
البته موضوعات خوبي هم داريد ، مثل وردپرس و اندرويد و خودرو ...

اميدوارم موفق باشيد و بتونين خوب عملياتيش كنين...

ممنون دوست عزیز
فقط شما میتونید بگید کجاش مثل با ایمیل است اگر شما یک کلاس مشابه پیدا کردید من ایمیل چی را تعطیل میکنم.

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
منظور دوست مون از نظر ایده شبیه با ایمیل هست نه از نظر برنامه نویسی و محتوای
موفق باشید
بتونید مولتی مدیا های قشنگ بزارید...
یه سوال:
آیا این طرح یک طرح تجاری است یا یک طرح اطلاع رسانی و فرهنگی است؟
در هر دو صورت این طرح به هزینه زیادی احتیاج دارد طرح شما برای کسب درآمد از این طریق چیست؟ تا بتونید هزینه های مربوطه را پرداخت کنید.؟؟

moalem1

Registered User
لایک‌ها
23
منظور دوست مون از نظر ایده شبیه با ایمیل هست نه از نظر برنامه نویسی و محتوای
موفق باشید
بتونید مولتی مدیا های قشنگ بزارید...
یه سوال:
آیا این طرح یک طرح تجاری است یا یک طرح اطلاع رسانی و فرهنگی است؟
در هر دو صورت این طرح به هزینه زیادی احتیاج دارد طرح شما برای کسب درآمد از این طریق چیست؟ تا بتونید هزینه های مربوطه را پرداخت کنید.؟؟

سلام دوست خودم چه خبرا خوبی ؟
به نظر من از نظز ایده هم تا حدودی شبیه با ایمیل است اون هم فقط ارسال خبرنامه

سئوال خوبی پرسیدی؟یک طرح اصلاع رسانی و فرهنگی
درسته این سایت نیاز به هزینه های زیادی داره که شخصی تامین میشه.
باز هم ممنون

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
تبریک به شما
سایت در کروم مشکل داره و اسلاید کار نمیکنه !

moalem1

Registered User
لایک‌ها
23
خبرنامه خودرو+خیاطی به ایمیل چی اضافه شد
منتظر خبرنامه های بعدی ما باشید....

moalem1

Registered User
لایک‌ها
23
[h=3]انتقاداتی که جنبه تخریب ایمیل چی را دارند ! چرا؟[/h]
انتقاداتی که جنبه تخریب ایمیل چی را دارند ! چرا؟​
امروز 2 هفته از شروع کار رسمی ایمیل چی می گزره ، در این مدت بعضی از دوستان به جای که ما را حمایت کنن داره یک سایت تازه تاسیس و مفید را تخریب میکنن از همه شما بابت این مطلب عزر خواهی میکنم.
من خودم شخصا 6 ماه تمام روی وب سایت ایمیل چی کار کردم تا آخر تونستم با کمک گروه سردبیران 8 اسفند امسال اون را به طور رسمی افتتاح کنم. ولی برخی از دوستان در همین ابتدای کار ما دارن ما را تخریب میکنند نمونه هاش میتونید داخل کامنت های پست های قبلی بخونید. برای ما حرف در آوردن میگن سایت شما مثل با ایمیل است اصلا ایده ما با وب سایت با ایمیل خیلی متفاوت است نمونه اش را بهتون میگم: خدای نکره قست تخریب شخصی یا سایتی را ندارم با ایمیل فعالیت خودش را از آبان ماه شروع کرد در زمینه خودش هم خیلی موفق است ، ایمیل چی هم فعالیتش را از 18 اسفند شروع کرده با محوریت ارسال خبرنامه ایمیل مولتی مدیا در وب فارسی حالا ایده ما کجاش مثل سایت با ایمیل است.
یک نمونه دیگه مثل میزنم: خبرنامه هایی که برای شما ارسال میشه داخل خیلی از سایت ها از ایمیل ماکتینگ های خارجی استفاده میکنن ولی ایمیل چی خودش اسکریپت ارسال خبرنامه اش را طراحی کرده یعنی این اسکریپت تمامن فارسی و توسط خودمون طراحی شده و از خود سرور های ایران هم ارسال میشه نه از سرور کشور های دیگه.
قالب سایت ایمیل چی را من خودم طراحی کردم بهم میگه این قالب کپی از سایت با ایمیل است ، شما اگر یک کلاس مشابه داخل فایل استایل ما پیدا کردید که با سایت با ایمیل یکی بود من خودم ایمیل چی را تعطیل میکنم.
حالا کجا ما با وب سایت های دیگه یکی هستیم!!
روزی که فعالیت خودم را داخل ایمیل چی شروع کردم شوق و اشتیاقی داشتم که داخل زندگی هنوز این قدر هم خوش حال نبودم و نشدم
امروز هم این کلمه را با شوق اشتیاق به کار می برم هیچ کس نمی تونه ایمیل چی را با این نظرات تخریبیش تعطیل کنه…

بالا