moalem1
Registered User
- نوشتهها
- 186
- لایکها
- 23
اولین خبرنامه ایمیلی مولتی مدیا ودومین خبرنامه ایمیلی بعد از و بسایت با ایمیل در ایران کار خود را از امروز در وب فارسی اغاز کرد!
سلام دوستان این هم سایت من به اسم ایمیل چی در ایمیل چی که یک سایت خبرنامه ای میباشد که همان طور که گفتم اولین سایت خبرنامه مولتی مدیا در ایران و بعد زا وب سایت با ایمیل دومین سایت خبرنامه ای هستیم که کار خودمون داخل وب فارسی شروع کریدم.
همین جا از دوستانم و مدیر وب سایت با ایمیل تشکر میکنم که باعث شدند تا من خودم به این جا برسم
دوستان ممنون میشم نظراتتتون را بهم بگید
ادرس ایمیل چی :ایمیل چی | خبر نامه متفاوت به سبک شما
سلام دوستان این هم سایت من به اسم ایمیل چی در ایمیل چی که یک سایت خبرنامه ای میباشد که همان طور که گفتم اولین سایت خبرنامه مولتی مدیا در ایران و بعد زا وب سایت با ایمیل دومین سایت خبرنامه ای هستیم که کار خودمون داخل وب فارسی شروع کریدم.
همین جا از دوستانم و مدیر وب سایت با ایمیل تشکر میکنم که باعث شدند تا من خودم به این جا برسم
ایمل چی قراره دقیقنا چه کاری بکنه؟
ایمیل چی سرویس خبر نامه ایمیل مولتی مدیا میباشد .که قرار است برای شما هر هفته یا ماهانه مطلب ، فیلم ،صدا و تصور را در قالب ساده ، شیک و واکنش گرای به ایناکس ایمیل شما ارسال کند تا شما هیچ گونه مشکلی در دریافت و یا نگاه کردن ایمل خود نداشته باشید.دوستان ممنون میشم نظراتتتون را بهم بگید
ادرس ایمیل چی :ایمیل چی | خبر نامه متفاوت به سبک شما
Last edited: