moalem1
Registered User
- نوشتهها
- 186
- لایکها
- 23
سلام دوست خوب پرشین تولزی از چند مدت پیش که از افتتاح یک ایده جدید داخل وب فارسی به اسم ایمیل چی بهتون خبر دادم خوب همون طور که قبلا بهتون گفتم ایمیل چی خبرنامه ای ایمیل است بر پایه مولتی مدیا که هر هر هفته برای شما به صورت فیلم ، عکس و متن ارسال میکند البته در قالب ببسیاز زیبا و شیک و البته واکنشگرای یکی از خصوصایت سایت من این بود که من خودمان برنامه ارسال خبرنامه را طراحی کرداه بودیم و خودمان هم از سرور های ایران برای کاربرانمان اسال میکریدم.
حالا می خواستم بدونم نظر شما در باه این سیستم و ایده چست که 3000 نفر را در این مدت کم در سایت ما عضو شداند؟
نظر شما درباه سایت ما چیست سایت ما خوبه یانه؟
کلا میخاستم نظراتتون را درباه شبکه اینیل چی بهم بگید چه چیز های را بهش اضافه کنم چه چیز های را بهش کم کنم ؟
از دوستان عزیز کس خواست سردبیر بخشی بشه میتونم به من pm بده؟
در بخش پروژه بعدی ایمیل شما میتونید سایت خودتون را در ایمیل چی ثبت کنید و یک صفحه خبرنامه ای برای سایت خود داشته باشید که برای کاربانوت خبرننامه ارسال کنید اون هم برای اولین بار از سرور های ایران و در پیج اختصاصی سایت خودتون
حالا می خواستم بدونم نظر شما در باه این سیستم و ایده چست که 3000 نفر را در این مدت کم در سایت ما عضو شداند؟
نظر شما درباه سایت ما چیست سایت ما خوبه یانه؟
کلا میخاستم نظراتتون را درباه شبکه اینیل چی بهم بگید چه چیز های را بهش اضافه کنم چه چیز های را بهش کم کنم ؟
از دوستان عزیز کس خواست سردبیر بخشی بشه میتونم به من pm بده؟
در بخش پروژه بعدی ایمیل شما میتونید سایت خودتون را در ایمیل چی ثبت کنید و یک صفحه خبرنامه ای برای سایت خود داشته باشید که برای کاربانوت خبرننامه ارسال کنید اون هم برای اولین بار از سرور های ایران و در پیج اختصاصی سایت خودتون