• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایمیل چی

moalem1

Registered User
لایک‌ها
23
سلام دوست خوب پرشین تولزی از چند مدت پیش که از افتتاح یک ایده جدید داخل وب فارسی به اسم ایمیل چی بهتون خبر دادم خوب همون طور که قبلا بهتون گفتم ایمیل چی خبرنامه ای ایمیل است بر پایه مولتی مدیا که هر هر هفته برای شما به صورت فیلم ، عکس و متن ارسال میکند البته در قالب ببسیاز زیبا و شیک و البته واکنشگرای یکی از خصوصایت سایت من این بود که من خودمان برنامه ارسال خبرنامه را طراحی کرداه بودیم و خودمان هم از سرور های ایران برای کاربرانمان اسال میکریدم.
حالا می خواستم بدونم نظر شما در باه این سیستم و ایده چست که 3000 نفر را در این مدت کم در سایت ما عضو شداند؟
نظر شما درباه سایت ما چیست سایت ما خوبه یانه؟
کلا میخاستم نظراتتون را درباه شبکه اینیل چی بهم بگید چه چیز های را بهش اضافه کنم چه چیز های را بهش کم کنم ؟
از دوستان عزیز کس خواست سردبیر بخشی بشه میتونم به من pm بده؟
در بخش پروژه بعدی ایمیل شما میتونید سایت خودتون را در ایمیل چی ثبت کنید و یک صفحه خبرنامه ای برای سایت خود داشته باشید که برای کاربانوت خبرننامه ارسال کنید اون هم برای اولین بار از سرور های ایران و در پیج اختصاصی سایت خودتون
خلاصه دوستان ممنون می شم نظراتتون را بشنوم...

sdafdsf.gif

beybi

Registered User
لایک‌ها
17
این که کپی سایت با ایمیله

beybi

Registered User
لایک‌ها
17
من نمیدونم چرا شما این حرف را میزنی بیشتر توضیح نمیدم وبلاگمون را ببینی بیشتر میفهمی
وبلاگ | ایمیل چی

ببخشید ک ندونسته حرف زدم ایمیل مولتی مدیا یعنی چی؟
اما قبول دارید که از طرح سایت باایمیل کپی برداری کردید؟ نمیگم ریپ زدید اما مثل اون ساختین. من دیگه چیزی نمیگم اما شما که اینقدر هزینه کردید بهتره یک رابط کاربری جدید طراحی کنید و با باایمیل وارد گود رقابت بشید اینجوری بیشتر خودتونو اماتور و باایمیلو بزرگتر جلوه میدین.

بعد یک سوال در این سایت از وردپرس استفاده شده؟

moalem1

Registered User
لایک‌ها
23
ببخشید ک ندونسته حرف زدم ایمیل مولتی مدیا یعنی چی؟
اما قبول دارید که از طرح سایت باایمیل کپی برداری کردید؟ نمیگم ریپ زدید اما مثل اون ساختین. من دیگه چیزی نمیگم اما شما که اینقدر هزینه کردید بهتره یک رابط کاربری جدید طراحی کنید و با باایمیل وارد گود رقابت بشید اینجوری بیشتر خودتونو اماتور و باایمیلو بزرگتر جلوه میدین.

بعد یک سوال در این سایت از وردپرس استفاده شده؟

خوب سئوال اول شما خبرنامه مولتی مدیا یعنی این که ما برای شما هر هفته یا هر ماه بسته به برنامه تیم که مشخص شده برای شما در قالب شیک و واکنشگرای خبرنامه ارسال میکنم راستی یام رفتم بگم مولتی مدا یعنی چی
یعنی ما برای شما فیلم متن و عکس ارسال میکنم نه متن خالی

تا به حال خیلی بم گفتن که قالبت تا حدودی مثل با ایمیل هست و لی خدایش من از اون ها الگو نگرفتم یک نمونه قالب ساده داخل یکی از وب سایت های خارجی دیدم خودم اودم نسخه حرفه ای ترش ساختم قالب سایت امیل چی را خودم شخصا برنامه نویسی کردم

در باره رابط کاربری فکر خوبی کردید رابط کاربری ما هم تا هفته اینده تغیر خواهد کرد....

نه قالب ایمیل چی وردپرس نیست و به زبان برنامه نویسی html5 css3 js نوشته شده فقط قسمت وبلاگمون وردپرس هست همین
باز هم ممنون از راهنمایی خوبتون انشالا بتونم جبران کنم....

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
چه جالب...
کپی رو کپی .....
فقط همین .... اسمش عوض می شه.... البته همش کپی از خارج می گیریم....

moalem1

Registered User
لایک‌ها
23
چه جالب...
کپی رو کپی .....
فقط همین .... اسمش عوض می شه.... البته همش کپی از خارج می گیریم....

من این جور حرفی زدم گفتم قالب ایمیل چی را خودم تمامنا برنامه نویسی کردم فقط وقتی که این سایت را دیدمLINDVALL A&D گفتم که قالب تمام صفحه باشه هیچ اسکرولی نداشته باشه
همین
حالا این کجاش کپی هست
این قالب را من خودم برنامه نویسی کردم

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
دوست عزیز اینجا کسی نگفته شما کد کپی کردی...
گفتن ایده کپی کردین... البته این قانون ایران یه مدت همه جو گیر می شن یه کاری می کنن...بعد ول می شه..

moalem1

Registered User
لایک‌ها
23
دوست عزیز اینجا کسی نگفته شما کد کپی کردی...
گفتن ایده کپی کردین... البته این قانون ایران یه مدت همه جو گیر می شن یه کاری می کنن...بعد ول می شه..
نه دوست عزیز ایده من کپی نیست و یک ایده جدید داخل وب فارسی است اصلا این طور بهت بگم ایده من با سایت با ایمیل خیلی فرق داره حتما میپرسی کجاهاش خوب بهت میگم؟
1-در موضوعات ما
2-در قالب خبرنامه ها های ما قالب خبرنامه های ما تمامنا واکنشگرای هستند و با هر چیزی که شما ایمیلت چک میکنی سازگار هست حالا چه گوشی هوشمند چه تبلت ، لب تاپ و...
3- من خودم 5 ماه وقت گذاشتم تا یک اسکریپت حرفه ای فارسی بسازم تا از اون برای کاربران خبرنامه ارسال کینم
4- خودم سرور خریدم اون هم سرور ایران تا خودمان از کشور ایران برای کاربرانمون خبرنامه ارسال کینم
و نه مثل خیلی از سایت های دیگه که من اسم نمیبرم از سرویس های خارجی برای ارسال ایمیل استفاده کنیم
5- سردبیر های ما تمامنا داخل هر قسمتی که فعالیت میکنن رشته تخصیصیشون این هست
مثلا داخل خبرنامه خودرو جناب احسان کرمی یکی از متخصصان شرکت ایرانخودر است که این جا سردبیر خبرنامه خودرو را گرفته و برای بقیه خبرنامه ها هم همین جوری هست
6-این تازه فاز اول پروژه ایمیل چی هست در فاز های بعدی اصلا ایده من را خواهید دید که خیلی متفاوت هست امکاناتی به ایمیل چی اضافه میشه که کار کرد با اون ها براتون لذت بخشه و دوست ندارید هیچ وقت ازش جدا بشید
فاز دوم این پروژه هفته دوم خرداد رونمای میشه

من نمیدونم شما این حرف را زدید منظورم کلمه جو گیر هست
اگر منظور شما وب سایت تم فرست هست که بنده یک مدت روش کار کردم و بعد تعطیل شد به دلیل مشکالاتی بود و لی در پروژه ایمیل چی هیچ وقت این مشکالات پیش نخواهد امد که خدای نکرده تعطیل بشه

این کلمه را هزار بار گفتم و میگم

روزی که فعالیت خودم را داخل ایمیل چی شروع کردم شوق و اشتیاقی داشتم که داخل زندگی هنوز این قدر هم خوش حال نبودم و نشدم(یعنی میخام بگم خدایش من پای ایمیل چی زندگیم گذاشتم بهش عشق ورزدیم)

امروز هم این کلمه را با شوق اشتیاق به کار می برم هیچ کس نمی تونه ایمیل چی را با این نظرات تعطیل کنه…

با ز هم ممنون دوست عزیز ...

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
موفق باشید....
:)

coloop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
دوست عزیز
شما اگه واقعا کپی هم نزده باشید ولی در اولین نگاه کاربر عادی سایت همسایه رو بهتر از سایت شما میبینه و از ثبت نام خودداری میکنه !
اینو منو و شما میدونیم که قالب کپی نیست
ولی کاربر که نمیدونه !
بهتره به فکر تعویض قالب باشی و یه ایده نو بدی بدون هیچ پس زمینه فکری !

moalem1

Registered User
لایک‌ها
23
دوست عزیز
شما اگه واقعا کپی هم نزده باشید ولی در اولین نگاه کاربر عادی سایت همسایه رو بهتر از سایت شما میبینه و از ثبت نام خودداری میکنه !
اینو منو و شما میدونیم که قالب کپی نیست
ولی کاربر که نمیدونه !
بهتره به فکر تعویض قالب باشی و یه ایده نو بدی بدون هیچ پس زمینه فکری !
ممنون از شما ایده ما اصلا با سایت با ایمیل فرق داره پس ایده ما یک ایده خوب و جدید هست ولی در مور قالب شما درست میگید تا چندمدت دبچه رابط کاربری ما تغیر خواهد کرد
ممنون از شما
موفق باشید

pro4

Registered User
لایک‌ها
53
سلام

در مورد قالب ئ لوگو موافقم که مثل با ایمیل هست

ولی اینکه میگن کپی هست ..............

حتی اگه کپی هم باشه نمیشه ایراد گرفت

چون اگه اینطوری باشه مثلا یکی رفت سایت دانلود یا تفریحی زد دیگه کسی نباید سایت تفریحی بزنه یا یکی سیستم بلاگ دهی زد دیگه نباید سیستم دیگه باشه

اینطوری برای کاربرا هم بهتره میتونن در هر دوتاش یا چند تاش عضو بشن و مطالب بیشتری گیرشون بیاد

moalem1

Registered User
لایک‌ها
23
سلام

در مورد قالب ئ لوگو موافقم که مثل با ایمیل هست

ولی اینکه میگن کپی هست ..............

حتی اگه کپی هم باشه نمیشه ایراد گرفت

چون اگه اینطوری باشه مثلا یکی رفت سایت دانلود یا تفریحی زد دیگه کسی نباید سایت تفریحی بزنه یا یکی سیستم بلاگ دهی زد دیگه نباید سیستم دیگه باشه

اینطوری برای کاربرا هم بهتره میتونن در هر دوتاش یا چند تاش عضو بشن و مطالب بیشتری گیرشون بیاد

فکر نکنم لوگو+ قالب سایت ما مثل اون ها باشه البته از نظر خودم چون خودم قالب را طراحی کردم
حرف های شما هم درسته ولی کار من با وب سایت های دیگه خیلی متفاوت هست
ممنون
موفق باشید

بالا