• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اینترنت برای موبایل

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
ما که نا امید شدیم از اینترنت برای pocket pc برای موبایل چی میشه گرفت؟ کیفیت و هزینش چجوریه؟ همه جا وصله یا مناطق خاصی تحت پوششه؟

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از shervinrv :
ما که نا امید شدیم از اینترنت برای pocket pc برای موبایل چی میشه گرفت؟ کیفیت و هزینش چجوریه؟ همه جا وصله یا مناطق خاصی تحت پوششه؟

فعلا كه خبري نيست :) اگه هم بياد هزينش خيلي بالاست فعلا منصرف شو ;)

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
به نقل از 3soot :
فعلا كه خبري نيست :) اگه هم بياد هزينش خيلي بالاست فعلا منصرف شو ;)
251.gif

amin_pro

Registered User
لایک‌ها
0
می تونی خدماتشو بگیری ولی دقیقه ای 500 تومان
این سرویس با دیتای ماهواره ای کار می کنه و فیلتر هم نداره !!!
ولی اگه دوست داشتی می تونی به صورت ترانسفر یعنی مبادله ی اطلاعات بگیریش .
از سرویس دهنده ی موبایلت بخواه تا این سرویس رو برات راه بندازه .
من اطلاعات زیادی ندارم و حتی به فکرم خطور نکرده که استفاده کنم (مگه ادم دیوانست ؟ ) ولی می تونی از پاکت پی سی های وایر لس دار که با امواج کار می کنند و ارزونترند (حدود 50 هزار تومان در ماه ) استفاده کنی .

Nareng

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از shervinrv :

من فعال كردم و استفاده هم كردم.
1- هزينه فعال سازيش ماهيانه محاسبه ميشه و هر ماه بايد پرداخت شه كه رو قبض مياد (فكر كنم 10000 تومان باشه)
2- بايد گوشيت مودم داخلي داشته باشه و باهاش بايد به يه آي اس پي دايال آپ شي. كه حدودا ساعتي 3500 تومان ميشه.
3- سرعتش بستگي به گوشيت داره. گوشي من 9.8 Kb/s هست و هر جا كه موبايل آنتن بده قابل دسترسي هست.
نكته جالبش اينه كه اگه بخواي ميتوني دوباره غير فعالش كني و هر وقت خاصي بازم فعالش كني.

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
تا جایی که یادم میاد داتک 1-2 ماه پیش خبر داد که قراره سرویس Wifi موبایل رو در تهران راه اندازی کنه . اگه سر قولش باشه 1-2 ماه دیگه حداکثر میتونی Wifi در دسترش داشته باشی اونم با قیمت معقول تر . حالا اگه پاکت پیسیت وای فای داره دیگه لازم نیست موبایلت رو عوض کنی

بالا