• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اینترنت ملی میشود ؟!

adea1371

Registered User
لایک‌ها
217
اگر دوستان دیروز سخنان ملا حسن روحانی گوش داده باشند

گفت یکی از بالا دستی گفته اینترنت ملی کنید

:|

خودتون برای بدبخت شدن اماده کنید

روحانی در جلسه امروز مجلس با تاکید

بر لزوم راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات و بی‌نیازی از اینترنت گفت:

«امیدوارم بتوانیم شبکه ملی اطلاعات را آنچنان تقویت کنیم که مردم نیازی به خارج نداشته باشند.»

این صحبت‌های روحانی در شرایطی است که اینترنت برای روزهای متمادی در آبان ماه قطع شده بود

و عدم دسترسی کاربران به اینترنت موجب مشکلات فراوان و صدها میلیارد تومان ضرر به بخش خصوصی و دولتی شد.

عده‌ای معتقدند پافشاری بر شبکه ملی اطلاعات و گسترش آن برای قطع یا محدود کردن اینترنت بین‌المللی

در تضاد با با شعارهای حسن روحانی در مورد حقوق شهروندی است

و به گردش آزاد اطلاعات به شدت صدمه خواهد زد.اختصاص بودجه بزرگی به گسترش شبکه ملی اطلاعات

در شرایطی که کشور یکی از بزرگترین بحران‌های اقتصادی را پشت سر می‌گذارد

و دولت حتی برای ضروری‌ترین نیازهای مردم پول کافی ندارد، از دیگر نکات مورد توجه منتقدان است.

برخی نمایندگان گمانه‌زنی می‌کردند که عدم پخش زنده تلویزیونی سخنرانی حسن روحانی از شبکه خبر

به دلیل احتمال حجم زیاد انتقادات نمایندگان مجلس از رئیس جمهوری باشد.

روحانی برخلاف سال‌های گذشته امسال در روز 16 آذر به دانشگاه نرفت و شنیده می‌شد

که این غیبت برای مواجه نشدن با گلایه‌های تند و فراوان دانشگاهیان بوده است

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
سخنگوی دولت در رابطه با شبکه ملی اطلاعات تصریح کرد: با دکتر فیروزآبادی و دکتر جهرمی و هم با دیگر اعضای دولت در این زمینه صحبت کردم. ما در کشور یک شبکه ملی بیشتر نداریم که روی آن اینترنت هم هست. دولت به هیچ وجه نه حالا و نه در آینده برنامه ای برای قطع کردن دسترسی مردم ایران به اینترنت ندارد.

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
10000000000000% مطمعن باش این اتفاق میفته

تو خودتو بزار جاشون
اگر یه منبع تغذیه ای باشه که خودتو هزار نسلتو تامین کنه به همین راحتیا بیخیالش میشی ؟ حتی شده عزیزترین کسای خودت رو هم میکشی ولی بیخیال نون دونیت نمیشی

همین اتفاقات اخیر اگر نتو قطع نمیکردن الان وضع این نبود ....

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
واسه بنزین هم همینو گقتن بنزین قرار نیست گرون بشه

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
اینترنت به نظر من به زودی قطع میشه و هنوز بسترش رو فراهم نکردند و در حال آماده سازی هستندو یه چند سالی طول میکشه. تو این چند سال به نظرم هرکسی میتونه خودش رو آماده کنه برای مهاجرت اینجا موندن فایده نداره
من خیلی دوست داشتم بمونم اما وقتی اینترنت فیلتر شد فهمیدم دیگه جای موندن نیست

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
من که دنبال یه کار دیگه هستم در کنار وبمستری.
این دفعه تستی قطع کردن ببینن چه مشکلاتی داره.
یه دونه پیامرسان ملی درست کنن و یه موتور جستجوی ایرانی، دیگه اینترنت ملی به اندازه کافی غنی می شه و نیازه به اینترنت جهانی حس نمی شه!!!

آیدین نامی

Registered User
لایک‌ها
407
بنده به عنوان محقق و برنامه نویس هر روز ساعتها در منابع خارجی مطالعه میکنم . مگر در منابع داخلی ؛ مرجع داریم ؟
هر سال هزاران نفر توریست به کشور می یان ؛ مهمان خارجی داریم ؛ واقعا می توانند اینترنت اینها را قطع بکنند ؟ و بگن با خارج از ایران نمی تونی ارتباط داشته باشی
الان به مانند 40 سال قبل نیست که تمامی نیازها با فکس برطرف بشه . ارتباط با شرکتهای خارجی از طریق ایمیل است ؟ شما تصور کنید یک شرکت خارجی می خواهد تصویر محصولش را برای شما بفرست! و یا برای سخت افزارش 'فریم ور' بفرست ! و یا از طریق تماس تصویری ایراد دستگاه را پیدا بکند
بنده به عنوان تولیدکننده نرم افزار ؛ نرم افزار تولیدی در کشورهای همسایه در حال استفاده است؛ خدمات و پشتیبانی این نرم افزارها از طریق anydesk است .
و .....
به نظرم اینکار را نمی کنند.
محدویت می تونه در حد محدویت بیشتر برای فیلترشکن ها و فیلتر کردن اینستا و ... باشه

p.m.e.c

Registered User
لایک‌ها
181
به کارتون ادامه بدین و مایوس نشید.;);)

پ ن: مناظرات 1400 اینطوری خواهد بود
من عادل رو به نود برمیگردنم
من اینترنت ملی رو بین المللی میکنم
پروپاگاندای رسانه برای رای جمع کردنه
حالا هر کی دوست رای بده یا رای نده ملت اختیار خودشونو دارند من نظری ندارم
منی که رای نمیدم برای کسی هم تعیین تکلیف نمیکنم

adea1371

Registered User
لایک‌ها
217

آیدین نامی

Registered User
لایک‌ها
407
وزیر ارتباطات: اینترنت ملی یک دروغ بزرگ است

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: قطعی اینترنت مانند قطع کردن هوا است و نباید در گفتن آن لکنت زبان داشت. اینترنت ملی یک دروغ بزرگ است، دروغی که آن‌قدر تکرار شده که برای تصحیح این تفکر، راه درازی در پیش داریم.

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
بنده به عنوان محقق و برنامه نویس هر روز ساعتها در منابع خارجی مطالعه میکنم . مگر در منابع داخلی ؛ مرجع داریم ؟
هر سال هزاران نفر توریست به کشور می یان ؛ مهمان خارجی داریم ؛ واقعا می توانند اینترنت اینها را قطع بکنند ؟ و بگن با خارج از ایران نمی تونی ارتباط داشته باشی
الان به مانند 40 سال قبل نیست که تمامی نیازها با فکس برطرف بشه . ارتباط با شرکتهای خارجی از طریق ایمیل است ؟ شما تصور کنید یک شرکت خارجی می خواهد تصویر محصولش را برای شما بفرست! و یا برای سخت افزارش 'فریم ور' بفرست ! و یا از طریق تماس تصویری ایراد دستگاه را پیدا بکند
بنده به عنوان تولیدکننده نرم افزار ؛ نرم افزار تولیدی در کشورهای همسایه در حال استفاده است؛ خدمات و پشتیبانی این نرم افزارها از طریق anydesk است .
و .....
محدویت می تونه در حد محدویت بیشتر برای فیلترشکن ها و فیلتر کردن اینستا و ... باشه
دقیقا همینطوره

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
و .....
اینترنت به صورت کامل قطع نمیشه
اما ممکنه یه سامانه درست کنن..مثلا درخواست بدی سایت یاهو یا جیمیل واست باز کنن :D :D :D

بالا